Bacım kimse olmasın daha iyi insanlar nekadar kötü fesat olmuş haberin var mı senin ? Ben yıllar oldu hayatıma yeni insanlar almıyorum 10 arkadaştan 2 arkadaşım kalmıştı şuan 1 tanesinde sallantıda oda ben mesafeyi koruduğum için .. insanlar göründükleri gibi değil kendini sev .. kurslara felan katıl bişeyler yap evde bile hobi edinsen el işi felan biraz kafan dağılır resim sulu boya vs. Cocuklarla da çok güzel yapılır hemde inan kimseye ihtiyacın yok.. evet insan iki insan yüzü görmek sohbet etmek ister ama kimse dürüst insan değil gerçektn insan olabilmek çok zor bu cağda..Ankarada yanlizlik çok zor birkez daha anladım ve memleketimi çok özledim gerçekten çok zorlanıyorum eskiden çalışıyordum vakit bulamıyorum sorun olmuyordu ama simdk evde olunca cocuk olunca insan bi es dost istiyor gerçekten cocukla çok zor bi karşı komşum.bile yok
Malesef evet . O eski samimi güzel sıcacık ilişkiler yok artık . Benim çocukluğunda ergenliğimde falan yalnız ailecek kahvaltı yemek yediğimizi bilmem . Hep birileriyle olurduk şimdi sıfırBacım kimse olmasın daha iyi insanlar nekadar kötü fesat olmuş haberin var mı senin ? Ben yıllar oldu hayatıma yeni insanlar almıyorum 10 arkadaştan 2 arkadaşım kalmıştı şuan 1 tanesinde sallantıda oda ben mesafeyi koruduğum için .. insanlar göründükleri gibi değil kendini sev .. kurslara felan katıl bişeyler yap evde bile hobi edinsen el işi felan biraz kafan dağılır resim sulu boya vs. Cocuklarla da çok güzel yapılır hemde inan kimseye ihtiyacın yok.. evet insan iki insan yüzü görmek sohbet etmek ister ama kimse dürüst insan değil gerçektn insan olabilmek çok zor bu cağda..
Ne kadar süredir AnkaradasınızAnkarada yanlizlik çok zor birkez daha anladım ve memleketimi çok özledim gerçekten çok zorlanıyorum eskiden çalışıyordum vakit bulamıyorum sorun olmuyordu ama simdk evde olunca cocuk olunca insan bi es dost istiyor gerçekten cocukla çok zor bi karşı komşum.bile yok
Öyle tabi eskiden insan bi komşu kapısı calıp bi un bi yumurta bişey istiyordu misal olarak artık onu da yapamıyosun ya nazın geçmez yada gerçekten kötüye denk gelirsin. Allah iyilerle karşılaştırsınMalesef evet . O eski samimi güzel sıcacık ilişkiler yok artık . Benim çocukluğunda ergenliğimde falan yalnız ailecek kahvaltı yemek yediğimizi bilmem . Hep birileriyle olurduk şimdi sıfır
Ankarada yanlizlik çok zor birkez daha anladım ve memleketimi çok özledim gerçekten çok zorlanıyorum eskiden çalışıyordum vakit bulamıyorum sorun olmuyordu ama simdk evde olunca cocuk olunca insan bi es dost istiyor gerçekten cocukla çok zor bi karşı komşum.bile yok