Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hanımaga nım var. Ordakilere bi bahşiş ver yerini söylerler ya hanımagayı öyle bulmuştum ve şehrexatta falcı değil die biliorum ben ama tuttysa o ayrıturuncu kafede şehrazat vardı bu ellinci yazışım falan ayrılmış ama numarasını falan almamıştım aranızda bilen var mı acaba ????
Nebeliiiii...lutfen özeldenyazar mısın canımÖzelden numarasını verebilirmisiniz...
NASIL BAKIO PEKİ İİSM TARİH RESME ANALİZ ?Ben eskisehirdeyim yolunuz düşerse harabe cafe de kadir var. Kendisi mardinli tarot ve kahve bakıyor 50 tl en fazla 15 dk bakar kısa ve net söyler denemenizi isterim. Cafede kredi kartida geçiyor.
Merhaba devrim hanım. Sizde bu yaşlı amcanın tek.numarası var mıKimmiş ya gidelim ve bırakalım falı ya
her soyledigi oldu ustelik isim falan da verdi hepsi oldu. kime bahsis vermeliyim ordaki calisanlara mi yoksa falcilara miBen
Bende hanımaga nım var. Ordakilere bi bahşiş ver yerini söylerler ya hanımagayı öyle bulmuştum ve şehrexatta falcı değil die biliorum ben ama tuttysa o ayrı
O ortalıkta gezen varya onlara. Verince söylüyolar ama dirk verme. Üstü kapalı dr bi ına göre ver parana tazık olur yoksaher soyledigi oldu ustelik isim falan da verdi hepsi oldu. kime bahsis vermeliyim ordaki calisanlara mi yoksa falcilara mi
Yok ya bendr merak ettm yazfım ama döönğş olmadı yazan kişidrnMerhaba devrim hanım. Sizde bu yaşlı amcanın tek.numarası var mı
Yok ya bendr merak ettm yazfım ama döönğş olmadı yazan kişidrnMerhaba devrim hanım. Sizde bu yaşlı amcanın tek.numarası var mı
Yok anne adı ve isminle ebced hesabı yapıp konuşmaya başlıyor. Merak ettiğin kisiyide fal bakarken zaten söylüyor ayrıntı isteyince onunda anne adı ve ismiyle ebced hesabı yapıp konuşuyor. Illa baktırin falan demiyorum yolunuz düştüğünde yeri zaten adalar denilen bir yerde hazır gelip gezerken denemenizde fayda var. Eskişehirde bu konuda iyi isimler varNASIL BAKIO PEKİ İİSM TARİH RESME ANALİZ ?