ankarada tüp bebek merkezi önerisi

Novaart Ahmet hoca kesinlikle:) Ben henüz sonuç almadım sonuç bekliyorum ama bugüne kadar olan süreç benim için güzel geçti. Hoca çok konuşmaz, yeterli bilgi verir ama tecrübesi kendisi zaten en baştan güven veriyor, hemşireleri de çok ilgili para odaklı bir merkez de değil ayrıca

Macunlar falan ise yaramaz mi ya surekli oyle otlar macunlar cikiyor onumede. Ben 5 kerede denerimde maddiyatida gectim ama esim istemiyor ayrilma noktasina geliyoruz her seferinde.
Böyle şeyler doktor kontrolsüz yapmayın, amh ve hormonlarınıza baktırın.
Amh değeri az olan arkadaşım 2 tüp bebek olumsuz deneme sonucu sizin gibi bir sürü bitkisel şeyler ne bulursa ordan burdan duyup denemişti, ve yumurtalaması resmen sıfırlanmıştı. Doktoru çok sinirlenmişti artık 1 yumurta bulursak şanslıyız diyordu.
Doktor kontrolünde ilerlemeye çalışın her koşulda kullandığınız basit vitaminleri bile araştırıp güvenilir yerlerden temin etmeye çalışın hatta.

Bahçeci yi sürekli görüp duyuyorum reklamları çok başarılı gözüküyor hep.
Kuzenimgil Sevtap Hamdemir Kılıç’a gitmişlerdi, ilk seferde çok şükür tuttu bebişimiz doğdu sağlıkla çok şükür. Rabbim isteyen herkese aratmadan çok da zorlamadan nasip etsin inşallah

100 bini buluyordur yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…