ÜZÜLME CADIM ALIŞIRSIN, SEN ŞİMDİ HİÇ BİR YERİ BİLMEDİĞİNDEN GEZEMİYORSUNDA ONDAN SIKILIYOSUN,
en büyük Erzurum başka büyük yokturkbayragi
ay kaliş hiç sevemedim Ankarayi hele birde üstüne iş bulamayinca
iyice nefret ettim napim:çok üzgünüm:
SAOL ABLAM BENİİM opuyorumnanaktancanım benim demek zevklea.s,iyi gecelerŞenizhihoyyytkaydirigubbakcemile3:teytey::sm_cool:a.s.:enbuyukkk:
İNŞALLAH CANIM, GELDE ŞÖÖÖLE DÜNYA GÖZÜYLE BİR GÖRELİM SENİ ŞEKERCİM :1hug:kaydirigubbakcemile3Kalimera'm gelecegim birgun :jeyyar:
Bu dagin basindan kurtuldumuz vakit delikafadulden
haklisin ablam arayan ya mevlasini ya belasini bulurmuş
bakalim biz hangisini bulcaz:icecream:
ne sürpriziki[bana neyse ]
ne sürpriziki[bana neyse ]
sizler sürprizim var:)kaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyta.sŞeniz:teytey:a.s.:sm_cool::dance::enbuyukkk:
nerde süpriz yazilmiş görmedim nanfisfisfis
pardon şekerim şimdi gördüm:kedi:az yukarda tatlıkafa :mymeka:
evet ya neden pazar olmadi:umursamaz:Arkadaşlar gecen ki buluşmaya cumartesi günü diye gelemedim...bu seferdemi cumartesi yapıyorsunuz:çok üzgünüm:.. çok istiyorum gelmeyi ama çalışıyorum o gün.. ne olurdu bu seferde pazar buluşma olsaydı... :gitme: tanımak istiyorum sizleri..
seni tanimak çok güzeldiÇok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.
Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan
Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:
sizler sürprizim var:)kaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyta.sŞeniz:teytey:a.s.:sm_cool::dance::enbuyukkk:
HEEE SANANEKİ BİZİM SÜRPRİSİMİSDEN :roflol: MERAKLI TAZEEE :1hug:ne sürpriziki[bana neyse ]
Sevgili,opuyorumnanaktanbidenecik organizatörümm..gününü yeni farkettim.fisfisfis.bu ay Pazar olacaktı diye biliyorum:1shok:,ne yazıkki benim Cts. katılmam çok zor.. a.s. Bi de Yurt dışından gelen bi arkadaşa da söyledim benn..delikafaduldenNeyse bi şeyler yaparız artık,nidem.. nidem..:kedi:
AH CANIM BEEE HAFTA İÇİ MÜMKÜNATI YOKKİİİ :sm_confused:ya keşke haftaiçi buluşsanız benneyaptımki
BİR GÜN MUTLAKA KISMET OLUCAK CANIM MERAK ETME:1hug:a.s.şu an ankara dayım ama yarın adana ya gidiyoruz uff yaa yine kaçırdım buluşmayı((((
CANIM BU SEFERKİ BULUŞMADA PAZAR OLACAKTI AMA MECBURİYETTEN SAPMA OLDU, BAŞKA ZAMAN İNŞALLAH :Saruboceq:Arkadaşlar gecen ki buluşmaya cumartesi günü diye gelemedim...bu seferdemi cumartesi yapıyorsunuz:çok üzgünüm:.. çok istiyorum gelmeyi ama çalışıyorum o gün.. ne olurdu bu seferde pazar buluşma olsaydı... :gitme: tanımak istiyorum sizleri..
SEN ARTIKIN BİZDENSİN ŞEKERİM :1hug: GENE BULUŞURUZ İNŞALLAH :1hug:a.s.Çok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.
Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan
Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:
ÇITIR KAYNANA SEN GELMİYCENMİ KIS :1hug:a.s.Ya canlarımmmm
benİm buluŞun bakaılım:)
elbet bİrgÜn bende geleceĞİmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?