saphira cım sen geçtiğimiz cuma mı görüşecektin Nebil beyle?? senin görüşmen nasıldı merak ettim :44:
canım görüştüm Nebil Beyle benim ameliyatım sadece büyütme olmadığı için biraz daha zor gibi, göğüslerin birine 2.ameliyat gerekir dedi o yüzden düşünmüyorum.
Ben başka şehirde olmayı hiç düşünmedim çok fazla doktor var Ankarada, seninde dediğin gibi burda ankarada olup da memnun kalmış kişilerin yorumu pek yok maalesef. inş senin için de hayırlısı neyse o olur:) çok doktorla görüştüm ben
prof dr Naki Selmanpakoğlu
prof dr Erdem Yormuk
Prof dr Mustafa Deveci
doç dr Zühtü Demir
dr Nebil Bozdoğan
dr Hıfzı Velidedeoğlu (yarın görüşcem)
hepsinin yöntemi farklı aklım çok karıştı çok kararsızım bikaç doktor daha var görüşmek istediğim
canım dediğin gibi Ankarada çok doktor var başka şehirlerden buraya ameliyata gelen insanlar var.. muhakkak bu konuda da çok başarılı doktorlar vardır burada.. ama benim gösterilen fotolarla içim ferahlamaz ki; sonuçta bana yaptıklarının en iyisini gösterecek elbette.. yani o doktorların hastalarının ne yaşadıkları ve memnuniyetleri de çok önemli bence :44:
Ank da bulsaydım daha rahat ederdim ameliyat sonrasında da kontrollerinde de tabi.. nese hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşaallah