Ankarada sıcacık, bol sohbetli bir buluşmadaha gerçekleşti:)

hepınız çok guzel cıkmıssınz. sızlerle tanısamadım fakat sızlerı sevıyorum. her zaman ınsallah dıyorum hep bır seyler oluyor. artık sızlerle tanısmak ve yanınızda olamak ıstıyorum. hersey o guzel gönlunuzce olsun!

hepınız çok guzel cıkmıssınz. sızlerle tanısamadım fakat sızlerı sevıyorum. her zaman ınsallah dıyorum hep bır seyler oluyor. artık sızlerle tanısmak ve yanınızda olamak ıstıyorum. hersey o guzel gönlunuzce olsun!

hoş geldin ankaradasın mutlaka buluşmaya gittt ben kırşehirden katılyorummmmCADIARZU

ayy çok pozitif görünüyosunuz nasıl söylesem yani gözlerinizin içi gülüyo hepinizin ve çok samimi gözüküyosunuz maşallah sizlere bol muhabbetli günler inş kızlar

ay kızlar hepiniz maşallah manken gibisiniz ben gidemedimya kalimeram canımmm çok üzülmüş resimlere bile yansımış kıyamam sana bacım birdaha mutlaka halayın başındayım bensiz eksik olmuş ANKARANIN SULTANLARIIIII öyle halay olmaz.mendiliniz yokkkkk

ay kızlar hepiniz maşallah manken gibisiniz ben gidemedimya kalimeram canımmm çok üzülmüş resimlere bile yansımış kıyamam sana bacım birdaha mutlaka halayın başındayım bensiz eksik olmuş ANKARANIN SULTANLARIIIII öyle halay olmaz.mendiliniz yokkkkk

hani bana selammm reyyan küstümmm ablasııııolumunekankayizsmile
güzel bi halaydıı da bizi izleyenler alkışlamadılarrr halay mendilinide evde unutukkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ah canım sana kucak dolusu slm olsun
bacım seni duysaydım gelmezmiydim bak şimdi ben sana küstüm geliyor haber bile vermiyorsun aşk olsun üzdün beni

dalarksveseserigeliyor.jpg

bizim serseri ve arkadaşı teşrif ediyorlar[/

heyyytttt beeee hemşerim benim şu güzelliğe asalete bak aman allahım Şeniz

biz böyle sakaryalılar pek bir güzel oluyoruz yaaaa zemuszemus
hepiniz çok tatlısınız

aaaaa semircan yok öle hemşeriye torpil nütfeeen yaneeee:olmaz:
bizi görmmemezlikten gelemezsin bikerem, koskaca dağ kimin hatunlarız yaneee nasıl görmezsiin:lepi::lepi::lepi:

oooo yettiniz gayri biz ne oluyoruz burda bizde sizi seviyoruz hemide çooook nazar değmesin inşallah kalim o balıkları koymuşsun hiç demedinmi canı çeker ablamın biliyorsun hiiiç dayanamam balığa sabah kahvaltıda bile yerim neyse sana afiyet olsun hepinizi öpüyorum serseri senide
ösür dilerim diloşum aplam:çok üzgünüm: elimden kaçmış kuşalr gelmiş oraya konmuş işteee:asigim::1hug: sen gel ben sana kuş yaparım aplam beniim:1hug:a.s.

evileyebead_furnace6.jpg
çok çok şekersiniz 41 kere maşllh kalim nice güzel yaşlara böle dostlarınla kutlamak allh nasip eylesin
teşekkürler canımın içi, sende olsaydın daha mutlu olacaktım ama neysee:asigim::1hug:

Kaliş imm..nice nice 15 yıllara olsun inşallah :1hug::nazar::Saruboceq:
Doğruyu söylemek gerekirse doğum günü olayından çok geç haberim oldu ne yazıkki a.s
Esmerim gelmiş..keşke bilseydim ama sürpriz yapmış sanırım..artık bir sonrakine inşallah
Canlarıım ı gördüm..o da katılmış..benim için sürpriz dolu olacakmış gerçekten:1shok:
Sevgili Okyanus arkadaşımla KK da hep karşılaşıyoruz
Çok isterdim tanışmayı..bir gün mutlaka :1hug:
Güzel gönüllü Dilek ablamada sözüm var zaten..onu gelip öpeceğim
Tüm sevdiklerime kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum olumunekankayizsmile
En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşekkürler çiçaamm keşke sende sürpriz yapaydın ne güel olurdu vallaa.s

kalimeracığım resimlerei ekldin ellerine sağlık yoruldu...tekrar doğum günün kutlu olsun 16, yaşında daha kalabalık oluruz inşallah sağlıcakla kal...
teşekkürler canalrım sayenizde çok güzel bir gün geçirdim inankiia.s
allah hepinizden razı olsun:asigim::1hug: eveeettt 16 cı yaş günümdede beraberiz ama seni 4 kişi olarak rezerve ettim haberin olsun kaydirigubbakcemile5:1hug: tabiii orta kat
ne durumda olur bilmiyorum:roflol: yoksa 4.5 olarakmı rezerve etseydim:uhm::roflol::roflol:

cok güzel görünüyosunuz güzel birgün olmuş belli boshayallersmile
dostlugunuz daim olsun inş devamını bekliyoruz zemuszemus
teşekkürler gadifem çok sağ ol canım:1hug: biz her ay bu buluşma sayfasındayız a.s bizi burdan takip edebilirsin arkadaşıma.s:1hug:a.s.

Oyyyyy angaranın gözelleri buluşmuş yine maşallah sizlere :nazar: fıstık gibisiniz hepinizde.
Sizleri görmek çok güzeldi yemişler içmişler bide sohbet kısmı var bunun kaydirigubbakcemile5 ama yoktum gene kısmetse geleceğim bir gün kaydirigubbakcemile4
Esmerim de oradaymış onu görmekte çok güzel canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler en kocamanından öpüyorum sizleri kaydirigubbakcemile3

hayalciğim bir ayarlayıpda gelemedin buluşmalara:sm_confused: gel sende katıl aramıza a.skaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

hoş geldin ankaradasın mutlaka buluşmaya gittt ben kırşehirden katılyorummmmCADIARZU
bak esmerim :1hug::asigim: teee kırşehirlerden sürpriz yapıyor bize, sen ankaradan yapamıyorsuna.s:1hug:

ayy çok pozitif görünüyosunuz nasıl söylesem yani gözlerinizin içi gülüyo hepinizin ve çok samimi gözüküyosunuz maşallah sizlere bol muhabbetli günler inş kızlar
teşekkürler mecbuem :1hug: ay sorma ne kaynattık ne kaynattııık:roflol::roflol::roflol:

hepinizde çok tatlısınız esmer abla çok şeker çıkmısın diyarbakır dan sevgilerimle...
teşekkürler canııım :1hug: ankaradan diyarbakıra kucak dolusu sevgiler canım:asigim::1hug:a.s.

gel reyyanım geeel beraber halay çekelim kıs:1hug::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Oyyyyy angaranın gözelleri buluşmuş yine maşallah sizlere :nazar: fıstık gibisiniz hepinizde.
Sizleri görmek çok güzeldi yemişler içmişler bide sohbet kısmı var bunun kaydirigubbakcemile5 ama yoktum gene kısmetse geleceğim bir gün kaydirigubbakcemile4
Esmerim de oradaymış onu görmekte çok güzel canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler en kocamanından öpüyorum sizleri kaydirigubbakcemile3
oleyy beni gördüğüne sevinmişş ank06 bende seni görünce sevinyorum taş bebeğimmmmopuyorumnanaktan

kırşehirden sana sevgilerrra.s.a.s.a.s.

canlarım harikasınız canım ablam kalimera doğum gunun kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım hayırlı sağlıklı ömurler nasip etsin inşallah hepinizi kocaman öpuyorum opuyorumnanaktan​

Kalişcimmmmm doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara inşallah kaydirigubbakcemile3 pastan nefisti bize yokmu yani :jeyyar:

teşekkürler ankım sağ ol canım:asigim::1hug: ayırdım senin pastanı unuturmuyum hiiiça.s
öretmen evinin dolabına sakladım ne zaman gelirsen pastan orda seni beklii şekerim:roflol::roflol:

dağ çiçeği senin için pazar yapalım mart toplantısını şekerim sende katıl özledik esmerim de keşke her ay böyle sürpriz yapsa yani hep birarada olmak özlem gidermek çok hoş nam seni de özledim hepinizi öpüyorum

dağ çiçeği senin için pazar yapalım mart toplantısını şekerim sende katıl özledik esmerim de keşke her ay böyle sürpriz yapsa yani hep birarada olmak özlem gidermek çok hoş nam seni de özledim hepinizi öpüyorum

a.s.ablam güzel gözlüm benim:nazar: kısmet nasip işiii soz bidahakii soğanlar ekilrse ordayım bennnnolumunekankayizsmile

Back