- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
hayal senle bir yanlış anlaşılma oldu özelde hallettik dimi yanlış anlaşılmalar olabiliyor...fakat ben burda o kişiye sordum bunu yakıştırdın mı diye evet yakıştırdım dedim bunu söyleyen birine ben ne yazayım.
ayrıca başka biriyle tartışıpta sırf onu destekledim diye bana karşı kin güdüldü.kışkırtılmaya çalışıldı.ankara da patlama oldu topigine belki on ke yapmayın etmeyin saygılı olun dedim durdum ama bana haklısın demek yerine insanlıgın buysa diye hiç olmadığım bir konu içine çekilmeye çalışıldım.
herkes ne yaptığını çok iyi biliyor
neyse ya susayım ben ya
Evet herkes kendini çok iyi biliyor.
Bugünkü tablo hepimiz için üzücüydü ve gereksizdi.
umarım tekrarı olmaz.
Kırılmamak ve kırmamak için mücadele ettiğimiz günler dilerim.
ben çok kırıldım hemde çok kırıldım
ve bana haksızlık yapıldı ki kimsenin ne kötülügünü isterim ne kötü olmasını
hani bir söz vardır kırdığın kalbin ne olduğunu bilemezsin belki kırdığın kalp allaha yakın bir kalptir diye bana gerçekten faklı bir kışkırtma yapılıp farklı bir yaklaşım yapıldı.
sonrasıda haksızlık herkese karşı iyi niyetle ve saygıyla yaklaşırken bu duruma geldi
senin gibi özele yazılsaydı orda konuşulur olur biterdi bak harbiyle özelde halletmişler ama onun yerine halen burda üstüme üstüme gelindi.
kırılan bir kalp varsa ne yapılıp edildi kırldı kalbim.ha umurlarında olmaya bilir keyifleri bilir.
haksızlık karşısında susan dil şeytandır ...hayyalcim...
Bak gene tek taraflı konuşuyosun. Acaba karşı tarafın da kalbi kırılmış olabilir mi?
Üzülmüş olabilirler mi?
Düşünmüyorsun. Ama düşünmelisin.
Sen ya da karşı taraf mesaj atabilir konuşabilir, bunun için beklemeye lüzum yok.
Dediğin gibi haksızlık karşısına susan dilsiz şeytandır. Çok severim bunu.
İyi akşamlar.
Matmazel şunu yapmak gerek herzaman değil ama şimdi yapman gerekben yazıyorum hayyal geri adım atmak yerine hala bana acıtasyon acıtasyon diye laf edilip laf atılıyor daha ben ne diyeyim
sonrada herkes gördü deniyor evet herkes gördü özelime yazanlara burdan teşekkürler ederim.
herkes kendini de kimin ne olduğunu da görüyor.
hayyal ben açıklmaya çalışıyorum halen devam ediliyor kin nefret hayret ya kime ne yaptımsa bu kadar uzatmak nedir bilemiyorum...vicdanlarına bırakıyorum bana denilen söz çok belli benle ilgisi olmayan bir durumun içine çekildim allah büyük der konuyu kapatırım
.iyi akamlar
bugun burda neler oldu.ara ara baktim ama konuyu bilemiyrm.biri bana ozet gecebilirmi? 59. sayfa neler oldu?
Neyse kızlar.
Evet doktor değilim hatta kadın bile değilim bir erkeğim. Foruma sırf trollemek amacıyla geldim. Hesap benim bile değil birinin hesabı arakladım.
Şimdi gelelim gerçek konuya içiniz ve klavyeniz o kadar pis ki insanlara lanet etmekten, ölülere iyi olmuş demekten. Hatta devlet tarafından verilen şehitlik mertebesine bile lanet eder haldesiniz.
Konuya gelip "ONLAR İNSAN, NASIL BÖYLE KONUŞABİLİYORSUNUZ"
Diyen kişileri bile teröristlikle suçlayabilecek nitelikte leş varlıklar olduğunuzu göstermek amacıyla konuya yazmaya başladım.
Hatta ben konuya gelmeden önce şurada birbirinize hakaret edebilecek nitelikte iki yüzlü insanlarsınız. Bakın şuanda birisi size karşı hakaret ettiğinde nasılda birleşiyorsunuz. Buda iki yüzlülük başka birşey değil.
Oysaki düne kadar biribirinizi terörist ilan ediyor ve hakaretler ediyordunuz.
Ben şimdi forumdan çıkacam zaten erkek olduğumuda söyledim ban yerim mühim değil.
Ama biraz aynaya bakın ve kendinizi sorguya çekin. Yakın arkadaşım ayağu yaptığınız insanlara bile neler neler söylediniz.
İnşallah hepiniz bir gün insan olmayı öğrenebilirsiniz.
Yoksa kocalarınızın vay haline.
Hepinize tekrar tekrar saygılar.
Bu arada beni seksi bulan kız selamlar olsun sana bi öpcüğü hakettin:)
Saygılar.
ne demek istedin anlamadim...kaç kaç kaç, yarın yokmuş gibi kaç..
ne demek istedin anlamadim...
valla merak ettim bi ozet gecsen ucundan kiyisndan yakalarim belki.yani konunun ucu çok kötü bir yere çıkıyor hiç bulaşma, bulaşan kendini kurtaramıyor
valla merak ettim bi ozet gecsen ucundan kiyisndan yakalarim belki.
sahte doktor hemde erkek..hemen gecmise daliyorummmsahte üfürükçü erkek doktorlardan, açılan davalara kadar bir sürü şey oldu 2'şer 2'şer atlayarak oku sayfaları spoiler vermeyeyim
ınsan hakları bılgırgesıne gorepeki o zaman Terör örgütünün bayrağının orada dalgalanmasına izin veren ve o insanları tutuklamayan ve gözaltına alması gereken de devlet değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?