Ankara'da Oturanlar Bakabilir mi?

Teenagewoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
50
11
88
Merhaba,
Bir arkadaşımın düğünü için Ankara'ya gideceğim, fakat Ankara'ys oldukça yabancıyım. Esenboğa Havalimanından aştiye nasıl geçebilirim? Hat numarasını ve seferin ne kadar sürdüğünü var mı? Belkoair, 442-a gibi sonuçlarla karşılaştım. Detaylı anlatabilicek biri var mı aramızda?

Belko air e bineceksiniz çıktığınız gibi kapıda oluyor. Aştide inersiniz son durak

Görmemeniz mümkün değil belkoair kocaman otobüsler ve 10 dk da bir kalkıyor gelen yolcu kapısından çıkın karşınıza çıkacak. Aşti de yazıyor üstlerinde. 12 tl idi ama belki artmıştır biraz

Çıktığınızda kapida arac olur yoksa biraz beklersiniz. Trafigin durumuna gore 40 dk ile 1 saat sürebilir. Onun için en son kart gerekiyordu
normal otobus karti ama simdi ne oldu bilmiyorum.

Havalimanından çıkınca Havaş veya belko yazan otobüsler bekliyor oluyor zaten. Görevliler de bazen bağırarak söylüyor aşti vs diye. Hemen görürsünüz çıkınca ve kalkacak olanı sorup binersiniz.

Belko tek yön yapıyor zaten yanılmıyorsam, yani yanlış araca binme gibi bir durumunuz olmaz. Kapıdan çıkınca orda bir görevliye sorarsanız yardımcı olacaktır zaten.

Kusura bakmayın konu sahibinden bağımsız bende Ankara'ya gitmeyi planlıyorum gideceğim yer Sincan hızlı trenle Eryaman yht mi ankara gar mı yakın olur ve yakın olan hangisiyse sincan'a oradan nasıl geçebilirim

Zatem tek bi seçenek var. Belko ve havaş dışında başka bi şey yok. Onlar da çıkar çıkmaz karşınızda oluyor. Biri olmazsa diğeri mutlaka orada. Muavinler de sürekli duyuru yapıyor. Yine de nolur nolmaz aştiye gitmek için buna mı biniyorum diye sorarsınız. En son 11-12 liraydı bi yıl önce. Bi değişiklik olmadıysa durum buydu

Hızlı bilet sorguladığım zaman Eryaman yht, ankara gar çıkıyor. Öyle olduğu nal
Hızlı tren Sincan', da duruyor zaten.Orda inebilirsiniz
hızlı bilet sorguladığım zaman Eryaman yht ve ankara gar çıkıyor, bilette bunları seçtiğim halde sincan'da inebiliyormuyum.

Eryaman yht = etimesguttaki durağın ismi değil miydi zaten? Google mapsten yerine baktınız mı?

güvenlik yada danışma yok mu koskoca havaalanında ? nie burda dertlendiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…