Keşke daha önce söyleseymişsinarkadaşlar yeni yılda beklediğim bir olay aslında çıkacağını umut ettiğim bir fal vardı.
ve patladı.
sakın sakın dileğe gitmeyin(limon bazaar ın üstünde olan) çok iddalıydı ama o da fos.
bugün belli oldu olay cnm.Keşke daha önce söyleseymişsin
arkadaşlar yeni yılda beklediğim bir olay aslında çıkacağını umut ettiğim bir fal vardı.
ve patladı.
sakın sakın dileğe gitmeyin(limon bazaar ın üstünde olan) çok iddalıydı ama o da fos.
Ah keşke Şenay ben olsam buralarda olmazdım ama şuna Emin’im kader sensinIstediğin kadar konuş . Ben bile şenay dediğin kadından daha güzel bakarim. Belkide şenay sensin insanları kandırmaya calisiyorsun. Cafe deki en uyduruk falcı bile 2 yalan söyler. Ben kova burcunun özelliklerini dinlemek için aramadım o bayanı. Tek bir cümle kurdu 2 vakte kadar ceza alacak . Beni seviyor mu diyorum eeee sevgisi var sanirim . Sen beni kotulecegine eğer şenay sen isen kendini geliştir birazda en azindan fal bakıyorum die falın 20 sürecekse 10 dk sonra konsantre oluyorum die susma
Merhaba bu inci dediğiniz Ankara’daki bayan mı daha bugün baktırdım bekleyip göreceğim artık hiç kimse geleceği bilemez işte insan merak ediyor kendini tutamıyorBu arada vera çok fena patladı. Sildim onu.
İnci teyze keza öyle. Onu da sildim.
Evimdekiler külliyen patladı zaten. Onları hiç yazmamıştım.
Hataydaki Kader i denedim. Nokta atışları vardı. İsabetliydi. Sevdim. Ama gelecek çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa yazarım.
İsmi lazım değil birine baktırdım. İnanılmaz nokta atışları vardı. Ama acaba beni tanıyor mu, her şeyimi biliyor mu diye de düşünmeden edemedim. Çünkü imkansız derecede nokta atışları vardı. Üstelik ben yeni biri için gittim eskisi hakkında aşırı olumluydu. O yüzden işkillendim. Şimdi eskiyi ben istemiyorum, adam falımdan çıkmıyor. Her falımda mübarek. :)))))
Gerçi yeni için de güzel nokta atışları vardı ama neyse o yüzden biraz bekleyin bakalım yavrular çıkarsa açıklarım. Hatta ışın ile aynı tespitleri yaptı.
Venüs son dönem bana acaip tutturan falcılardan biri oldu. Ama durumlar değişti. Şu an dediği çıkmadı. Yalnız enteresan bir şey var; çok çok çok eskilerden biri hortlaayacak dedi, aynen geçmişte kalan sevgilim olmayan insanlar naber falan diye yazıyor. Bunu tutturdu sanki. Ama önemli olan diğer mevzu. O da henüz çıkmadı. Yazacağım çıkarsa.
Yine diyorum, anlık yorumlarda ve yakın gelecekte ışın efsane bence. Mesela bana şey demişti işte şunu şunu yapacak mı diye sorunca. Hayır onu onu yapmayacak ama 3 hafta sonra ya da 3. Hafta dedi. Bakalım tutacak mı? Daha önce tutmuştu. Yine de siz şu an kimseye gitmeyin bence. İnanın şu kesin biliyor diyeceğim kimse yok. Kimse kesin bilemiyor ne yazık ki. Az dirayetli olun (hee ben çok dirayetliyim ya :))))))) sude tarot neslihan anlık düşünceleri ve gelecekteki düşünceleri çok güzel bilirdi. Keşke yine baksa. İşte şu an bi ışın o ayarda bende. Ama varsa bak şu da cidden iyidir dediğiniz alırıö bir dal. Ama yok sanırım denedik herkesi.(((
Bu ışın ve venus nerededirBu arada vera çok fena patladı. Sildim onu.
İnci teyze keza öyle. Onu da sildim.
Evimdekiler külliyen patladı zaten. Onları hiç yazmamıştım.
Hataydaki Kader i denedim. Nokta atışları vardı. İsabetliydi. Sevdim. Ama gelecek çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa yazarım.
İsmi lazım değil birine baktırdım. İnanılmaz nokta atışları vardı. Ama acaba beni tanıyor mu, her şeyimi biliyor mu diye de düşünmeden edemedim. Çünkü imkansız derecede nokta atışları vardı. Üstelik ben yeni biri için gittim eskisi hakkında aşırı olumluydu. O yüzden işkillendim. Şimdi eskiyi ben istemiyorum, adam falımdan çıkmıyor. Her falımda mübarek. :)))))
Gerçi yeni için de güzel nokta atışları vardı ama neyse o yüzden biraz bekleyin bakalım yavrular çıkarsa açıklarım. Hatta ışın ile aynı tespitleri yaptı.
Venüs son dönem bana acaip tutturan falcılardan biri oldu. Ama durumlar değişti. Şu an dediği çıkmadı. Yalnız enteresan bir şey var; çok çok çok eskilerden biri hortlaayacak dedi, aynen geçmişte kalan sevgilim olmayan insanlar naber falan diye yazıyor. Bunu tutturdu sanki. Ama önemli olan diğer mevzu. O da henüz çıkmadı. Yazacağım çıkarsa.
Yine diyorum, anlık yorumlarda ve yakın gelecekte ışın efsane bence. Mesela bana şey demişti işte şunu şunu yapacak mı diye sorunca. Hayır onu onu yapmayacak ama 3 hafta sonra ya da 3. Hafta dedi. Bakalım tutacak mı? Daha önce tutmuştu. Yine de siz şu an kimseye gitmeyin bence. İnanın şu kesin biliyor diyeceğim kimse yok. Kimse kesin bilemiyor ne yazık ki. Az dirayetli olun (hee ben çok dirayetliyim ya :))))))) sude tarot neslihan anlık düşünceleri ve gelecekteki düşünceleri çok güzel bilirdi. Keşke yine baksa. İşte şu an bi ışın o ayarda bende. Ama varsa bak şu da cidden iyidir dediğiniz alırıö bir dal. Ama yok sanırım denedik herkesi.(((
Boşver neticede hepimiz hepimize birilerini önerip gidiyoruz... Gıtmek de, gıdınce karar verıp baktırmak da inşallah kendi irademiz. Ben ona önceden gıttım ama piyasayı artık azçok gide gele gördüğüm için ona bır daha hıc gıtmedım. Venüsü çok duymaya başladım hiç denemedim. Bu aralar İstanbula gecmeyi düşünüyorum rahmetli Hatun Kolçak ın beğendiği bir cocuk var bir onu merak edıyorum bır de remilci ünvanlı cezayirli biri varmış ama gider miyim bılmıyorum. Bir süre sonra hevesini alıyorsun ya:)) faldan da bıkıyor insana.bugün belli oldu olay cnm.
ama ne yalan söyleyeyim çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
umarım yalnış yönlendirme yapıp insanların gitmesine sebebiyet vermemişimdir.
bu yüzden yazma ihtiyacı hissettim.
çok ayıp ya insanları enayi yerine koyuyorlar.Ay o çok değişik bir kadın. Bana büyü var büyü var dedi. Allah rızası için çözüyormuş. Sonra da aşğıdaki büfeden 500 tl çektirelim hemen başlayayım senin işine dedi. İşlemci ve paragöz. Dediği hiçbir şey de çıkmadı. Sallayın.
Umarım Işın ın dediği çıkar da size müjdeli haber veririm. Bir online fal daha bekliyorum. Çıkarsa söyleyeceğim. Bence şu ara kimseye gitmeyin.
çok ayıp ya insanları enayi yerine koyuyorlar.
neyse ki buralardan öğreniyoruz gerçek yüzlerini.
ışın bende hiç çıkmamıştı ama umarım sizde çıkar.
ALLAH büyüktür.
Bu ışın ve venus nerededir
Merhaba bu inci dediğiniz Ankara’daki bayan mı daha bugün baktırdım bekleyip göreceğim artık hiç kimse geleceği bilemez işte insan merak ediyor kendini tutamıyor
Ankara'da o kadar çok falcıya gidip fal baktırdım ki sayısı yok. Sakarya Caddesi'nde yaşlı bir kadın vardı. Çatı Cafe miydi yeri hatırlamıyorum. Geçmişi ve anı çok iyi bilmişti.
Bir de Cilveli Cafe'de tek falcı çalışıyor zaten. O kadın baya iyiydi kızlar. Mardinliydi sanırım. Diğerleri boş bence.
O kadına ben de baktırmıştım. İddia etmişti. Seninki geri dönsün ben de bu işi bırakırım demişti.
Ben Telefondan baktırdım aynı kişi mi acaba merak ettimYa
Yaşlı bir kadın selanik cd de bakıyor
Hangisini tavsiye edersin pekiiiVenüs turuncu da konur sk ta ışın bestekar sk kibele cafe de.
Hangisini tavsiye edersin pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?