Ankara'daki Falcılar

Özge iyiydi ya çok güzel katina bakıyor

yanlış tabir etmiş olabilirim canım kusrabakma genel hayatıma dair söylediği şeyleri kastetmiştim geleceğe dair dediklerinde zaman var. tahminleri iyi ben beğendim yaşı ufak esasen okadar bi performans beklemiyodum yazdım onun için. beğendiklermi yazıyorum genelde

Kızlar merhaba. Son zamanlarda burdan iki kişinin tavsiye ettiği falcıların numaralarını aldım baktırdım açıkçası beğendim ben. Birisi Hatay’dan kader diğeri Mehmet Ali. İkisi de paralel şeyler söyledi ve yakın zaman içinde olacak dedikleri oldu diğer dediklerine zaman var. Şu anıda bildiler. Enerjileri de iyi geldi bana. Şimdi böyle övünce sen misin diyen çıkar ama boşuna demeyin ben farklı şehirdeyim onlar farklı ve telefonla bakmalarına rağmen çok nokta atışları vardı ikisininde. Ben memnun kaldım. Burda tavsiye eden arkadaşlara da teşekkür ederim artık Cafe Cafe gezmek istemiyorum çünkü.Daha öncede yazmıştım Ankara’da gitmediğim falcı kalmadı diye sadece biraz öncede söylenilen chadır Cafe özgeyi severdim o da ayrılmış cafeden. Artık telefonda baktırıyorum bende.

arkadaşlar bu çadır kafe özge bu kadar iyiydi de neden şimdi bahsetmeye başladınız.
o zaman insanların iyi falcıları kendilerine sakladıklarını düşünmeye başlayacağım.
bu hiç doğru değil.
ben kimi beğendiysem yada beğenmediysem yazdım bu güne kadar.
özelden de yazdım.
o zaman neden böyle paylaşımda bulunuyoruz ki?
herkes bildiğine gider değil mi?

Kaderin reklamına hoşgelidniz efendim..

Kaderin reklama ihtiyacı yok ki ben de baktırdım gayet iyiydi ama çıkmasını bekliyorum. Reklamı yapılmayanları da biliyoruz. Ankaradaki bütün falcılar patladı bunu kabul edelim.

Piyasası daralan buraya atıyor kendini :))))))))

Arkadaşlar bu arada venüs e gitmeyin sakın saçmaladı iyice. Arkadaşıma da patlamış. Dediğinin tam tersi olmuş. Beklemede kalın. Şu an tavsiye ettiğim kimseyi tavsiye etmiyorum. Protesto ediyorum hepsini.

Kızlar bu telefonda bakan hatayli kaderden söyledikleri çıkan varmı? Telefon numarasını bana özelden atarmsiniz rica etsem birde ne kadara bakıyor?

Kızılayda gitmediğim falci kalmadı neredeyse hepsi foss üstüne foss.figen,işin ve sibeli merak ediyorum onlara gitmedim.onlar hakkında da geçmiş sayfaları okuya okuya bir hal oldum : ) duramıyorum ama kızlar hangisine gideyim.
Bu arada en berbat olanlari soylim:1. Sırada angelo kerem,cidan gül,inci teyze,rengarenk derya,cidanin olduğu binada adını hatırlamadığım cafe de arzu,hülyam cafede yabancı uyruklu kadin. Inci,derya,arzu diğerlerinden yüksek fiyata bakıyor boş boşuna gitti paralar hicmi hiç değmez. Bunlara hep burdan okuyup okuyup not alarak gittim ama malesef fos.
Orta derecede memnun kaldığım ve enerjisi güzel geldi evim huriye. Evimdeki irem ve ozlemide beğenmedim.veraya ilk baktirdigimda beğenmiştim bakımını güzel bulmuş umitlenmistim ama kaç kere gittim hiç bir dediği çıkmadı.
Bana yakın zamanı bilen çıkacak ve karşı tarafın hissettiklerini düşüncesini söyleyen falci onerin kizlar

Geçmiş sayfaları lime lime okumama rağmen cidan figen,telefonda bakan kadriye,kibele işin ve başka memnun olduğunuz falci varsa taze yorum istiyorum hadi kızlar hangisine gideyim yakın gelecek ve karşı tarafın hisleri için. Dışardan okuyan buraya yazmayan ama çok iyi falci bilen dediği çıkan varsa lütfen buraya yazsınnn

Bu derya hangi derya? Ben de bir derya denedim de buradan telefon alıp...

Sizin baktirdığınız derya nasılsındi ciktimi dedikleri ne kadara bakıyor
50 TL ye bakıyor. Buradan bir arkadaştan numarasını aldım. Dua verdi. Allahın isimlerinden. Bir tarih de verdi. Bakalım bekliyorum ama böyle isminde şu harf var bu var şeklinde bakmıyor. Enerji alanına giriyor bir de çok fal baktırmayın bazılarının enerjisi size blokaj oluşturuyor filan dedi ama tabi yüce Allah istediğini yaratır isterse engeli kaldırır. Benim fal biraz fazla meraktan :)) bazen çok bunalıma girdiğimde namaz kılıp dua etsem de falcının önünde kendimi buluyorum. Aşmaya çalışıyorum aşarken de bu işle en temiz kim uğraşıyor onlara bakıyorum. Derya yı sakin iyi buldum bir de o ara elim aşırı dardı geç yolladım parayı hiç sıkıştırmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…