Ankarada sıcacık, bol sohbetli bir buluşmadaha gerçekleşti:)

herkes ayrı bir güzel sıcak içten ve samimi:) maşallah hanımlar hepinize.. nice buluşmalaraa :nazar:

1400.gif

cok güzelsiniz yüzünüzdeki gülücükler hic eksik olmasinopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
rabbim dostlugunuzu daim etsin insallah esmerim canim benim opuyorumnanaktan
kalimera nice yillara insallah dogum günün kutlu olsun canim a.s.
güzellikler sizinle olsun bir ömür boyu :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

o senin güzeliğin biitoommm Şenizolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

günaydıııııın

sabah şerifleriniz hayırlı olsun bakiiim kızlar opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canalrım benim güzel mesajlarınıza çok teşekkür ederim ay valla şimartınız beniii:kedi:
nurşen aplam nekadar kutlama varsa hepiciğini koymuşsun kıs :asigim::1hug:
iyiki varsınız canalrım beniiiiiim:1hug:a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

,

kalimeracığııımm bir dahaki buluşma 8 mart dünya kadınlar günü yaa biz bir gün önce yapalım lütfenn 7 mart hediye çekilişi olsun çam sakızı çoban armağanı günümüzü kutlayalım ne dersiin süpeer olurrr zemuszemus opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Ancak bakabildim fotoğraflarınıza, yine çok çok güzel geçmiş buluşmanız.Dostluğunuzun hep sürmesi dileğiyle.Sevgiler.

kalimeracığııımm bir dahaki buluşma 8 mart dünya kadınlar günü yaa biz bir gün önce yapalım lütfenn 7 mart hediye çekilişi olsun çam sakızı çoban armağanı günümüzü kutlayalım ne dersiin süpeer olurrr zemuszemus opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ay tamda lafı azımdan aldın bende aynısını düşünmüştüm ne iyi olur canlarım benim hiç kilomla sorunum yok oyüzden kimselere küsmem darılmam söz konusu bile degil eski arkadaşlar biliyo sizede söyleyim ben 2 defa beyin amaliyatı geçirdim şuan ilaç kullanıyorum ve rejim spor yapamıyorum hatta fazla yürüyemiyorum bile mecburen kilomla barışık olmak durum undayım allaha binlerce şükürler olsun çocuklarımın başındayımya gerisi önemli degil sen kilolu degilsinki bebek saglıkla gelsin inşallah hepsi gider eşin sana haksızlık etmesin 3 tane çocuk eeeeee olacak okadar degilmi canım öpüyorum kendine iiiii bak tabiki bebişede

ay tamda lafı azımdan aldın bende aynısını düşünmüştüm ne iyi olur canlarım benim hiç kilomla sorunum yok oyüzden kimselere küsmem darılmam söz konusu bile degil eski arkadaşlar biliyo sizede söyleyim ben 2 defa beyin amaliyatı geçirdim şuan ilaç kullanıyorum ve rejim spor yapamıyorum hatta fazla yürüyemiyorum bile mecburen kilomla barışık olmak durum undayım allaha binlerce şükürler olsun çocuklarımın başındayımya gerisi önemli degil sen kilolu degilsinki bebek saglıkla gelsin inşallah hepsi gider eşin sana haksızlık etmesin 3 tane çocuk eeeeee olacak okadar degilmi canım öpüyorum kendine iiiii bak tabiki bebişede

teşekkürler canım saanad ageçmiş olsun herşeyin başı sağlık sağlıklı olda gerisi önemlideğil....bende seni çok öpüyorum kendine iyi bak inşallah karar verilirse 7 mart ta buluşmak üzere..... kaydirigubbakcemile3 zemuszemus opuyorumnanaktan

ayyy şu kahve çok güzel olmuş ellerine sağlıkk esmerim bebek olmadan önce çok içerdim şimdi midem yanıyor içemiyorum ama canım çok çektii.kokusu taa buraya geldiii... :sinifsinif:
bi yudumdan bişey olmaz azcık tadına bak ogluşun biyeri şişer sonra ayyyy bak allah söyletti daha belli degildi demi teyzesinin içinden öyle geçti napalım yani

bi yudumdan bişey olmaz azcık tadına bak ogluşun biyeri şişer sonra ayyyy bak allah söyletti daha belli degildi demi teyzesinin içinden öyle geçti napalım yani

aaa gerçekten ???anlıyor musun yoksa iki kızım var diye mi yazdıın ilaahii !!!!??? opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :emir_bebek:

aaa gerçekten ???anlıyor musun yoksa iki kızım var diye mi yazdıın ilaahii !!!!??? opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :emir_bebek:
yok canım 2 kız diye degil inanki bianda içimden öyle geldi yazdım sonrada silmedim keşke karnına daha dikkatli baksaydım annannem sivri karın olunca erkek derdi kızdaha çok yan yatar erkek göbekte toplanır derdi kendisi köyde çok dogum yaptırmış tahsili yok ama mahareti vardı canım herşeyin hayırlısı allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin cinsiyet önemli degil rabbim gönlüne göre versin severiz pompiş pompiş ohh misgibide kokar ya bak canım çekti şimdi

ayyy şu kahve çok güzel olmuş ellerine sağlıkk esmerim bebek olmadan önce çok içerdim şimdi midem yanıyor içemiyorum ama canım çok çektii.kokusu taa buraya geldiii... :sinifsinif:

hemen yapım canım
afiyet olsun sana yarasın bi yudumda bişey çıkmazzz:ecrin_bebek: bebeşine iyi bak oğlun olacak bak demedi demeee
ben anlrımmmmm:emir_bebek:

yirim ben sizi yirimmmmmm..hepiniz harikasınız yine..bir sürpriz düşlemiştik..ben de sizinle orada olacaktım ama son gün bir haber aldım..yoldan eyleyen bir haber:emir_bebek: :ecrin_bebek:

nasip olmadı bu defa da..bakalım ne zaman buluşmak mümkün olacak...

hepiniz çok şekersiniz..nasıl da eğlenmişsiniz..yüzünüzde asılı kalmış gülümsemelerden belli..

tombişm,tatlım bnm çok şekersin..cansın sen...
esmer ablama bin maşallah..gerçekten esmer güzeli..süperrrr babaanne o...

kalişm canımsın..doğumgününü orada yanağına bir öpücük kondurarak kutlamak isterdim ama mümkün olmadı..buradan kutliim tatlıcm..iyiki doğmuşsun..iyiki varsın muhtarım..

ballon7.gif
f29.gif
ballon7.gif

do7.gif

dono.gif

yg42.gif

guirlande.gif

b19.gif

kızlar nasılsınız esmerim şimdiden özledik seni fırsat buldukca enişteyi kandır getirsin seni

tombişim bana kızdınmı o resimleri çekdim diye ama sana yakışıyo sen böyle güzelsin üzüldüm şimdi bidaha yapmam böyle yaramazlık affet beni tombiş yanaklarından öpüyorummmmmmmm

canlarımmmmmmmmm benim kız nasıl ALLAH sana sabırlar versin buluşmada görüşmek üzere çok öpüldün aman sakın erken doğum yapma

bu kadar kutlamanın yerine kahfe iyi giderr demi kalimmmm
1483.jpg

hemde çok iyi gittiii ooooh ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

hayatım bana uyar valla :sm_confused: o gün toplantıdada söyledim isteyin yerekii,
ben hemen topik açarım vallaaakaydirigubbakcemile5 körün aradığı tek göz, allah verdi çift gözopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yasasıııııııııınnnn gene buluşuyoruuuuuzzzzzzz:sm_cool::dance::teytey::sm_cool::dance::teytey::sm_cool::dance::teytey:

Ancak bakabildim fotoğraflarınıza, yine çok çok güzel geçmiş buluşmanız.Dostluğunuzun hep sürmesi dileğiyle.Sevgiler.
canııııııım döndünmü eniştemin yanından:asigim:
o gün telefonla araman nasıl mutlu etti beni anlatamamopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile canım arkadaşım çok teşekkür ederim:asigim::1hug:a.s.

tombişim bis seni böle çooooooook seviyoruz biliyosun demiiii:asigim::1hug:a.s.:nazar:
sen bizim biricik tombişimizsin canım beniiiim:1hug:opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile sakın değişme hep böyle kal olurmua.s opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

kıs malummu oldu neeee:ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
söyleyene deil söyletene bak demişler :Saruboceq::Saruboceq:

yirim ben sizi yirimmmmmm..hepiniz harikasınız yine..bir sürpriz düşlemiştik..ben de sizinle orada olacaktım ama son gün bir haber aldım..yoldan eyleyen bir haber

nasip olmadı bu defa da..bakalım ne zaman buluşmak mümkün olacak...

hepiniz çok şekersiniz..nasıl da eğlenmişsiniz..yüzünüzde asılı kalmış gülümsemelerden belli..

tombişm,tatlım bnm çok şekersin..cansın sen...
esmer ablama bin maşallah..gerçekten esmer güzeli..süperrrr babaanne o...

kalişm canımsın..doğumgününü orada yanağına bir öpücük kondurarak kutlamak isterdim ama mümkün olmadı..buradan kutliim tatlıcm..iyiki doğmuşsun..iyiki varsın muhtarım..

[COLOR]

oy oy oy pınarım bidenem beniiiim çok teşekkür ederim canım beniiiiimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:

ayrıca güzel ahberi aldık canınmın içi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:ecrin_bebek::emir_bebek:
allah bir avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nasılsınız esmerim şimdiden özledik seni fırsat buldukca enişteyi kandır getirsin seni

tombişim bana kızdınmı o resimleri çekdim diye ama sana yakışıyo sen böyle güzelsin üzüldüm şimdi bidaha yapmam böyle yaramazlık affet beni tombiş yanaklarından öpüyorummmmmmmm

canlarımmmmmmmmm benim kız nasıl ALLAH sana sabırlar versin buluşmada görüşmek üzere çok öpüldün aman sakın erken doğum yapma

aplam bidenem iyi akşamlaaarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bak kızlar 8 mart yerine 7 martta buluşalım diyolar hazır olun tamammıııı,
kendi aramızda çekiliş yapıcasskaydirigubbakcemile5a.s:1hug:a.s.

Back