- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Ankara üni. Cebeci tıp'ta iyi araştıyorAşırı alerjik ve egzaması var buradaki doktorlar egzama diyor gerçi. Çok kaşınıyor teni perişan halde ilaçlar fayda vermiyor .. araştırılması açısından orayı tercih ettik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara üni. Cebeci tıp'ta iyi araştıyorAşırı alerjik ve egzaması var buradaki doktorlar egzama diyor gerçi. Çok kaşınıyor teni perişan halde ilaçlar fayda vermiyor .. araştırılması açısından orayı tercih ettik..
bende ankara universitesi demek istemistim az once dusa girince ankara tip diye bir hastane daha oldugunu hatirladim :)))hemen cikip yazayim dedim ankara uni. prof. dr omer erdeve olacaktiAnkara üni. Cebeci tıp'ta iyi araştıyor
kızılay guvenlımııkizilay bahceli tunali kugulu park
Bana da gebelık planı yapabılcegm bı hastane onerın yaabende ankara universitesi demek istemistim az once dusa girince ankara tip diye bir hastane daha oldugunu hatirladim :)))hemen cikip yazayim dedim ankara uni. prof. dr omer erdeve olacakti
Orada de mi hocabende ankara universitesi demek istemistim az once dusa girince ankara tip diye bir hastane daha oldugunu hatirladim :)))hemen cikip yazayim dedim ankara uni. prof. dr omer erdeve olacakti
Batıkent Medicalpark pınar celtemen benim doktorumBana da gebelık planı yapabılcegm bı hastane onerın yaaonkolojıye gıttım cok ılgısızler ozeller nasıl yenımahallede varmı bıldıgınz ıyı bır ozel ve doktor lina kadın dogum dıye bıye r var ama
ankarada patmama olmayan merkezi yermi kaldi arkadasim kizilayda, bahcelinin hemen dibinde askeriye yakinlarinda ,zamaninda ulus anafartalarin dibinde ankara garinda cogu zaman bir suru ihbar aliniyorda bizim ruhumuz duymuyor hissettirmeden hallediyorlarkızılay guvenlımıı8 aydır ankaradayım kızılay kadar berbat bır yer gormedım tum entel dntel maddecıler orda toplanmıs sokaklar les gibi ve genelde siyasi yorum yasakmı bılmıyorm ama o malum kahrolası terorızmın tum destekcıkerı kızılayda.oyuzden artık o tarafa hıc gıtmıyorm. Guvenparktada patlama olmustu dıye bılıyorum ozamanlar ankarada yasamıyordum ama. Haberlrrden gordugumz.. Bna gore de gezılmesı gereken yerler altındag hamamonu, muhsınyazıcıoglunun kabrı de zaten hamamonundeydı sanırım (tabı seversenız) ankara kalesı, yıne müzeler, ankapark, eymirgölü. Arabanız varsa ankara nekadr buyuk gorun sede arbayla falan gıdınce heryer bırbırıne cok yakın gelıyor
ben hamamonu nu ankara kalesını vs cok begendım turıst dolu zaten altındag ıcın pek tekın degıl dıyolat ama gezılecek yerylerde genelde hep orda gibi. Ama kıyafry alısverısı ıcın kızılay belkı hersey bulunabılr ben dajha bulamadım ama. Bı kızılayavm var cokmu eskıdır bılmem ama ıcınde hıcbısey yok cok sıkıcı kucuk ve dar bı avm. Ankamall podyum taurus forum vs daha genıs ve hersey bulunabılr. Onub dısında bebegınıze cok cok gecmıs olsn sehır dısından mı gelıyorsunz??? Bebegınzn nesı var. Hastane ıcın otel oneremıycem bilmiyorum ama polısevlerı falan var genelde dolu oluyor onceden arayıp gorusmenız lazımm.
ankara uni de evetOrada de mi hoca
yeni mahalleyi bilmem ama normal bir kontrol icinmi gideceksiniz???Bana da gebelık planı yapabılcegm bı hastane onerın yaaonkolojıye gıttım cok ılgısızler ozeller nasıl yenımahallede varmı bıldıgınz ıyı bır ozel ve doktor lina kadın dogum dıye bıye r var ama
Merhaba ne sebepten goturecekseniz bilmiyorum ama orada normal bir otel bulamazsinz baska hastahane secme sansiniz varsa bestepe daha elit turgutozal hastanesi var devletinArkadaşlar merhaba . Bebeğimi Ankara Dışkapı çocuk hastanesine götüreceğiz ama hangi otel yakın olur bilemiyorum. Temiz düzgün muhitte yakın bir otel bilen var mı acaba ?
Merhaba size dr onerebilirim jin.dr.yuksel onaran ozel ortadogi hastanesindeBana da gebelık planı yapabılcegm bı hastane onerın yaaonkolojıye gıttım cok ılgısızler ozeller nasıl yenımahallede varmı bıldıgınz ıyı bır ozel ve doktor lina kadın dogum dıye bıye r var ama
Demekk6 biz kotu kısma denk geldık zatenn orayı gornce dırekt cıktık pekı boyle bazı sosyete pazarlaru oluyormus nerelerde bulabılırımnya mesela zara gomlegı 10 tl olan yerler varmıs hıc denk gelmedım bana oralar lazımankarada patmama olmayan merkezi yermi kaldi arkadasim kizilayda, bahcelinin hemen dibinde askeriye yakinlarinda ,zamaninda ulus anafartalarin dibinde ankara garinda cogu zaman bir suru ihbar aliniyorda bizim ruhumuz duymuyor hissettirmeden hallediyorlar
ankara kalesi hamam onu buralar evet guzel gezilesi yerler ancak oralarda basiniza bisey gelme olasiligi ozellikle yan kesicilik gibi kizilayda patlama olma olasiligindan daha yuksek
bayan hastaneye gelecegi icin eymiri ahlatlibeli falan gezebilecek zamani olacagini sanmadigim icin hastaneye gidip gelirken gezebilecegi bir kac yakin yer yazdim yoksa yer cok koca ankara sonucta ama avmlerin icinde panorayi tek gecerim
altindagdaki entel dantel maddecilerin ceyregi olmaz kizilayda birde kizilayda gezeceginiz sokakta onemli kizilayin her sokagi farkli bir ortam maltepeye dogru gittikce oetam degisir yuksel caddesine karanfile gittikce ortam degisir izmir caddesine dogru gitsende degisir ankaralilarda bu konuda bir sabitlik var
yani mesela pis islerle ugrasiyorsan yerin mekanin bellidir o tipler hep oralarda olur
ogrenciysen gezecegin yerler bellidiraliaveris yapacaksan gezecegin yerler bir aradadir falan oyuzden kizilayi komple bir kesime hitap ediyormus gibi degerlendirmek haksizlik olur bence
Ortadogu evet bılıyorum orayı polıslerede ozel ındırımlerı varmıs galıba bı oraya gıtmek lazımMerhaba size dr onerebilirim jin.dr.yuksel onaran ozel ortadogi hastanesinde
sihhiye koprusunun arkasinda abdi ipekci parkindan gecince persembe gunleri kurulan buyuk bir sosyete pazari var siz muhtemelen orayi soruyorsunuzDemekk6 biz kotu kısma denk geldık zatenn orayı gornce dırekt cıktık pekı boyle bazı sosyete pazarlaru oluyormus nerelerde bulabılırımnya mesela zara gomlegı 10 tl olan yerler varmıs hıc denk gelmedım bana oralar lazım![]()
Yuksel hnm 10 yillik doktorum hangi hastaneye gitse bende oraya hizli konusur kafa karistirir ama sonuc nettirOrtadogu evet bılıyorum orayı polıslerede ozel ındırımlerı varmıs galıba bı oraya gıtmek lazım
Persembe gunlerını kuruluyor. Hanı marka urunlerın artık hatalı urunleımı olıyor neyse 10 15 tlden satılıyor onlarınsoruyorum. Bazı arkafaslar ankaraya 2 3 gunlugune gelıyolar onla rbıle denk gelıyormus bı kıyagetı soruyorum ankarada sosyete pazarından aldım 20 tl dıyolar . ama ben denk gelemedım.sihhiye koprusunun arkasinda abdi ipekci parkindan gecince persembe gunleri kurulan buyuk bir sosyete pazari var siz muhtemelen orayi soruyorsunuz
arabaniz varsa golbasina gidin. yoksa kizilay bahcelievler anitkabiri zoyaret edin meselaHiç denk gelmedik ilk gelişimizde aklımda bulunduracağım çok sağolunen güvenli yerler nereler peki dolaşmak istesek. Mesela gezilecek yerler