sevgili saphira , ben de ankarada ameliyat olmayı planlıyorum yakın zamanda da estetik international a gitmeyi düşünüyorum.senin de aklında bulunsun.dr adı bülent cihantimur.fırsatın olursa sen de bir görüş arkadaşım.
saphiracım görüştün mü Hıfzı beyle? çok astronomik rakamlara maal olduğunu duymuştum ben :s
bir de çok sıkboğaz etmiş gibi olmayım amadoktor görüşmelerinden sonra taze taze bizimle deneyimlerini paylaşsaaaann böyle izlenimlerini falan anlatsan bugün şu doktora gittim artıları bunlar şunlar da soruişaretlerim desen :97: ne iyi olurduuu
yazılardan 300cc iyi gibi geldi ama tabi dediğin gibi mutsuz olanlar var küçük diye. Ben de iyice okurum ameliyata kadar, sizlerin böyle mutlu olduğunu görmek cesaret veriyo
fiuuuuuvvv 9 bin mi diyor!!! çok iyi bi doktor olsa bile ellerinden öperim yani ancak; gidemem o fiyata
canım ben Nebil beyle görüşmüştüm ama 1-2 ay oldu.. sonra araştırmayı kesmek zorunda kaldım hastalıklar yüzünden.. Nebil beyle görüştüğümde de memnun kalmamıştım zaten.. ilk görüşme yaptığım doktordu ama herşeye sen nasıl istersen öyle yaparız demesi tuhafıma gitti.. kaç cc olur bana diyorum 400 istiyosan 400 de olur kaç istersen onu koyarız diyor; ameliyatı koltukaltı yapıyorum ama nerden istersen ordan yaparız diyor.. ameliyata en yakın arkadaşın veya akraban girebilir sana hangisi yakışıyosa o karar verir diyor! yani bunlar başkalarına cazip gelebilir ama benim gözlerim kocaman olmuştubenim içime sinecek olan doktor gayet net olmalı.. yani doktor bu kaç cc olur diyorum kaç istersen olur ne demek veya doktor dışında herhangi birinin göz zevkine göre ameliyatta karar verilmesi ne demek.. neyse memnun kalan arkadaşlar da var ben bişey demeyim fazla..
bu pazartesi zühtü beyle salı da ferruh beyle görüşeceğim.. doktor görüşmelerinden önce de geriliyorum yavalla stres yapıyorum doktorla konuşurken bile moralim bozuluyo sakat bi insan gibi
canım egerki gögüs dokun fazlaysa 300 iyi olur..ama gögüs dokun azsa hiç yoksa dahada büyük takılabilir ama şuda var gögüs ölcülerini doktor yaptıktan sonra sana zaten şu olur fazla abartı diye söylüyorr bana öyle yaptı zühtü bey her bünyeye göre silikonun hacmi değişir
they they they....
o paraya lezzetli greyfurtlar yaparlar umarım
anladım canım ben çok büyük olsun istemiyorum üstüm zayıf zaten dediğin gibi doktor fikrini söyler, öncelikli olarak şekli ve izler önemli, Zühtü beyde demişti çok fazla iz kalmaz zamanla azalır diye, onepten ayrılmış cinnahta şuan yeri. burun yaptırıp memnun olan çok kişi varda göğüs yaptıran pek denk gelmemişti
senin ameliyatlarının iyi geçmesine sevindim güle güle kullan
arkadaşım izmir de doktor sormuşsun maya nickli arkadaş izmirde oldu yakınlarda ve memnun, konusuna bakabilirsin izmirli bikaç kişi daha var yazan. öncesi sonrası şeklinde foto yasak sanırım ama albüm koyabiliyo bazı arkadaşlar sende ekliyse görebiliyosun.
canım çok teşekkür ederim mayayı bende gördüm ve inceliyorum
henüz çok yeniyim sitede hergün yeni birşeyler keşfediyorum
benim limoncukları portakala hatta greyfurta upgrade edeceğim günlerimi düşünüyorum :82:
tşkler cnm umarım seninkide istediğin gibi olur
canım çok teşekkür ederim mayayı bende gördüm ve inceliyorum
henüz çok yeniyim sitede hergün yeni birşeyler keşfediyorum
benim limoncukları portakala hatta greyfurta upgrade edeceğim günlerimi düşünüyorum :82:
fiuuuuuvvv 9 bin mi diyor!!! çok iyi bi doktor olsa bile ellerinden öperim yani ancak; gidemem o fiyata
..
bu pazartesi zühtü beyle salı da ferruh beyle görüşeceğim.. doktor görüşmelerinden önce de geriliyorum yavalla stres yapıyorum doktorla konuşurken bile moralim bozuluyo sakat bi insan gibi