Kızlarrrrrrrrrrrr nefis bi gündü. her nekadar bi damat adayı bulup getirip sizinle tanıstıramadıysam da insallah baska toplantılara :sm_cool:getirirm. sizin onayınızı almadan cıkmam. kiii...:sm_cool: cok güzel bi gün gecirdik herkese tesekkür ediyorum. yine bulusalım rosen gitmeden. mıhtarımız savunmasıını önce yazarak bi versin bakalım cüri olarak afedilcekmi:dilcikar: öptüm hepiciginizi opuyorumnanaktan
çok güzel çıkmışsınız kızlar gören sizi artist neyim sanacak amma kk ya koymayı bilemiyorum bilen varsa msn den yollarım eylüüüüüüüüül nerdesin bende çok hoş vakit geçirdim birde muhtarımız olsaydı daha iyi olacaktı amma bizi ekti boynumuz kırıldı girdapla arkamıza bakmaktan ha geldi he geliyor diye neyse allah sağlık verirse daha çok buluşmalar yaparız hepinizi öptüm
Dilek Abla cım yollayabilirsen biz atalım burdan.a.s.
Bismillah
evet yamis beni aldi sağolsun o kadar candan ve içten ki yamisde:asigim:
daha evvel tanişmiştik zati onunla:icecream:
bu kadar yalakalik yeter-tatlicadiarzu-
gelelim genel anlamdaki buluşmaya
bizim organizatörler kralicesi kaliş buluşmayi ayarlamişti ama yine kendisi yoktu piyasada
gelmiycen niye organize ediyon dimi:mymeka:
neyse nam gelsinde mihtarimizi değişelim biz en iyisimi :icecream:
olmuyor böyle kaliş başin dötün oynuyorlmaz:-tatlicadiarzu-
yamis,nursen abla,girdap,ben ve betiş bide isviçreden rosen katilmişti
çok güzel vakit geçirdik yedik içtik cigaralarimizi içtik sohbetimizi ettik
son anda serseri çiçekte katildi aramiza biz daha fazla kalamadik kalktik
rosen ve betişimle rosen tatilde şuan buarada keçiörende minik buluşmalar düzenleyebiliriz
çok seker birisi o da çünkühihoyyyt
Buluştunuz demi çatladım wallaha hasetimden :umursamaz:
Hani resimler nerede tca bekliyoz çıbıkkkk. zemuszemus
Kaliş ekti haaaa gelmemiş :roflol:
Ceza vermek lazım ona yerimseniben
Güzel bir gün geçirmenize sevindim kızlar.opuyorumnanaktan
Kaliş gelmemiş haa,
ışte bu SEZONUN SON SÜRPRıZı olmuşşkaydirigubbakcemile3
Kalişim iyisin inşallah,bu gün hiç bi yerde rastlamadım sana.
sağol canısım,kalişimin mazereti var,o yüzden ceza vermeyelim
şimdiden söylüyorum,temmuz buluşması büyük olasılıkla 19 temmuz pazar olacak duyurulur,kaçırmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canısım telefonda geleceğini söylemişsin,seni çok bekledik,yolunu gözlemekten boynumuz ağrıd yani bu durumda sana ceza verilecekkkkkkkkkkkkkkk:sinifsinif::jeyyar:
Kızlarrrrrrrrrrrr nefis bi gündü. her nekadar bi damat adayı bulup getirip sizinle tanıstıramadıysam da insallah baska toplantılara :sm_cool:getirirm. sizin onayınızı almadan cıkmam. kiii...:sm_cool: cok güzel bi gün gecirdik herkese tesekkür ediyorum. yine bulusalım rosen gitmeden. mıhtarımız savunmasıını önce yazarak bi versin bakalım cüri olarak afedilcekmi:dilcikar: öptüm hepiciginizi opuyorumnanaktan
çok güzel çıkmışsınız kızlar gören sizi artist neyim sanacak amma kk ya koymayı bilemiyorum bilen varsa msn den yollarım eylüüüüüüüüül nerdesin bende çok hoş vakit geçirdim birde muhtarımız olsaydı daha iyi olacaktı amma bizi ekti boynumuz kırıldı girdapla arkamıza bakmaktan ha geldi he geliyor diye neyse allah sağlık verirse daha çok buluşmalar yaparız hepinizi öptüm
kıslar ankaranın hatunlarıııı
hani resimler link versenizde biz gariplerde baksak şoyle gözümüz doysa:)
---------------------------ha bakın bakında mıhtarıma bu kadar neye yüklendiniz ha sizi siziiii
o hep ankaranın güllerini toplayan bizleri bi araya getirennnn olmasa olmazlarda mıhtarımmmmm olsun şekerim bizde başka zaman buluşuruz sen ağlam üzülmee canısım gel bi öpemmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:SAOL BİTANEM YAA senağlama BENİ SENDEN BAŞKA ANLAYAN YOK ZATİİ senağlama
NANKÖR BUNLAR NANKÖR:umursamaz: YEDİĞİNİZ KURU FASÜLYE TANELERİ GÖZÜNÜZE DİZİNİZE DURSUN NE
BAŞKA NE DİYİM BEN SİZE:dilcikar:
SÖLE SEMERİM SÖYLE BACIM KIZ BUNLARA HATTA DÖV SEN BUNLARI :çok üzgünüm:
BEN SENİ SEVİYORUM ESMERİM opuyorumnanaktan:1hug:a.s.
niye kızıoyrsun kaliş...
sırf seni görmek için gitmiştim ben...
yoktun...ama olmazki...
şimdi ben kızmayım da kim kızsın....
AMAN SEMİHİM ANCA KONUŞUYOLAR İŞET HANİİ RESİM NEYİM YOK ORTADA ŞEKERCİM :sm_confused:fotoğraflar nerde aceba fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?