Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidan cafe nuray. Sakin sakin gitmeyin.uzerinde bağlılık büyü var bunu cozdurmezsen hiç bir zaman düzelmezsin vs vs fal bakmadı yarim saat boyunca bunu tekrarladı 400e bozduruyoruzda soyle indirim olur ama ben asla içinden almıyorum patron alıyor ben muskadan para almam gunah deyip durdu ağzı iyi laf yapıyor.tabiki beni kandıramadı.ve kalkarken bana bu fal 60 tl eder 60 yazıyorum dedi.ne dedim oturuken öyle demediniz ve daha bakmadınız bile sadece büyü var bozdurman lazım deyip durdunuz.tabiki beni kandıramadı o parayida vermedim. Gitmeyin sakin
Durdurabilsek keske kendimizi
bence siz soner beyi çekemiyosunuz tatlım ben burda reklam verme peşinde değilim ben sadece fikrimi sundum ister giderler ister gitmezler hepsi bu kadar basitDün üye olmuşsunuz hemen soner in reklamını yapıyorsunuz! Bu sayfa bu reklamları yemez artık! Farkındaysanız grubun sivrisi bi ben sizi kaale alıp bir şeyler yazdım. Kimse tınlamamış bile sizi. Turuncu dan ayrıldı herhalde masal a mı dönmüş yine kendisi de kadın ismi ile üyelik açtı da masal dayım gelin diyor. Teşekkür ederiz aoner bey, biz almayalım. Var mı aksi fikirde olan?
bence siz soner beyi çekemiyosunuz tatlım ben burda reklam verme peşinde değilim ben sadece fikrimi sundum ister giderler ister gitmezler hepsi bu kadar basit
Ben bide turuncu cafede venüs hanıma gitmştim gayet hoş bi bayan oda galiba masal cafeye geçmiş
Ya biz buraya girip kendi yorumlarımızı yapıyoruz gerçekten sizin derdiniz nedir ben bunu anlamıyorum milletin derdi bitmiş gelmiş buraya neler yazıyorHe heee o kadar kıskandım kiiii anlatamam.
Sonerin unvanımın yanından geçemeyeceği bir mesleğim var! Soner in falcılığını neden kıskanayım ki. Üzülmeyin. Küresel daralma var. Siz de eskisi gibi para kazanamayacaksınız. Uyandık, aydınlandık. Soner matah falcı olsa reklamını kendisi değil biz yapardık. Üzülmesin, hayat herkese eşit davranmıyor. O da böyle para kazanacakmış. Tabi artık kimse gelmediği içün kazanamaz ama neyse.
Dirwknrelmamsie yaegılamakmuerine reklam gibigeldiğibi söyleyip gitmemeyi tercih etmek en mantıklısı değil mi neyin tartışması kızlar a b c hepsi noş..kimin renklam yaptıgnı anlıyoruz zten.
Şuna cok inanıyorum refika abla bana herkese baktırma paranı geötim enerjina yazık onların kötü enerjisini üzerine alma der nuna inanırım herkese gitmwyin kızlar e cok kişiye gidince geröekten kötüye sarıo. Enerjininiz uydugu bildiği için değil o an rahayladıgınız için biür kişiye gidin enerjiniz düşmesinn.
Kizlar bide instagramda gercek_fal die bi adresde mehmet bey die biri varma kadnlar kulubunden falanda cokmyazip arayan warms hic baktnzmi sayfasina duydunuzmu ?
. Ben ona bir ara baktıracaktım bana “ artık falı bıraktım” dedi. Zaten nerede hidayete erip falı bırakan varsa bana rastlıyorBen baktirdim ona kisilik analizi yapiyo daha cok senin huylarini anlatiyo beni cok tatmin etmedi acikcasi karsi tarafla ilgili ve gelecekle alakali