• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Kazen Kazen takip ediyorduk dedi ya belki de kimin aradığını anlamak için öyle yapmıştır?

Sevgili Kazen Kazen Mune Mune buradan bir kez daha anlaşılacağı üzere aramızda bukle06 dışında bir köstebek daha var. Bana sen yazdın diyebildiğine göre!!! Bulacağım onu da. Mesajlara bakacağım. Bulunca bildiririm.

Ama siz falcılığa başlamalısınız. Bence hayatlarımızı gayet iyi biliyorsunuz. Mantık da katarsanız %80 başarı sağlarsınız :KK70:

Her an bombalar düşebilir, flaş gelişmeler olabilir hayat işte :)))

Her an bombalar düşebilir, flaş gelişmeler olabilir hayat işte :)))

Mune Mune seni seviyoruz tabi Kazen Kazen i de. Süpper avcısınız. Bir de bunlar kendi kanatlarıyla yakalanıyorlar ya o daha da komik :D

Takipte kalın anacım... Fal dünyasının bilinmeyen sırları... hangi falcı hangi falcı ile el ele fal çıkışı yakalandı? Hangi falcı hangi falcı ile fal cafe de baş başa yemek yiyip yeni projelerini konuştu? Sadece arkadaşız dediler, el ele görüntülendiler :D :D :D vallahi maggaaaziin programları sönük kalır. Girip burayı okusunlar. Çok daha heyecanlı :D

Bir defa yazdığı yoruma denk gelmiştim bukle06’nın. Sevgilisiyle ilgili sorun yaşamış Ankara’daki kimse durumu bilememiş Derya, Mehmet Ali, armağan bide birini daha yazmıştı. Bunlar bilmiş sadece. Bende Derya ve Mehmet Ali’nin numarasını istemiştim. Derya’ya yazdım fal bakmamak için resmen nazlandı bende sinir oldum Mehmet Aliye baktırmıştım memnunda kaldım açıkçası. Sonra bukle06’ya mesaj attım dedikleri çıktı mı diye ben artık fal olayına başka türlü bakıyorum falda baktırmıyorum artık demişti. Açıkçası deryaysa eğer müşteri bulmak için bu kadar numara yapıyorsa neden 2 defa söylememe rağmen fal bakmadı ve dönüş yapmadı o kısmını anlamadım.
Ben hala anlamadım rengarenk'teki derya değil umarım????

Yenimahalle superisi cafede foosss:) gitmeyinn
birde uzun uğraşlar sonucu gidiliyor.çok önemli bir falcıymış gibi.
kesinlikle sallayan biri.
çok uyduruk falcı gördüm ama bu kadın kaderdi galiba tam şarlatan.

Kesinlikleee soytarri .. bide yurtdisindan gelen war bilmem ne yalanndolan hep burokratlardan bile gelen warmis sozde

Kesinlikleee soytarri .. bide yurtdisindan gelen war bilmem ne yalanndolan hep burokratlardan bile gelen warmis sozde
aaaaa bana da yurtdışından gelen biriyle evlilik dedi.
alman demişti.kadının yurtdışı takıntısı var galiba.

Ya armağan telefonda bakıyormuş bide referans istiyormuş kolay kolay bakmıyormuş ama iyiymiş diye duydum

Ankara’da değil sanırım sadece telefonda bakıyomuş. Numarası yok bende bulan bana da özelden yazarsa sevinirim

Back
X