- 18 Kasım 2012
- 50
- 11
- 88
- Konu Sahibi Teenagewoman
-
Belko air e bineceksiniz çıktığınız gibi kapıda oluyor. Aştide inersiniz son durakMerhaba,
Bir arkadaşımın düğünü için Ankara'ya gideceğim, fakat Ankara'ys oldukça yabancıyım. Esenboğa Havalimanından aştiye nasıl geçebilirim? Hat numarasını ve seferin ne kadar sürdüğünü var mı? Belkoair, 442-a gibi sonuçlarla karşılaştım. Detaylı anlatabilicek biri var mı aramızda?
Hızlı tren Sincan', da duruyor zaten.Orda inebilirsinizKusura bakmayın konu sahibinden bağımsız bende Ankara'ya gitmeyi planlıyorum gideceğim yer Sincan hızlı trenle Eryaman yht mi ankara gar mı yakın olur ve yakın olan hangisiyse sincan'a oradan nasıl geçebilirim
hızlı bilet sorguladığım zaman Eryaman yht ve ankara gar çıkıyor, bilette bunları seçtiğim halde sincan'da inebiliyormuyum.Hızlı tren Sincan', da duruyor zaten.Orda inebilirsiniz
Hızlı bilet sorguladığım zaman Eryaman yht, ankara gar çıkıyor. Öyle olduğu nal
hızlı bilet sorguladığım zaman Eryaman yht ve ankara gar çıkıyor, bilette bunları seçtiğim halde sincan'da inebiliyormuyum.
Eryaman daha yakınKusura bakmayın konu sahibinden bağımsız bende Ankara'ya gitmeyi planlıyorum gideceğim yer Sincan hızlı trenle Eryaman yht mi ankara gar mı yakın olur ve yakın olan hangisiyse sincan'a oradan nasıl geçebilirim
Ankarayı hiç bilmediğim için henüz gitmedim ama mapsten bakınca Etimesgutta yer alıyor sincana 50 dk uzak görünüyorEryaman yht = etimesguttaki durağın ismi değil miydi zaten? Google mapsten yerine baktınız mı?
Ankarayı hiç bilmediğim için henüz gitmedim ama mapsten bakınca Etimesgutta yer alıyor sincana 50 dk uzak görünüyor
Sanırım tek çare bu kalıyor teşekkür ederimToplu taşımaya oradan Sincan gidebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?