• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada psikolog

bence de çok üzücü keşke devlet ödeseydi ama türkiye gerçeği işte. Daha ucuz olan bir yer madalyon var ama orasından da artık kimse memnun değil, biz de önce oraya gitmiştik ama olmadı, sorun çözülmedi, istersen devlet hastanelerine bir bak,

dur ama ya bize ayda bir önermişti bu kadın, hatta siz ne zaman isterseniz o sıklıkta görüşceğiz dedi, yeğenime de öyle dedi, her hafta çok sık dedi bize o ?

dur ama ya bize ayda bir önermişti bu kadın, hatta siz ne zaman isterseniz o sıklıkta görüşceğiz dedi, yeğenime de öyle dedi, her hafta çok sık dedi bize o ? :44:

Aaaa ayda bir olsa ben de ödeyebilirim aslında. Ben bi arayıp görüşeyim en iyisi:)

Aaaa ayda bir olsa ben de ödeyebilirim aslında. Ben bi arayıp görüşeyim en iyisi:)

ben ayda bir gittim, yeğenim durumundan dolayı öğrenci olduğu için bir buçuk ayda bir gitti, dersaneye de para ödedikleri için o daha seyrek gitti,i şimdi ankara hukuk fakiltesini kazandı , sınav kaygısını yendi bu kadın sayesinde, çok başarılı oldu, seyrek gelsen de başarın düşmez demiş ona da.

ben ayda bir gittim, yeğenim durumundan dolayı öğrenci olduğu için bir buçuk ayda bir gitti, dersaneye de para ödedikleri için o daha seyrek gitti,i şimdi ankara hukuk fakiltesini kazandı , sınav kaygısını yendi bu kadın sayesinde, çok başarılı oldu, seyrek gelsen de başarın düşmez demiş ona da.

Tamam canım ben de arayıp görüşeceğim çok teşekkürler:)

Bir cok kisiye tavsiye ettim kendm cok memnun kaldim ailevi sorunlar yasiyorduk Rabbime
Fatma Kirimli hocamla tanisip ailemizin duzenini yeniden kurma firsati verdigi icin sonsuz sukurlerimi sunuyorum anlatacak soz bulamiiyorum minnettarimm. Ben cok fayda gordum yardima ihtiyyaci olanlarinda faydalanmasi icin yaziyorumm.
Mubarek ramazan ayinda
Allahim kiseyi sikintida koymasin dermansiz birakmasin

Seans başı 200 lira verebilecek param olsa zaten bir sorunum kalmazdı herhalde:ssz: Kusura bakmayın arkadaşlar böyle de laf atar gibi oldu ama bir psikoloğun senas başı 200 lira aldığı bir ülkede yaşamak çok üzücü yazmadan edemedim. Mesela ben de konuyu görünce heyecanlandım herkes de önermiş dedim numarası da var ne harika falan. Ama bir öğrenci olarak bir haftada geçmiyor elime o para, ki normal durumda haftada bir terapi öneriyorlar... Türkiyede psikoloğun lükse girmesi çok üzücü. Acaba aranızda seans ücreti daha uygun bir psikolığa gidip memnun kalan var mı? Anksiyete tedavim için terapi öneriyorlar da ilaçtan öte.

canım öğrenci indirimi var sanırım sen bi ara sorr bakalım ben arkadaşıma önermiştim ondan biliyorum

ankarada kesinlikle tavsiye edebileceğim bir isim var ama fiyatı biraz yüksek. daha doğrusu geçen yıl 4 psikolog değiştirdikten sonra Odtü de arkadaşım olan bir prof psikoloğun tavsiyesi üzerine gittim kişi. söğütözü armada alışveriş merkezinin yanındaki iş merkezinde adı Nurten Özüorçun Küçükertan. düşünürseniz telefon numarasını özelden göndereyim reklam gibi olmasın burda. iyi forumlar

psıkolog meltem kose alanında cok basarılı cok güzel sonuclar aldık. istersenız numarasını verebılırım.

Merhabalar, Ankara' da en iyi psikolog Pınar Pelin Özer' dir. Kendisi ile kuzenim vasıtası ile haberdar oldum. Güler yüzü pozitifliği ilk gittiğiniz anda sizi etkiliyor. Ücret konusunda hiç problem yapmıyor önemli olan sizsiniz diyor, telefonda bile kısa bir terapi yapıyor. Telefon numarası ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef ben de gittim ve uzun süre sonunda bana faydası olmadığını farkettim. Zamanım da param da boşuna gitti. tavsiyeediyorum.com a yorum yazmak için kendisi danışanlarına rica etmektedir. 3-5 seans zaten form doldurmakla geçmektedir. Ayrıca kendisi mesleki etik kurallarına uygun davranmamaltadır. Şuan başka bir psikiyatırdan yardım alıyorum ve ilk seanstan itibaren sorunumu net olarak tanımladı. İlk seanstan sonra faydasını gördüm ve sürekli gitme ihtiyacıduymuyorum. Mehmet Emin Kızgın net olarak sorununuzu söyleyemediği için sorunlarınıza da çözüm üretemiyorsunuz. Mehmet emin kızgına giderek vaktinizi boşuna harcamayın. Son yıllarda Tv veradyolarda parlamasının nedenini anlamak çok güç değildir. En öncelikli psikolog rtik ve ilkelerine uygun davranmayan birpdikologtan kimseye fayda geleceğinifüşğnmüyorum.

Back