Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaliş imm..nice nice 15 yıllara olsun inşallah :1hug::Saruboceq:
Doğruyu söylemek gerekirse doğum günü olayından çok geç haberim oldu ne yazıkki a.s
Esmerim gelmiş..keşke bilseydim ama sürpriz yapmış sanırım..artık bir sonrakine inşallah
Canlarıım ı gördüm..o da katılmış..benim için sürpriz dolu olacakmış gerçekten:1shok:
Sevgili Okyanus arkadaşımla KK da hep karşılaşıyoruz
Çok isterdim tanışmayı..bir gün mutlaka :1hug:
Güzel gönüllü Dilek ablamada sözüm var zaten..onu gelip öpeceğim
Tüm sevdiklerime kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum olumunekankayizsmile
En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mıhdar gördünmü şu muzip girdabın yaptıgını neyaptı yaptı beni yakaladı tıkınırken kıssssssssss millet gülecek halime kadın patlıcak hala yiyo diye allah emi nediyim ben size hadi çeken çekmiş ya sen niye koyarsınki o kareyi kime gülecek serserim çiçegim tabiki doymak bilmeyen banaaaaaaaaaaaa
okyanus ve kalimera, bir insan bukadarmı sıcak kanlı olur allahım yaa, ben kızı çok sevdim çoooook:=)
tombişim seseri ve arkadaşı
tombişim be esmerim şu güzelliklere bakın heee, maşşallah allah nazarlardan saklasın:) yirim ben sizi yiriiiiim:=)
kız serseri gene muzip muzip birene gülüyon ama du bakalım altından ne çıkacak:=)
tombişim ben ve esmerim halay çekiyoruz:=)
buda halay, kalabalık halay hemide:=)
halay başı kimçekerr, halay başı kim çeker, kırmızı göynekli kız çeker:lepi::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
eveeetttt işte bendekiler bukadar şekerler, daha çok resim var ama onlar okyanusta,
okyanusum internetinde bir problem var o yüzden gönderemedi şimdilik bunlarla idare edin lütfen,
hepinizi komacan komacan öptüm, iyiki sizleri tanımışım, iyiki kk'dan yolunuz geçmişde karşılaşmışız,
bu kk'yı kuran kazenden ve curly'den ALLAH razı olsun, ALLAH ne muratları varsa versin........
oy oy oyyyyyy bizim güzel hatunlar buluşmuş,üstelik esmerim de var.hepinizi çok kıskandım.keşke bende gelebilsem:çok üzgünüm:
Kaliş imm..nice nice 15 yıllara olsun inşallah :1hug::Saruboceq:
Doğruyu söylemek gerekirse doğum günü olayından çok geç haberim oldu ne yazıkki a.s
Esmerim gelmiş..keşke bilseydim ama sürpriz yapmış sanırım..artık bir sonrakine inşallah
Canlarıım ı gördüm..o da katılmış..benim için sürpriz dolu olacakmış gerçekten:1shok:
Sevgili Okyanus arkadaşımla KK da hep karşılaşıyoruz
Çok isterdim tanışmayı..bir gün mutlaka :1hug:
Güzel gönüllü Dilek ablamada sözüm var zaten..onu gelip öpeceğim
Tüm sevdiklerime kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum olumunekankayizsmile
En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tşk ederim leydim o senin iç güzeliğinnnn leydim benimolumunekankayizsmileönce tatlı arkadaşım kalimeracığımın yeni yaşını kutlarım. iyiki doğdun, iyiki varsın canım. seni çok seviyoruz.
sonra hepinizi hasretle kucaklar öperim.
ayrı ayrı isminizi yazmadım. ama esmer güzelimi nihayet gördüğüm için deyinmeden geçemedim.
hepiniz harikasınız. bu güzel dostluğunuz ömür boyu sürsün.
allah sizi nazarlardan esirgeye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.kalişim yazmışya serseri kime gülüyosa bakalım altından ne çıkacak diye ona dedim arkadaşım hani bende yanında tıkınmakla meşgulumya bana gülmüştür diye canlarım iyikide geldin senide yakından tanıma fırsatı bulduk rabbim kolay dogumlar versin evlatlarınlasaglıkla mutlulukla yaşa inşallah öpüyorum dünyatatlısı kızlarının nanaklarından allah nazarlardan saklasınyok ben gülmedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günün ozetine gelim biiiifisfisfis
bikere ben bu kadar şişmanmıyımmmm:CüvCüv:
bi kere o resimler ne oyleeesengözlerimebaksanab
bi kere ben hiç bişey yemedimkiiiikötükedihüso
ne oyle masam habire ben yemişim gibiii çıkmişşşş ayayayacokacimcoook
ay ay ama ben çok mutlu mesut ayrıldım ordaaa sizi çok seviyommm
tombişim canlarımı zaten görmüştüm
okyonus arkadaşlarımıda çok çok sevdimmm
zaten nurşen ablam kalimarem ablam:teytey:
dilek abla :1rolleyes:
girdap ablaa :teselli:
serseriçiçek hepinize sevgilerrrr:teselli:
hepinizi çokçok seviyommmmnaniknanik
ayrıca kuzenime tşk ederimmmmvereliniortak
esmer güzeli, tombiş06+ tömbişimmmm
haydı yazz gııııııııııııııı
bekliyommmm bennnnn
ne kadar kilolu çıktım benn rejimdeyim bennnn artıkımmmmm
ablam topikteydin ya yazmanı bekledim bennn onu yazdımmmmkaydirigubbakcemile5esmerim güzelim canım anlamadım neyi bekliyosun ne yazacam ayyyyyy boş veryahuuuuu ne kilosu azbirazcık balık etliyiz okadder kknın şampiyonu benim :hooray::hooray::hooray:sende ne varki öpüyorum
ohaoldumsmileoy canlarım ay niye bizi gösterdin ya vallahiii obez haaaa eşine dekii onlar obez değil şişkoooolarrrr azıçıkkklava:klava:tombişim sağolasın seneye 3 çocukla gelirmişim yada yaza kaydirigubbakcemile3 teşekkürler
seninde allah çocuklarını nazarlardan saklasın cümlemizin kini inşallah....eşim geldi öğleden sonra kahve içmeye iş yerime ama gülelim diye yazıyorum ne olur kırılmayın resimleri gösterdim bana diyor kii kadınlar kulubu toplantısı mıydı yoksa ankara obezler kulubu muydu diyor benide kilolu buluyor... adam zayıf kadın hastası yaa ...bende kızdımmm sizin adınıza da merak etmeyin....klava: bizi savundum yanii...
en içimmizdekiii çıtır hanım nurşen ve girdap abla ve arkasında serseriçiçek ya biz çok kiloluyuzzzz ayyy neyse :1hug:offfffffffffff ne toplantıydı süprizı lerle doluydu benide beklemiyorlardı ama bendeniz kaçırırmıyım ordaki muhabbeti esmergüzelinin gelişi hepimize süpriz oldu hele o cevizi çok güzeldi bir sürü ceviz yedik çok güzeldi gene bekliyoruz teşşekür ederiz çok öpüyorum seni babanne adayı
yerimsenibenyerimsenibenamin inşşşşoyoyyoyoyyoyoyo esmerım cok tatlısın bıdenenemmmm senın ve arkadaşalrının dostlugu daim olur inşalalhhhh canımmmmolumunekankayizsmile
ne rejımı kıss bole guselsınnn opuyorumnanaktan