Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepınız çok guzel cıkmıssınz. sızlerle tanısamadım fakat sızlerı sevıyorum. her zaman ınsallah dıyorum hep bır seyler oluyor. artık sızlerle tanısmak ve yanınızda olamak ıstıyorum. hersey o guzel gönlunuzce olsun!
hepinizde çok tatlısınız esmer abla çok şeker çıkmısın diyarbakır dan sevgilerimle...
a.s.tşk ederim ablam seni çok çok seviyorum unutmaaaaolumunekankayizsmile
ay kızlar hepiniz maşallah manken gibisiniz ben gidemedimya kalimeram canımmm çok üzülmüş resimlere bile yansımış kıyamam sana bacım birdaha mutlaka halayın başındayım bensiz eksik olmuş ANKARANIN SULTANLARIIIII öyle halay olmaz.mendiliniz yokkkkk
![]()
bizim serseri ve arkadaşı teşrif ediyorlar[/
heyyytttt beeee hemşerim benim şu güzelliğe asalete bak aman allahım Şeniz
biz böyle sakaryalılar pek bir güzel oluyoruz yaaaa zemuszemus
hepiniz çok tatlısınız
ösür dilerim diloşum aplam:çok üzgünüm: elimden kaçmış kuşalr gelmiş oraya konmuş işteee:asigim::1hug: sen gel ben sana kuş yaparım aplam beniim:1hug:a.s.oooo yettiniz gayri biz ne oluyoruz burda bizde sizi seviyoruz hemide çooook nazar değmesin inşallah kalim o balıkları koymuşsun hiç demedinmi canı çeker ablamın biliyorsun hiiiç dayanamam balığa sabah kahvaltıda bile yerim neyse sana afiyet olsun hepinizi öpüyorum serseri senide
teşekkürler canımın içi, sende olsaydın daha mutlu olacaktım ama neysee:asigim::1hug:çok çok şekersiniz 41 kere maşllh kalim nice güzel yaşlara böle dostlarınla kutlamak allh nasip eylesin![]()
teşekkürler çiçaamm keşke sende sürpriz yapaydın ne güel olurdu vallaa.s
Kaliş imm..nice nice 15 yıllara olsun inşallah :1hug::Saruboceq:
Doğruyu söylemek gerekirse doğum günü olayından çok geç haberim oldu ne yazıkki a.s
Esmerim gelmiş..keşke bilseydim ama sürpriz yapmış sanırım..artık bir sonrakine inşallah
Canlarıım ı gördüm..o da katılmış..benim için sürpriz dolu olacakmış gerçekten:1shok:
Sevgili Okyanus arkadaşımla KK da hep karşılaşıyoruz
Çok isterdim tanışmayı..bir gün mutlaka :1hug:
Güzel gönüllü Dilek ablamada sözüm var zaten..onu gelip öpeceğim
Tüm sevdiklerime kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum olumunekankayizsmile
En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşekkürler canalrım sayenizde çok güzel bir gün geçirdim inankiia.skalimeracığım resimlerei ekldin ellerine sağlık yoruldu...tekrar doğum günün kutlu olsun 16, yaşında daha kalabalık oluruz inşallah sağlıcakla kal...
teşekkürler gadifem çok sağ ol canım:1hug: biz her ay bu buluşma sayfasındayız a.s bizi burdan takip edebilirsin arkadaşıma.s:1hug:a.s.cok güzel görünüyosunuz güzel birgün olmuş belli boshayallersmile
dostlugunuz daim olsun inş devamını bekliyoruz zemuszemus
ah canım sana kucak dolusu slm olsun
bacım seni duysaydım gelmezmiydim bak şimdi ben sana küstüm geliyor haber bile vermiyorsun aşk olsun üzdün beni[/QUO elbet bizde buluşuruz birgünnnn hey heyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hayalciğim bir ayarlayıpda gelemedin buluşmalara:sm_confused: gel sende katıl aramıza a.skaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.hepınız çok guzel cıkmıssınz. sızlerle tanısamadım fakat sızlerı sevıyorum. her zaman ınsallah dıyorum hep bır seyler oluyor. artık sızlerle tanısmak ve yanınızda olamak ıstıyorum. hersey o guzel gönlunuzce olsun!
bak esmerim :1hug::asigim: teee kırşehirlerden sürpriz yapıyor bize, sen ankaradan yapamıyorsuna.s:1hug:hoş geldin ankaradasın mutlaka buluşmaya gittt ben kırşehirden katılyorummmmCADIARZU
teşekkürler mecbuem :1hug: ay sorma ne kaynattık ne kaynattııık:roflol::roflol::roflol:ayy çok pozitif görünüyosunuz nasıl söylesem yani gözlerinizin içi gülüyo hepinizin ve çok samimi gözüküyosunuz maşallah sizlere bol muhabbetli günler inş kızlar
teşekkürler canııım :1hug: ankaradan diyarbakıra kucak dolusu sevgiler canım:asigim::1hug:a.s.hepinizde çok tatlısınız esmer abla çok şeker çıkmısın diyarbakır dan sevgilerimle...
ay kızlar hepiniz maşallah manken gibisiniz ben gidemedimya kalimeram canımmm çok üzülmüş resimlere bile yansımış kıyamam sana bacım birdaha mutlaka halayın başındayım bensiz eksik olmuş ANKARANIN SULTANLARIIIII öyle halay olmaz.mendiliniz yokkkkk
oleyy beni gördüğüne sevinmişş ank06 bende seni görünce sevinyorum taş bebeğimmmmopuyorumnanaktanOyyyyy angaranın gözelleri buluşmuş yine maşallah sizlerefıstık gibisiniz hepinizde.
Sizleri görmek çok güzeldi yemişler içmişler bide sohbet kısmı var bunun kaydirigubbakcemile5 ama yoktum gene kısmetse geleceğim bir gün
Esmerim de oradaymış onu görmekte çok güzel canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler en kocamanından öpüyorum sizleri kaydirigubbakcemile3
Kalişcimmmmm doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara inşallah kaydirigubbakcemile3 pastan nefisti bize yokmu yani :jeyyar:
dağ çiçeği senin için pazar yapalım mart toplantısını şekerim sende katıl özledik esmerim de keşke her ay böyle sürpriz yapsa yani hep birarada olmak özlem gidermek çok hoş nam seni de özledim hepinizi öpüyorum
oleyy beni gördüğüne sevinmişş ank06 bende seni görünce sevinyorum taş bebeğimmmmopuyorumnanaktan
kırşehirden sana sevgilerrra.s.a.s.a.s.