ankarada tüp bebek merkezi önerisi

tatlibirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
66
21
27
merhaba ben daha önce kayseride bi tüp bebek denemesi yaptım. asla memnun kalmadım. maddi olarak son demlerdeyim. o yüzden en iyi doktor olsun istiyorum. ankarada önetebileceğiniz bir doktor varmı.? kayseride yada iç anadoluda herhangi bir yer de olabilir. çok kafam karışık uyku uyuyamıyorum. bana yardımcı olabilecek biri var mı????

Merhaba canım benim de son denemelerim negatif olursa ben de ankarada başlamayı düşünüyorum ve o yüzden biraz araştırmalar yaptım. Ben bahçeci berfu hoca ile anatolia arasında seçim yaparım galiba. Laboratuvarları iyi diye duyuyorum doktorlar da işin ehli. İnşallah gerek kalmaz ama gidebilirsen başlamadan önce ücretsşz ön görüşmeye git, doktorların yaklaşımına göre içine sinene başlarsın allah hepimize kolaylık versin inşallah

Allah hepimize kolaylık versin inşallah cem akarsu ve berfu hocayı çok duydum bu platformda. tecrübe paylaşabilecek birileri vardır belki diye açtım konuyu. teşekkür ederim

Canım Tolga Ecemiş tavsiye ederim.
Ben 8. Tedavimde kendısınde ilk tedavımde şu an 5 aylık hamıleyım.
Kesınlıkle araştır Tolga hocayı.
tamam çok teşekkür ederim problem neydi acaba sizin ? doktorun yaklaşımı da çok önemli benim için. çok tedirgin gidiyorum beni rahatlatacak ve bilgili bi doktor olsun istiyorum diğer gittiğim yerde hep hemşireler benle muhattap oldu yanlış bilgiler verdiler öyle olsun istemiyorum

Canım benim 3. Denemem ilkini süleyman akarsu yaptı negatifti. Sonra ankara bahçeci berfu hocada başladım pozitif ama 7. Hafta kalbi durdu şimdi 3. Denemem buda pozitif

Berfu hocayla devam ediyorum. Ne önemi var bilmiyorum neden böyle bir soru sordunuz ama. Tatmin edecekse söyleyim küçük olduğu için bir neden bulunmadı
benimde aynı haftada bebeğimin kalbi durdu sebebi bulunamadı kürtajda alının parça genetiğe gitti onda da sağlıklı bebek çıktı. ben tekrar tüp bebek yaptırdığımda ya aynısı olursa korkusu yaşıyorum kusura bakmayın yanlış bir soru sorduysam. sadece size net bi cevap verildiyse kendimle kıyaslamak istemiştim..

Canım Tolga Ecemiş tavsiye ederim.
Ben 8. Tedavimde kendısınde ilk tedavımde şu an 5 aylık hamıleyım.
Kesınlıkle araştır Tolga hocayı.
Bende 2 kez baska yerde denedim negatif oldu. Tolga hoca nasil ucretleri nasil olmus bilgi verir misiniz?

Fiyat kişiden kişiye değişir. Ben 10 yıldır uğraşıyorum. Çok doktor araştırdım. Bazı doktorlarla aynı fiyat.
Siz ne kaynaklı tedavi olmuştunuz tolga hocada acaba ? Benim iki ayrı doktorda yumurtalarım gelişmedi şimdi bende başka doktor araştırıyorum ama kararsizim

Siz ne kaynaklı tedavi olmuştunuz tolga hocada acaba ? Benim iki ayrı doktorda yumurtalarım gelişmedi şimdi bende başka doktor araştırıyorum ama kararsizim
Sebepsiz infertilite canım. Sebep bulunamıyordu. Bende de çok yumurta olup 5. Güne kadar gidiyor ama tutmuyor. Tutan da düşüyordu.
Tolga hoca genetık test yaptı embrıyolara. Birde vücutta katil hücre var mı diye baktırdı. Katil hücrem yoktu şükür ama bağışıklık sistemimden kaynaklandığını düşündü.

Onun önlemini de ilaç vererek aldı. Bugünlere çok şükür. Rabbim herkesi mutlu etsin inşallah

Maşallah cnn inşallah bende alabilirim o güzel haberi. Benim yumurtam az bana havuz yapılacak ama şu an doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum tolga bey düşük amh de de başarılı mi acaba bilgin var mı? Zor bi hasta olduğum için herkes ilgilenmiyor

Cok pahaliymis bende onu dusunmustum vazgectim ekstra ne yapabilir ki hepsi ayni seyleri uyguluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…