ankarada psikolog

cansunanc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
38
16
88
Ankara
Ankarada iyi bir psikoloğ arıyorum daha önce Fatma Kırımlı Taşkın hanıma gittim çok memnun kaldım tekrar gitmek istiyorum ama çok yoğun çalışıyor seans için biraz beklemem gerekiyor inş hemen ararlarda bian önce giderim.

Son düzenleme:
Ankarada iyi bir psikoloğa ihtiyacım var önerileriniz i bekliyorum

ben birkaç ay önce çocuğumu götürmüştüm ve çok memnun kaldım, ankarada ama, eğer ankaradaysanız ankaranın en ismi bence Fatma kırımlı, ben daha sonra sınav kaygısı için bir akrabama da önerdim onlar da çok menün kaldılar, istersen bir bak beğenirsen gidersin, bu sitede de ankara birincisi seçilmiş, bunu denersen memnun kalırsın ama beğenmezsen bir isim daha var onu da yazbilirim ama önce bu derim

http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_17308_fatma_kirimlitaskin.htm

Çok teşekkür ederim aynur hanım telefonunu verebilirmisiniz

Arkadaşlar bence ankaranın en iyi psikoloğu fatma KIRIMLI TAŞKIN HOCA ben uzun zaman önce yardım aldım ve çok memnunn kaldımm.isteyene kendi telefonumuda verebilirim hanımlar.

Seans ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz

Arkadaşlar bence ankaranın en iyi psikoloğu fatma KIRIMLI TAŞKIN HOCA ben uzun zaman önce yardım aldım ve çok memnunn kaldımm.isteyene kendi telefonumuda verebilirim hanımlar.

Siz bana özelden bana fatma kırımlı taşkın ın numarasını verin

Daha önce İzmirde oyuruyordum ordada yardım almıştımm ama ankaraya taşındıktan sonra fatma hocayı buldumm

Çok teşekkür ederim aynur hanım telefonunu verebilirmisiniz

kusura bakmayın, şimdi gördüm yazdığınızı, ben de siteden acil jinekolog arıyorum arkadaşımın kızı için o yüzden göremedim yazdığınızı, telefonu 0538 967 21 95, biz giderken ofisi bahçelideydi, siz kendiniz de adını yazarsanız bir sürü bilgi bulursunuz internette, kendisi bir sürü sitede en iyi psikolog seçilmiş, cumhurbaşkanlığı ödülleri var, çok iyi mesleğinde, inşallah şifa bulursunuz

Siz bana özelden bana fatma kırımlı taşkın ın numarasını verin

özelden yazmadım ama sorun olmaz herhalde daha önceden de dermotoloğumun bilgilerini vermiştim, sorun çıkmamaıştı siteden ama inşallah yine çıkmz

Aynur hanım çok geçmiş olsun akadaşınıza jinekolog tavsiye edemiyorum benimki çok kötü birisiydi.Ama arkadaşımın gittiği bir jinekolog var isterseniz verebilirm ismini

Aynur hanım çok geçmiş olsun akadaşınıza jinekolog tavsiye edemiyorum benimki çok kötü birisiydi.Ama arkadaşımın gittiği bir jinekolog var isterseniz verebilirm ismini

yazarsanız jinekoloğu çok mutlu olurum çok zor durumda arkadaşım

Seans başı 200 lira verebilecek param olsa zaten bir sorunum kalmazdı herhalde Kusura bakmayın arkadaşlar böyle de laf atar gibi oldu ama bir psikoloğun senas başı 200 lira aldığı bir ülkede yaşamak çok üzücü yazmadan edemedim. Mesela ben de konuyu görünce heyecanlandım herkes de önermiş dedim numarası da var ne harika falan. Ama bir öğrenci olarak bir haftada geçmiyor elime o para, ki normal durumda haftada bir terapi öneriyorlar... Türkiyede psikoloğun lükse girmesi çok üzücü. Acaba aranızda seans ücreti daha uygun bir psikolığa gidip memnun kalan var mı? Anksiyete tedavim için terapi öneriyorlar da ilaçtan öte.

Son düzenleme:

bence de çok üzücü keşke devlet ödeseydi ama türkiye gerçeği işte. Daha ucuz olan bir yer madalyon var ama orasından da artık kimse memnun değil, biz de önce oraya gitmiştik ama olmadı, sorun çözülmedi, istersen devlet hastanelerine bir bak,

dur ama ya bize ayda bir önermişti bu kadın, hatta siz ne zaman isterseniz o sıklıkta görüşceğiz dedi, yeğenime de öyle dedi, her hafta çok sık dedi bize o ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…