Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

GÜNAYDIIINNN opuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:HAYIRLI CUMALAR OLSUN CÜMLETEN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

en büyük Erzurum başka büyük yokturkbayragi
ay kaliş hiç sevemedim Ankarayi hele birde üstüne iş bulamayinca
iyice nefret ettim napim:çok üzgünüm:
ÜZÜLME CADIM ALIŞIRSIN, SEN ŞİMDİ HİÇ BİR YERİ BİLMEDİĞİNDEN GEZEMİYORSUNDA ONDAN SIKILIYOSUN,
HELEBİR ANKARAYI KEŞFET BAK NASIL SEVECEKSİN :1hug:

canım benim demek zevklea.s,iyi gecelerŞenizhihoyyytkaydirigubbakcemile3:teytey::sm_cool:a.s.:enbuyukkk:
SAOL ABLAM BENİİM opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3Kalimera'm gelecegim birgun :jeyyar:
Bu dagin basindan kurtuldumuz vakit delikafadulden
İNŞALLAH CANIM, GELDE ŞÖÖÖLE DÜNYA GÖZÜYLE BİR GÖRELİM SENİ ŞEKERCİM :1hug:

sizler sürprizim var:)kaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyta.sŞeniz:teytey:a.s.:sm_cool::dance::enbuyukkk:

Sevgili,opuyorumnanaktanbidenecik organizatörümm..gününü yeni farkettim.fisfisfis.bu ay Pazar olacaktı diye biliyorum:1shok:,ne yazıkki benim Cts. katılmam çok zor.. a.s. Bi de Yurt dışından gelen bi arkadaşa da söyledim benn..delikafaduldenNeyse bi şeyler yaparız artık,nidem.. nidem..:kedi:

Arkadaşlar gecen ki buluşmaya cumartesi günü diye gelemedim...bu seferdemi cumartesi yapıyorsunuz:çok üzgünüm:.. çok istiyorum gelmeyi ama çalışıyorum o gün.. ne olurdu bu seferde pazar buluşma olsaydı... :gitme: tanımak istiyorum sizleri..

az yukarda tatlıkafa :mymeka:
pardon şekerim şimdi gördüm:kedi:

evet ya neden pazar olmadi:umursamaz:
Çok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.

Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan

Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:
seni tanimak çok güzeldi
inşallah tekrardan görüşürüz
Şeniz

ŞenizŞenizGÜÜNAYDIIIIN AKİDE ŞEKERLERİİİİM ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sizler sürprizim var:)kaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyta.sŞeniz:teytey:a.s.:sm_cool::dance::enbuyukkk:

AAAAA:1shok: APLAAAMMM BANA DEMEDİİİN NE SÜRPRİSİİİİİ :1shok:
BAK ŞİMDİ ÇOK MERAK ETTİM YAF :uhm:

ne sürpriziki[bana neyse ]
HEEE SANANEKİ BİZİM SÜRPRİSİMİSDEN :roflol: MERAKLI TAZEEE :1hug:

ÇİÇEĞİM YANILMIYOSUN PAZA OLACAKTI EMME DİLEK APLAM PAZAR GÜNÜ İZMİR YOLCUSU ONDAN CUMARTESİ OLSUN DİDİK ŞEKERopuyorumnanaktan

ya keşke haftaiçi buluşsanız benneyaptımki
AH CANIM BEEE HAFTA İÇİ MÜMKÜNATI YOKKİİİ :sm_confused:

şu an ankara dayım ama yarın adana ya gidiyoruz uff yaa yine kaçırdım buluşmayı((((
BİR GÜN MUTLAKA KISMET OLUCAK CANIM MERAK ETME:1hug:a.s.
HAYIRLI YOLCULUKLAR SANA opuyorumnanaktan

CANIM BU SEFERKİ BULUŞMADA PAZAR OLACAKTI AMA MECBURİYETTEN SAPMA OLDU, BAŞKA ZAMAN İNŞALLAH :Saruboceq:

Çok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.

Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan

Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:
SEN ARTIKIN BİZDENSİN ŞEKERİM :1hug: GENE BULUŞURUZ İNŞALLAH :1hug:a.s.

Ya canlarımmmm

benİm buluŞun bakaılım:)
elbet bİrgÜn bende geleceĞİmmmm:)
ÇITIR KAYNANA SEN GELMİYCENMİ KIS :1hug:a.s.

ÇITIR KAYNANA SEN GELMİYCENMİ KIS :1hug:a.s.[/QUOTE]

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif::kedi::kedi::kedi::kedi:işte boyleyimmm gelmiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile5nurşen abla süprizin neykiiiiii meraklı karıyım bennnyerimseniben
o tarihten 27 sinde bizim şenliğimiz var canım mıhtarımmmyurt içi yurt dışı misafirler gelir tanıma görme buluşmasıııııa.sa.sa.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…