• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da yaşayanlar bir bakabilir mi?

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Arkadaşlar merhaba . Bebeğimi Ankara Dışkapı çocuk hastanesine götüreceğiz ama hangi otel yakın olur bilemiyorum. Temiz düzgün muhitte yakın bir otel bilen var mı acaba ?

chamallows chamallows un da dediği gibi yakın mevkileri tercih etmeyin, güvenilir semtler değiller ne yazık ki. En rahat ulaşım kızılaydan sağlanır, imkanınız varsa subayevlerinden (varsa tabii) eşyalı ev de kiralayabilirsiniz. O zaman yürüyerek gidip gelme ihtimaliniz bile olur. Ben orada çalışırken az biraz ürkerek gidip geliyordum bir ara..

Otel ismi bilmiyorum, bebeğinize geçmiş olsun demeye geldim.
Allah acil şifalar versin.

Sıhhıye de hekimevi var. Temiz güvenlikli bir yer. Orasıyla bi görüşün. Ben bir kez orada kalmıştım.
Bir de öğretmenevi, polisevi falan araştırın. Yerlerini tam bilmiyorum ama güvenilir olur en azından. Ulus tarzı yerlerde kalmayın kesinlikle.

Dışkapıya en yakın yerler ulus, aydınlıkevlerve subayevleridir. Dışkapı ve ulusta çok otel var, ancak gazino ve gece kulüplerinin olduğu mekanlar da buralarda. Ancak Ankara nın hemen hemen heryerinden dışkapıya dolmuş, otobüs vardır. Yürüme mesafesinde isterseniz, dışkapı, ulus, aydınlıkevler ve subayevleri semtlerine bakacaksınız. İyi araştırın ve yorumlara bakın mutlaka. Kamu dairelerinin bir kısmının misafirhaneleri de var ulus da. Onları da araştırın.

Allahım bebeğinize acil şifalar versin.

birde boyle hastanelerde yaniniza oturup telefonla aglayarak konusup abi param kalmadi cocugu getirecek param kalmadi ilac alacak param kalmadi ekmek parami bile harcadim diyen insanlara o anki duygusalliginizla inanmayin colugu cocugu yakini hasta olan insanlarin hastane psikolojisi icerisindeyken duygularini somuruyorlar maalesef geleceginiz yerde boyleleri varmi bilmem yazayim dedim

kızılaydaki otellerde kalın dış kapı cevresi ulus buralari dusunmeyin
kizilaydan tek araba hastaneyede ulasirsiniz
Bir oteli aradım o da ulus sıkıntılı dedi bana sağolsun ben de hiç bilmediğim için siz bayağı biliyorsunuz ankaralısınız sanırım?

birde boyle hastanelerde yaniniza oturup telefonla aglayarak konusup abi param kalmadi cocugu getirecek param kalmadi ilac alacak param kalmadi ekmek parami bile harcadim diyen insanlara o anki duygusalliginizla inanmayin colugu cocugu yakini hasta olan insanlarin hastane psikolojisi icerisindeyken duygularini somuruyorlar maalesef geleceginiz yerde boyleleri varmi bilmem yazayim dedim
ay evet malesef sakin ha sakin.
ulus malesef guvenli degil. kizilay civarinda kalabilirsiniz. bazen hastane yakinlarinda misafirhaneler oluyor. demetevler onkolojinin var mesela biraz arastirin belki denk gelir.

ay evet malesef sakin ha sakin.
ulus malesef guvenli degil. kizilay civarinda kalabilirsiniz. bazen hastane yakinlarinda misafirhaneler oluyor. demetevler onkolojinin var mesela biraz arastirin belki denk gelir.
Hiç denk gelmedik ilk gelişimizde aklımda bulunduracağım çok sağolun :KK200: en güvenli yerler nereler peki dolaşmak istesek. Mesela gezilecek yerler

Aşırı alerjik ve egzaması var buradaki doktorlar egzama diyor gerçi. Çok kaşınıyor teni perişan halde ilaçlar fayda vermiyor .. araştırılması açısından orayı tercih ettik..
yatacakmi cocuk?
eger yatirmayacaksaniz size baska bir hastanede iyi bir cocuk dr adida vereyim

Karayolları misafirhanesini ayarlad
yatacakmi cocuk?
eger yatirmayacaksaniz size baska bir hastanede iyi bir cocuk dr adida vereyim
bilmiyorum açıkcası pek yatmalılar bir durumu yok ama doktor ne der bilmiyorum. Buyrun Öner’in lütfen hiç ummadık yerden gelir çare

Karayolları misafirhanesini ayarlad

bilmiyorum açıkcası pek yatmalılar bir durumu yok ama doktor ne der bilmiyorum. Buyrun Öner’in lütfen hiç ummadık yerden gelir çare
ankara tip prof dr ömer erdeve kendi kiziminda dr u kendisi 100 tl muayene ucreti aliyor dr takvimi.comdan randevu alabilirsiniz

Back
X