- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
:) Hayvanat bahçesine geldim yine fıstıklıyorum.
Saygılar.
Konuyu yeni farkeden masum köylü edasıyla şöyle bi göz gezdirdim ve yorumum
Vay anasını sayın seyirciler
Ve ödenecek maaş ve tazminatlarla ilgilide ben hakkımı helal
etmiyorum...
tişikkürler saygılar
ınsan hakları bılgırgesıne gore
ırk mezhep ınsan ayrımı yapmamak gıbı sıyası dusuncelerdede ayrım yapılmaması gorusuyle meclıse soktukları vekıller cıkardıkları bı partı...
bunu devlet yapmasa bu ıznı vermese ınsan kayırıyorlar ayrımcılık yapıyorlar olur
bırı mudahale etmeye kalksa teror orgutunun bayragını cıkardı dıye ,ortalık savas alanına doner dusuncesıyle bazen sadece gerektıgı yerde mudahale ederler
kım nerden bılsın pkk işbırlıkcılerının canlı bombası varmıs meger
bu hdp lı ölumlerın bıle onlara rant saglayacagını dusunen bırılerı olmus demekkı
bunu ısteyen bırılerı olmus
devlet herkesın cebıne tek tek bakamadı dıye suclu olamaz
ama hukumet teror orgutunun bez parcasıyla halay cekerken ölen hdp lıye sehıtlık mertebesı verırse orda suclu olur evet
ıkısının ayrımını ıyı yapmak gerek
tekrarlıyorum
rahşanın zamanında cıkardıgı genel af kadar yanlıs ve sakıncalı bı karar
mmerhaba oliviaMerhaba N nscckts
Irk, mezhep, insan ayrimi yapmamak siyasi düsünce degil, genel bir insan haklaridir.
Meclise soktuklari da dogru degil baraji gecerek meclise girdiler kimse onlari sokmadi.
Bunu devlet yapmazsa, bu izini vermez ise insan kayiriyorlar, ayrimcilik yapiyorlar danda cok bu insan haklarini cignemek olurdu bir demokrasi ülkesinde.
Anayasanin 10. Maddesinde
HERKES, DİL, IRK, RENK, CİNSİYET, SİYASİ DÜŞÜNCE, FELSEFİ İNANÇ,
DİN, MEZHEP VE BENZERİ SEBEPLERLE AYIRIM GÖZETİLMEKSİZİN KANUN
ÖNÜNDE EŞİTTİR.
diye yaziyor.
Tüm bu yazdiklarini okurken inanamadim, cünkü politika tarafsiz olmali, gercekleri oldugu gibi konusarak ancak bir yere variriz ve cözüme gideriz. Senin bu yorumlarin gibi düsünen politikacilar ne yazikki bizi su an oldugumuz duruma düsürdüler.
Daha fazla vaktim yok malum, is güc, ama yazdiklarini teker teker mercek altina alip daha detayli yazacagim. Simdilik bu kadarini alabildim, bu bile yeterince, üzerinde konusulacak cümleler.
Selam kızlar..
Saygılar...
Hahahaha :) saygilar demeyeydin iyiydi
yanı neymıs....
bu esıtlık onlara fazla gelmıs !!!
yazdıklarımı hayretle okuyacagınız bırsey yok.
cunku ıkımızde aynı seyı yazmısız fakat sız onları haklı ben haksız bulmusum tek fark bu
Iste yine ayni uslup, yine önyargilar yine yanlis görüs acisi.
Bu esitlik onlara !!! Onlar kim ????
Onlar eger ayni seyi kastediyorsak senin gibi türk vatandasi olan, senin gibi ayni haklara sahip olan kürt vatandaslari. Onlar diye birsey yok !
Bu esitlik onlara fazla gelmis, yani sen kürtlere verilen ve kanunda ayni senin gibi haklari olan vatandasa cokmu görüyorsun ?
Ben türk ve kürt vatandasin ayni Türkiye Cumhuriyeti Anayasasinda yazilan 10. Madde`de yazildigi gibi olmasi gereken sartlarda yasamalarini istiyorum.
Eger onlar la pkk`yi kastediyorsan, PKK bir terör örgütüdür ! Bunu tartismiyoruz galiba bu topikde anladigim kadariyla. Cünkü ölenler kürt türk vatandaslarimizdi. Konu sehit sayilip sayilmamalari o mitingde ölen insanlarin.
bu esıtlık onlara ... HDP!!!!Iste yine ayni uslup, yine önyargilar yine yanlis görüs acisi.
Bu esitlik onlara !!! Onlar kim ????
Onlar eger ayni seyi kastediyorsak senin gibi türk vatandasi olan, senin gibi ayni haklara sahip olan kürt vatandaslari. Onlar diye birsey yok !
Bu esitlik onlara fazla gelmis, yani sen kürtlere verilen ve kanunda ayni senin gibi haklari olan vatandasa cokmu görüyorsun ?
Ben türk ve kürt vatandasin ayni Türkiye Cumhuriyeti Anayasasinda yazilan 10. Madde`de yazildigi gibi olmasi gereken sartlarda yasamalarini istiyorum.
Eger onlar la pkk`yi kastediyorsan, PKK bir terör örgütüdür ! Bunu tartismiyoruz galiba anladigim kadariyla. cünkü ölenler kürt türk vatandaslarimizdi.
şaka gıbı yaaolivia arkadaşım türk kürt alevi hiç mühim değil mevzu insan olmakta.
açıkcası çok merak ettiğim bir konuda hangi kürt bu ulkede ezilmiş yaaaa
Bu cümleni Mune`ye soracagim banlanmaya giriyormu diye.meclıstekı hdp kürtlerı degıl ;pkk yı temsıl edıyor !!!!
sen benı yanlıs anla ama cunku ben senın ıcın hıc tatlı seyler dusunmuyorum !!!Bu cümleni Mune`ye soracagim banlanmaya giriyormu diye.
Cünkü bildigim kadariyla partilere iftira atma ve politikacilara yalan yanlis iftira atma banlanma sebebi.
Yanlis anlama senin banlanmani istemiyorum.
nsc yazacak konuşacak o kadar çok şey varkışaka gıbı yaa
memurlar hakımler savcılar
rahatlıkla bız kürdüz dıyorlar
onlara karısan elleyen mı var bızle bı farklarımı var
benım personelım kürt en basta
kım ayırmıskı bu ulkede
bız pkk dıyoruz o kurt dıyor
o kadar cahıl kı aslında kurtlerle pkk yı aynı kefeye koyuyorolivia sonrada bunu bızım uzerımıze atıyor
aklınca algı yapacak !!!
saka gıbı gercekden
bu turkıyeyle ısıdın resmınıde yan yana koydu paylastı turkıyenın ısıdle ne farkı var dıye
resmen algı yapıyor
Kimin tarafindan ?mevzu başka...mevzu bölücülük.
Kimin tarafindan ?
Burasi siyaset bölümü, burada siyaset acik ve net konusulmasi gerek bir yer, öyle üstü kapalli ima ederek, güya görüsünü yazanlarin yeri degil, cünkü baskalarini zan altinda birakiyorsunuz.
Kimin tarafindan ?
Burasi siyaset bölümü, burada siyaset acik ve net konusulmasi gerek bir yer, öyle üstü kapalli ima ederek, güya görüsünü yazanlarin yeri degil, cünkü baskalarini zan altinda birakiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?