Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir oteli aradım o da ulus sıkıntılı dedi bana sağolsun ben de hiç bilmediğim için siz bayağı biliyorsunuz ankaralısınız sanırım?kızılaydaki otellerde kalın dış kapı cevresi ulus buralari dusunmeyin
kizilaydan tek araba hastaneyede ulasirsiniz
ay evet malesef sakin ha sakin.birde boyle hastanelerde yaniniza oturup telefonla aglayarak konusup abi param kalmadi cocugu getirecek param kalmadi ilac alacak param kalmadi ekmek parami bile harcadim diyen insanlara o anki duygusalliginizla inanmayin colugu cocugu yakini hasta olan insanlarin hastane psikolojisi icerisindeyken duygularini somuruyorlar maalesef geleceginiz yerde boyleleri varmi bilmem yazayim dedim
Aşırı alerjik ve egzaması var buradaki doktorlar egzama diyor gerçi. Çok kaşınıyor teni perişan halde ilaçlar fayda vermiyor .. araştırılması açısından orayı tercih ettik..birde bebeğinizin neyi var acaba?
birde boyle hastanelerde yaniniza oturup telefonla aglayarak konusup abi param kalmadi cocugu getirecek param kalmadi ilac alacak param kalmadi ekmek parami bile harcadim diyen insanlara o anki duygusalliginizla inanmayin colugu cocugu yakini hasta olan insanlarin hastane psikolojisi icerisindeyken duygularini somuruyorlar maalesef geleceginiz yerde boyleleri varmi bilmem yazayim dedim
Hiç denk gelmedik ilk gelişimizde aklımda bulunduracağım çok sağolunay evet malesef sakin ha sakin.
ulus malesef guvenli degil. kizilay civarinda kalabilirsiniz. bazen hastane yakinlarinda misafirhaneler oluyor. demetevler onkolojinin var mesela biraz arastirin belki denk gelir.
evet ankaraliyimBir oteli aradım o da ulus sıkıntılı dedi bana sağolsun ben de hiç bilmediğim için siz bayağı biliyorsunuz ankaralısınız sanırım?
kizilay bahceli tunali kugulu parkHiç denk gelmedik ilk gelişimizde aklımda bulunduracağım çok sağolunen güvenli yerler nereler peki dolaşmak istesek. Mesela gezilecek yerler
yatacakmi cocuk?Aşırı alerjik ve egzaması var buradaki doktorlar egzama diyor gerçi. Çok kaşınıyor teni perişan halde ilaçlar fayda vermiyor .. araştırılması açısından orayı tercih ettik..
bilmiyorum açıkcası pek yatmalılar bir durumu yok ama doktor ne der bilmiyorum. Buyrun Öner’in lütfen hiç ummadık yerden gelir çareyatacakmi cocuk?
eger yatirmayacaksaniz size baska bir hastanede iyi bir cocuk dr adida vereyim
ankara tip prof dr ömer erdeve kendi kiziminda dr u kendisi 100 tl muayene ucreti aliyor dr takvimi.comdan randevu alabilirsinizKarayolları misafirhanesini ayarlad
bilmiyorum açıkcası pek yatmalılar bir durumu yok ama doktor ne der bilmiyorum. Buyrun Öner’in lütfen hiç ummadık yerden gelir çare