Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odtude hep ingilizce aciyordur ben ingilizce gormuyorum dersimiODTÜ açıyor olabilir, arkadaşım endüstri mühendisliği okuyordu oradan ders almıştı ama fizik miydi bilmiyorum. Öğrenci işlerini arayıp sorun.
Odtude hep ingilizce aciyordur ben ingilizce gormuyorum dersimi
Ankara unvde okuyorum bizde buyuk ihtimal acilmicak digerinide umidim yok ozellerin hepsi cokmu pahali ? Bilkent aciyir ama 1 ders icin 2 bin tl odemem lazimHa onu belirtmediğiniz için. Ankara, Hacettepe, Gazi'ye falan sorabilirsiniz o zaman.
Kumulatif nedir ? Alttan almak istemiyorum ortalamami cok dusurduDaha belli olmaz ki yaz okulunda açılacak dersler.
Seneye alttan alırsın, bu dönemki ortalamayı yüksek tutmaya bak, kümülatif düşmesin
Ankara unvde okuyorum bizde buyuk ihtimal acilmicak digerinide umidim yok ozellerin hepsi cokmu pahali ? Bilkent aciyir ama 1 ders icin 2 bin tl odemem lazim
Evet ama bizim okulda acilmicagi kesin ne yapicam bilmiyorumBilkent de İngilizce eğitim veriyor. Okulunuzun sayması da önemli, illa açılan her yerde her ders sayılmıyor. Bir de daha yaz okulunda açılacak dersler dönem sonunda belli olur.
Evet ama bizim okulda acilmicagi kesin ne yapicam bilmiyorum
Total ortalama kümülatif, bizim üniversitede vardı,Kumulatif nedir ? Alttan almak istemiyorum ortalamami cok dusurdu
Ama alttan alinca 1 sinifin ortalamasi yukselmiyor degilmi 4 sinifin ortalamasi yukseldi degilmiSeneye alttan alırsınız o zaman, zaten daha 1. sınıfsınız bir şey olmaz. Ben son sınıfta bile ortalama yükseltmek için alttan 3 ders almıştım.
Ama alttan alinca 1 sinifin ortalamasi yukselmiyor degilmi 4 sinifin ortalamasi yukseldi degilmi
Zor olmasi degil ama ustten ders almak istiyordum bide 1 sinifin ortalamasi yuksek olsun istiyordumTotal ortalama kümülatif, bizim üniversitede vardı,
Dönem geçme notu diyor başkaları.
Alttan ders almak zor değil, ben de fen edebiyat fakültesi içinden çıktım, bölümler zor lakin alttan derste bir defa devamdan muaf olursun, verirsin her türlü
Ankarada oturuyorumNeden illa ankara?
Benim suan anlamak istedigim alttan ders alirsam eger 1 sinifin ortalamasi yukselirmi ?Bence üniversitede not sistemiyle ilgili bilgin YÖK. Öğrenci işlerine danış. Biz ikna edemeyeceğiz
Benim suan anlamak istedigim alttan ders alirsam eger 1 sinifin ortalamasi yukselirmi ?
Ustten ders alma hayallerim suya dustu ondan bu uzuntum yada cift anadal hayalim :'( 1.97 yapti ortalamami cokmu kotu1. sınıfın not ortalaması yüksek olsa ne olmasa ne, sana lazım olan genel not ortalaması. Özelde okuyup burs alma derdin olsa anlarım da mezun olduğunda sana "Hmmm 1. sınıf not ortalaması yüksek." demeyecekler mezun olduğun not ortalamasına bakacaklar. O yüzden hangi sınıfta ne kadar yüksek not aldığının o kadar önemi yok.