Özge iyiydi ya çok güzel katina bakıyorkızlar gecen ay bahçeli 3.cadde chadır cafede özge diye bir kız vardı.sağlam tarot bakardı. ayrılmış. kendisine ulaşamıyoruz. sahipleri eskişehire gitti falan dedi ama bilemedik üstüne bir kaç kişiye daha baktırdık ama özge gibi değil..
tanıyan bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum
Tatlım seninle tartışmak istemiyorum ama yaanii ben mi okudum yoksa sen bizimle dalga mı geçiyorsun? Cidden soruyorum. Kuzum sen demedin mi gamze nin henüz dedikleri çıkmadı bekliyorum çıkarsa haber veririm diyen. Bak 2. Mesajda da valla bana çıktı gamzenin dedikleri genelde demişsin. Ben bu işi anlamadım. Cidden...
Kızlar merhaba. Son zamanlarda burdan iki kişinin tavsiye ettiği falcıların numaralarını aldım baktırdım açıkçası beğendim ben. Birisi Hatay’dan kader diğeri Mehmet Ali. İkisi de paralel şeyler söyledi ve yakın zaman içinde olacak dedikleri oldu diğer dediklerine zaman var. Şu anıda bildiler. Enerjileri de iyi geldi bana. Şimdi böyle övünce sen misin diyen çıkar ama boşuna demeyin ben farklı şehirdeyim onlar farklı ve telefonla bakmalarına rağmen çok nokta atışları vardı ikisininde. Ben memnun kaldım. Burda tavsiye eden arkadaşlara da teşekkür ederim artık Cafe Cafe gezmek istemiyorum çünkü.Daha öncede yazmıştım Ankara’da gitmediğim falcı kalmadı diye sadece biraz öncede söylenilen chadır Cafe özgeyi severdim o da ayrılmış cafeden. Artık telefonda baktırıyorum bende.
Kaderin reklamına hoşgelidniz efendim..
arkadaşlar bu çadır kafe özge bu kadar iyiydi de neden şimdi bahsetmeye başladınız.
o zaman insanların iyi falcıları kendilerine sakladıklarını düşünmeye başlayacağım.
bu hiç doğru değil.
ben kimi beğendiysem yada beğenmediysem yazdım bu güne kadar.
özelden de yazdım.
o zaman neden böyle paylaşımda bulunuyoruz ki?
herkes bildiğine gider değil mi?
Kaderin reklama ihtiyacı yok ki ben de baktırdım gayet iyiydi ama çıkmasını bekliyorum. Reklamı yapılmayanları da biliyoruz. Ankaradaki bütün falcılar patladı bunu kabul edelim.[/QUOTE en azından kısa ve öz doğruları söylediğin icin tşk ederim canim
Bu derya hangi derya? Ben de bir derya denedim de buradan telefon alıp...Kızılayda gitmediğim falci kalmadı neredeyse hepsi foss üstüne foss.figen,işin ve sibeli merak ediyorum onlara gitmedim.onlar hakkında da geçmiş sayfaları okuya okuya bir hal oldum : ) duramıyorum ama kızlar hangisine gideyim.
Bu arada en berbat olanlari soylim:1. Sırada angelo kerem,cidan gül,inci teyze,rengarenk derya,cidanin olduğu binada adını hatırlamadığım cafe de arzu,hülyam cafede yabancı uyruklu kadin. Inci,derya,arzu diğerlerinden yüksek fiyata bakıyor boş boşuna gitti paralar hicmi hiç değmez. Bunlara hep burdan okuyup okuyup not alarak gittim ama malesef fos.
Orta derecede memnun kaldığım ve enerjisi güzel geldi evim huriye. Evimdeki irem ve ozlemide beğenmedim.veraya ilk baktirdigimda beğenmiştim bakımını güzel bulmuş umitlenmistim ama kaç kere gittim hiç bir dediği çıkmadı.
Bana yakın zamanı bilen çıkacak ve karşı tarafın hissettiklerini düşüncesini söyleyen falci onerin kizlar
Bu derya hangi derya? Ben de bir derya denedim de buradan telefon alıp...
Tamam teşekkür ederim. Bu benim baktırdıgım Derya değil o zaman.Rengarekteki derya.40 yaşlarında deli dolu çok konuşan bir tip.hemnde 70 liraya bakıyor kahve tarot.hic tavsiye etmem
Tamam teşekkür ederim. Bu benim baktırdıgım Derya değil o zaman.
50 TL ye bakıyor. Buradan bir arkadaştan numarasını aldım. Dua verdi. Allahın isimlerinden. Bir tarih de verdi. Bakalım bekliyorum ama böyle isminde şu harf var bu var şeklinde bakmıyor. Enerji alanına giriyor bir de çok fal baktırmayın bazılarının enerjisi size blokaj oluşturuyor filan dedi ama tabi yüce Allah istediğini yaratır isterse engeli kaldırır. Benim fal biraz fazla meraktan :)) bazen çok bunalıma girdiğimde namaz kılıp dua etsem de falcının önünde kendimi buluyorum. Aşmaya çalışıyorum aşarken de bu işle en temiz kim uğraşıyor onlara bakıyorum. Derya yı sakin iyi buldum bir de o ara elim aşırı dardı geç yolladım parayı hiç sıkıştırmadı.Sizin baktirdığınız derya nasılsındi ciktimi dedikleri ne kadara bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?