Ankarada sıcacık, bol sohbetli bir buluşmadaha gerçekleşti:)

cok güzel görünüyosunuz güzel birgün olmuş belli boshayallersmile
dostlugunuz daim olsun inş devamını bekliyoruz zemuszemus

Kaliş imm..nice nice 15 yıllara olsun inşallah :1hug::nazar::Saruboceq:
Doğruyu söylemek gerekirse doğum günü olayından çok geç haberim oldu ne yazıkki a.s
Esmerim gelmiş..keşke bilseydim ama sürpriz yapmış sanırım..artık bir sonrakine inşallah
Canlarıım ı gördüm..o da katılmış..benim için sürpriz dolu olacakmış gerçekten:1shok:
Sevgili Okyanus arkadaşımla KK da hep karşılaşıyoruz
Çok isterdim tanışmayı..bir gün mutlaka :1hug:
Güzel gönüllü Dilek ablamada sözüm var zaten..onu gelip öpeceğim
Tüm sevdiklerime kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum olumunekankayizsmile
En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vay dağçiçeğim aynı anda yazmışız yaa keşke sende gelseydin gözlerim seni çok aradı..:1no2: :teselli::1hug:

mıhdar gördünmü şu muzip girdabın yaptıgını neyaptı yaptı beni yakaladı tıkınırken kıssssssssss millet gülecek halime kadın patlıcak hala yiyo diye allah emi nediyim ben size hadi çeken çekmiş ya sen niye koyarsınki o kareyi kime gülecek serserim çiçegim tabiki doymak bilmeyen banaaaaaaaaaaaa

mıhdar gördünmü şu muzip girdabın yaptıgını neyaptı yaptı beni yakaladı tıkınırken kıssssssssss millet gülecek halime kadın patlıcak hala yiyo diye allah emi nediyim ben size hadi çeken çekmiş ya sen niye koyarsınki o kareyi kime gülecek serserim çiçegim tabiki doymak bilmeyen banaaaaaaaaaaaa

yok ben gülmedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktankalimeracıgım görüntüler harika dostluklar olumunekankayizsmilesıcacık muhteşemsiniz yanında olamasakda gönüldesin nice uzun saglıklı yıllar dilerim :nazar:

okyanusvekalimera.jpg

okyanus ve kalimera, bir insan bukadarmı sıcak kanlı olur allahım yaa, ben kızı çok sevdim çoooook:=)

tombiserserivedalarkz.jpg

tombişim seseri ve arkadaşı

tombiveesmergzeli.jpg

tombişim be esmerim şu güzelliklere bakın heee, maşşallah allah nazarlardan saklasın:) yirim ben sizi yiriiiiim:=)

tombiveesmerim.jpg

tombiveserseri2.jpg

kız serseri gene muzip muzip birene gülüyon ama du bakalım altından ne çıkacak:=)

tombinahideesmerim.jpg

tombişim ben ve esmerim halay çekiyoruz:=)

topluca1.jpg

buda halay, kalabalık halay hemide:=)

halay başı kimçekerr, halay başı kim çeker, kırmızı göynekli kız çeker:lepi::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

eveeetttt işte bendekiler bukadar şekerler, daha çok resim var ama onlar okyanusta,
okyanusum internetinde bir problem var o yüzden gönderemedi şimdilik bunlarla idare edin lütfen,
hepinizi komacan komacan öptüm, iyiki sizleri tanımışım, iyiki kk'dan yolunuz geçmişde karşılaşmışız,
bu kk'yı kuran kazenden ve curly'den ALLAH razı olsun, ALLAH ne muratları varsa versin........

hihoyyythihoyyythihoyyyt benim için analatılamaz yaşanır dermişimmmm çok güzel bi b uluşmaydııı
kalimin 15. yaşına gittimmmmakannehir
çok güzel b uluşma olduuuuuuolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Kaliş imm..nice nice 15 yıllara olsun inşallah :1hug::nazar::Saruboceq:
Doğruyu söylemek gerekirse doğum günü olayından çok geç haberim oldu ne yazıkki a.s
Esmerim gelmiş..keşke bilseydim ama sürpriz yapmış sanırım..artık bir sonrakine inşallah
Canlarıım ı gördüm..o da katılmış..benim için sürpriz dolu olacakmış gerçekten:1shok:
Sevgili Okyanus arkadaşımla KK da hep karşılaşıyoruz
Çok isterdim tanışmayı..bir gün mutlaka :1hug:
Güzel gönüllü Dilek ablamada sözüm var zaten..onu gelip öpeceğim
Tüm sevdiklerime kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum olumunekankayizsmile
En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şenizo canısııı keşke sende süpriz yapsaydın benimki süpriz olduuuu
kimsenin haberi yoktu tömbişe soyledimmm ama belkide dedimmmm aniden bindim gittimmm bi dahakiii sefereee inş buluşuruzzzolumunekankayizsmile

[

önce tatlı arkadaşım kalimeracığımın yeni yaşını kutlarım. iyiki doğdun, iyiki varsın canım. seni çok seviyoruz.

maria-1.gif

sonra hepinizi hasretle kucaklar öperim.
ayrı ayrı isminizi yazmadım. ama esmer güzelimi nihayet gördüğüm için deyinmeden geçemedim.
hepiniz harikasınız. bu güzel dostluğunuz ömür boyu sürsün.

NAZAR%20BONCU%C4%9EU.jpg

allah sizi nazarlardan esirgeye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:nazar:tşk ederim leydim o senin iç güzeliğinnnn leydim benimolumunekankayizsmile

günün ozetine gelim biiiifisfisfis
bikere ben bu kadar şişmanmıyımmmm:CüvCüv:
bi kere o resimler ne oyleeesengözlerimebaksanab
bi kere ben hiç bişey yemedimkiiiikötükedihüso
ne oyle masam habire ben yemişim gibiii çıkmişşşş ayayaya:delphin:cokacimcoook
ay ay ama ben çok mutlu mesut ayrıldım ordaaa sizi çok seviyommm
tombişim canlarımı zaten görmüştüm
okyonus arkadaşlarımıda çok çok sevdimmm
zaten nurşen ablam kalimarem ablam:teytey:
dilek abla :1rolleyes:
girdap ablaa :teselli:
serseriçiçek hepinize sevgilerrrr:teselli:
hepinizi çokçok seviyommmmnaniknanik
ayrıca kuzenime tşk ederimmmmvereliniortak

a.s.
yok ben gülmedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.kalişim yazmışya serseri kime gülüyosa bakalım altından ne çıkacak diye ona dedim arkadaşım hani bende yanında tıkınmakla meşgulumya bana gülmüştür diye canlarım iyikide geldin senide yakından tanıma fırsatı bulduk rabbim kolay dogumlar versin evlatlarınlasaglıkla mutlulukla yaşa inşallah öpüyorum dünyatatlısı kızlarının nanaklarından allah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazarlardan saklasın

esmer güzeli, tombiş06+ tömbişimmmm
haydı yazz gııııııııııııııı
bekliyommmm bennnnn
ne kadar kilolu çıktım benn rejimdeyim bennnn artıkımmmmm

esmerim güzelim canım anlamadım neyi bekliyosun ne yazacam ayyyyyy boş veryahuuuuu ne kilosu azbirazcık balık etliyiz okadder kknın şampiyonu benim :hooray::hooray::hooray:sende ne varki öpüyorum

tombişim sağolasın seneye 3 çocukla gelirmişim yada yaza kaydirigubbakcemile3 teşekkürler
seninde allah çocuklarını nazarlardan saklasın cümlemizin kini inşallah....eşim geldi öğleden sonra kahve içmeye iş yerime ama gülelim diye yazıyorum ne olur kırılmayın resimleri gösterdim bana diyor kii kadınlar kulubu toplantısı mıydı yoksa ankara obezler kulubu muydu diyor benide kilolu buluyor... adam zayıf kadın hastası yaa ...bende kızdımmm sizin adınıza da merak etmeyin....:oklava: bizi savundum yanii...

offfffffffffff ne toplantıydı süprizı lerle doluydu benide beklemiyorlardı ama bendeniz kaçırırmıyım ordaki muhabbeti esmergüzelinin gelişi hepimize süpriz oldu hele o cevizi çok güzeldi bir sürü ceviz yedik çok güzeldi gene bekliyoruz teşşekür ederiz çok öpüyorum seni babanne adayı

tombişim bak ne güzel çıkmış resmin sen zayıflama sen böyle daha güzelsin sen zayıflarsan kime tombiş diyecegiz böyle çok tatlısın seni böyle seviyoruz kimse gülmez böyle güzelliğe öptüm seni kocaman

kalişim canım yeni yaşın sana yeni güzellikler getirsin yüzün hep gülsün sana gülmek yakışıyo senide çok öptümmmmmmmmmmm

hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız dünyamda sizin yanınızda sıkıntılarımı unutuyorummm :enbuyukkk:

oyoyyoyoyyoyoyo esmerım cok tatlısın bıdenenemmmm senın ve arkadaşalrının dostlugu daim olur inşalalhhhh canımmmmolumunekankayizsmile
günün ozetine gelim biiiifisfisfis
bikere ben bu kadar şişmanmıyımmmm:CüvCüv:
bi kere o resimler ne oyleeesengözlerimebaksanab
bi kere ben hiç bişey yemedimkiiiikötükedihüso
ne oyle masam habire ben yemişim gibiii çıkmişşşş ayayaya:delphin:cokacimcoook
ay ay ama ben çok mutlu mesut ayrıldım ordaaa sizi çok seviyommm
tombişim canlarımı zaten görmüştüm
okyonus arkadaşlarımıda çok çok sevdimmm
zaten nurşen ablam kalimarem ablam:teytey:
dilek abla :1rolleyes:
girdap ablaa :teselli:
serseriçiçek hepinize sevgilerrrr:teselli:
hepinizi çokçok seviyommmmnaniknanik
ayrıca kuzenime tşk ederimmmmvereliniortak

esmerim güzelim canım anlamadım neyi bekliyosun ne yazacam ayyyyyy boş veryahuuuuu ne kilosu azbirazcık balık etliyiz okadder kknın şampiyonu benim :hooray::hooray::hooray:sende ne varki öpüyorum
ablam topikteydin ya yazmanı bekledim bennn onu yazdımmmmkaydirigubbakcemile5
ayyy vallahi resimlerden hiç iyi çıkmamışımmm ben rejimdeyim dermişimmmmm bennnnkafamçokkarıştı
tombişim sağolasın seneye 3 çocukla gelirmişim yada yaza kaydirigubbakcemile3 teşekkürler
seninde allah çocuklarını nazarlardan saklasın cümlemizin kini inşallah....eşim geldi öğleden sonra kahve içmeye iş yerime ama gülelim diye yazıyorum ne olur kırılmayın resimleri gösterdim bana diyor kii kadınlar kulubu toplantısı mıydı yoksa ankara obezler kulubu muydu diyor benide kilolu buluyor... adam zayıf kadın hastası yaa ...bende kızdımmm sizin adınıza da merak etmeyin....:oklava: bizi savundum yanii...
ohaoldumsmileoy canlarım ay niye bizi gösterdin ya vallahiii obez haaaa eşine dekii onlar obez değil şişkoooolarrrr azıçıkk:oklava::oklava:
offfffffffffff ne toplantıydı süprizı lerle doluydu benide beklemiyorlardı ama bendeniz kaçırırmıyım ordaki muhabbeti esmergüzelinin gelişi hepimize süpriz oldu hele o cevizi çok güzeldi bir sürü ceviz yedik çok güzeldi gene bekliyoruz teşşekür ederiz çok öpüyorum seni babanne adayı
en içimmizdekiii çıtır hanım nurşen ve girdap abla ve arkasında serseriçiçek ya biz çok kiloluyuzzzz ayyy neyse :1hug:
ben çok mutlu olsum sizi yinde gördüm ya bana kilodan felannn hepsi laf
kalimin doğum günün kalime nice mutluluklar getirsin yaaa kısa ve oz bi buluşmaydı benim için oleyyy:1rolleyes::1rolleyes:
:enbuyukkk::enbuyukkk::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyoyyoyoyyoyoyo esmerım cok tatlısın bıdenenemmmm senın ve arkadaşalrının dostlugu daim olur inşalalhhhh canımmmmolumunekankayizsmile
yerimsenibenyerimsenibenamin inşşşş

ne rejımı kıss bole guselsınnn opuyorumnanaktan

:oklava::oklava::oklava: resimde çok şişko çıkmışımmm
ya ben hahah seherim opuyorumnanaktan
sen beni güzel gözlerle bakyorsunda onda oyle geldim sanaaaaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Back