- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
işte budur.AynenFallenAngel hanim, aynen bu yukarida yazdiklarin gibi düsünüyorum.
Martin Luther King bak ne demis :
Ya birlikte kardes gibi yasamayi ögrenecegiz,
ya da aptalar gibi hep beraber yok olacagiz.
Ankara´da hangi bez parcasini kastediyorsun ? Pkk `nin herhalde ?birşey daha ankarada salladıkları o bez parçalarını siz savunuyormusunuz bunu öğrenmek istiyorum
Aynen, hic kimse secemiyor maalesef. Ama hdp = pkk dogru degil, aksine büyük bir iftira. Bildigim kadariylada ban sebebi, zira meclise girmis bu 4 parti hakkinda böyle seyler yazmak hakarettir ve 4 partiyede ayni hasassiyeti hepimiz burada göstermek durumundayiz.işte budur.
yoksa kimse anasını babasını rengini seçemez.
dilini seçer ırkını seçemez.
insana insan gibi bakmak lazım.
hadi ordan
hıhhhh. hayırr benimki sallanacak işte
ban yok zaten artık o yüzden kibte yokbayraklar ne alaka konuyla.. Kiblemedimtorpil geçtim size
aha bir tane daha. sanada hıhhh egem:))bence de bu.
özellilkle çarşı grubuyla gurur duyuyorum
nasıl ban yok artıkban yok zaten artık o yüzden kibte yok
ban yok bu bölümde. sadece devlet adamlarına,parti başkanlarına Atatürke hakarette ban var. onun dışında kalktınasıl ban yok artık
Bebişşş birdaha gözlüklerini takda okuBEybisi hakkını haram etmekle olmaz, artık desteklememen de gerekir.
Partiyle işim olmaz zaten canım parti işine girmemAynen, hic kimse secemiyor maalesef. Ama hdp = pkk dogru degil, aksine büyük bir iftira. Bildigim kadariylada ban sebebi, zira meclise girmis bu 4 parti hakkinda böyle seyler yazmak hakarettir ve 4 partiyede ayni hasassiyeti hepimiz burada göstermek durumundayiz.
Aksi takdirde esitsizlik olur.
savunmuyorsdanız hiç sıkıntıda yok.Ankara´da hangi bez parcasini kastediyorsun ? Pkk `nin herhalde ?
Hayir savunmuyorum, emin ol aynen senin kadar savunmuyorum !!! Bu soruyu bana sorman, ön yargini yikmak icin yaptigini umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?