• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Semt Tavsiyeleri

Eryaman hep site ve evler çoğunlukla yeni yapı Ankara'da işe yakın yer yokki hep uzaktir ayrıca size kirası fazla gelmis gibi duruyor diyoruz iş nerde cevap yok sentepeyi kuzey tokiyi söylüyorsunuzbbrn evimi muhitimi hicbirseye değişmem ben o denilen yerlere gidiyorum emek bahçeli vs nefes alamadan dönüyorum

Eryaman hep site ve evler çoğunlukla yeni yapı Ankara'da işe yakın yer yokki hep uzaktir ayrıca size kirası fazla gelmis gibi duruyor diyoruz iş nerde cevap yok sentepeyi kuzey tokiyi söylüyorsunuzbbrn evimi muhitimi hicbirseye değişmem ben o denilen yerlere gidiyorum emek bahçeli vs nefes alamadan dönüyorum

Hayır kirası fazla geldiğinden değil, dediğim gibi Eryaman güzel bir semt ancak Kızılay'a çok uzak 1 saat sürüyor metroyla veya otobüsle nerdeyse. Eşimin bürosu Kızılay da ben de Kırıkkale'ye gidip geleceğim ancak servis kullanacağım. Bu sebeple ulaşım olarak biraz daha kolay yerler tercihimiz

Hayır kirası fazla geldiğinden değil, dediğim gibi Eryaman güzel bir semt ancak Kızılay'a çok uzak 1 saat sürüyor metroyla veya otobüsle nerdeyse. Eşimin bürosu Kızılay da ben de Kırıkkale'ye gidip geleceğim ancak servis kullanacağım. Bu sebeple ulaşım olarak biraz daha kolay yerler tercihimiz
O zaman cidden saime kadin civari tam sizlik. Abim 326nin ilk duragindan binince maximum yarim saatte kizilayda oluyor. Ozel arabayla cok daha hizli ulasilir. Kirikkale de tam samsun yolu ustunde. Isterseniz ozelden abimin oturdugu siteyi yazabilirim. Civarda yeni siteler var ve kiralar uygun.

Şentepe civarını ben de önermem. Arkadaşım orada yaşıyor, neredeyse her gün siren sesi duyuyoruz diyor. Ben de Ümitköy'de oturuyorum ancak 3 çocuklu bir çift yan komşum olduğundan beri eski sakinliği kalmadı benim için. Kısmet olursa işyerime yakın olabilecek Ayrancı civarlarından bakıyorum, böyle nezih insanların olduğu, çocuk gürültüsünün fazla olmadığı (mümkünse hiç olmadığı nolur bu yüzden linç etmeyin ehehe), evcil hayvana okey verebilecek mahalle, sokak ya da Ayrancı'ya yakın semtler biliyorsanız önerilere açığım. :)

Back
X