• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Arkadaşlar bakın bu sefever biraz daha detaylı anlatayım çünkü anlayış kapasiteniz düşündüğümün altında çıktı.

Tabiki eleştireceksiniz ama bir hakkınız yok. Yani ne hakkınız yok Haram yada helal edebileceğiniz bir hakkınız yok.

Neden. Bu devlet sayesinde okudunuz.

Bu devlet sayesinde rahat bir hayat sürüyorsunuz.

bu devlet sayesinde özgürsünüz.

Kurtuluş savaşından bu yana Atatürk'ün kurmuş olduğu TC Devleti sayesinde bu günlerdesiniz kısaca.

Seçtiğiniz inasnları dilediğiniz kadar eleştirin dilerseniz bir daha oy vermeyin.

Ama hakkımı haram ediyorum demek taa kurtuluş savaşından bu yana herşeye karşı lanet etmek demektir.

Sorarlar adama derler ki sen ne yaptın ne hakkın var.

Siz ikisini birbirine karıştırıyorsunuz.

Saygılar.

Dun goz gezdirdigim bir konuda, verdiginiz cevapları begeniyle okudum, ama bugun haddinizi oldukca asmıssınız.

Doktor olmanız, buradaki ev hanımlarını devamlı satır aralarında asagılama hakkını vermiyor size.

Cerrahi alanda verdiginiz egitimi, egonuza hakim olma konusunda bir ara kendinize de uygulayın ve haddinizi asmayın.

en son bıraktığım da benim akrabalarıma beddualar yapılıyordu baya olaylar olmuş:KK53:

kaçırmışım bende:KK45::KK48:

MAtmazel, bir kac gundur yuzeysel okuyup geciyorum ve seninle ilgili dikkatimi ceken bisey var;

Pkk-hdp ile ilgili konularda devamlı birilerine laf sokuyorsun, ortaya laf atıyorsun, konunun muhattapları gelip tepki verdiginde uzun uzun destanlar döseyip ortalıgı galeyana getiriyorsun ve sayfalarca uzatıyorsun.
BURadan bakınca cok sevimsiz duruyor bilgin olsun.

marilyn monroe marilyn monroe nun mesajları cok acık ve net. Bir gun bu patlamalarda canınız gider, birileri de sizi fisler "şusunuz, busunuz" diye, canınız yanar ve o zaman naptıgınızı anlarsınız demis.

Bu yorum carpıtılamayacak, evirip cevirip "bana ve akrabalarıma beddua etti" diye sayfalarca uzerinde demogoji yapılmayacak kadar gercekci ve net bir yorum..

Birilerine "lafları carpıtıyorsunuz, kul hakkına giriyorsunuz" v.s derken biraz kendimizi gorelim lutfen.

YAptıgın cidden cok itici duruyor. YAni yapılmayan biseyi uzatıp uzatıp defalarca yapılmıs gibi gostermek..

Neyse, gunlerdir dikkatimi ceken bir tavır bu.. marilyn monroe marilyn monroe ya cidden haksızlık edilmis ve buna ragmen cok sabırlı ve usluplu bir yaklasımı olmus.

O okypete yasal surec baslatacagından sana yapılan ithamlar hakkında yorum yapmıyorum.

Dun goz gezdirdigim bir konuda, verdiginiz cevapları begeniyle okudum, ama bugun haddinizi oldukca asmıssınız.

Doktor olmanız, buradaki ev hanımlarını devamlı satır aralarında asagılama hakkını vermiyor size.

Cerrahi alanda verdiginiz egitimi, egonuza hakim olma konusunda bir ara kendinize de uygulayın ve haddinizi asmayın.

MAtmazel, bir kac gundur yuzeysel okuyup geciyorum ve seninle ilgili dikkatimi ceken bisey var;

Pkk-hdp ile ilgili konularda devamlı birilerine laf sokuyorsun, ortaya laf atıyorsun, konunun muhattapları gelip tepki verdiginde uzun uzun destanlar döseyip ortalıgı galeyana getiriyorsun ve sayfalarca uzatıyorsun.

marilyn monroe marilyn monroe nun mesajları cok acık ve net. Bir gun bu patlamalarda canınız gider, birileri de sizi fisler "şusunuz, busunuz" diye, canınız yanar ve o zaman naptıgınızı anlarsınız demis.

Bu yorum carpıtılamayacak, evirip cevirip "bana ve akrabalarıma beddua etti" diye sayfalarca uzerinde demogoji yapılmayacak kadar gercekci ve net bir yorum..

Birilerine "lafları carpıtıyorsunuz, kul hakkına giriyorsunuz" v.s derken biraz kendimizi gorelim lutfen.

YAptıgın cidden cok itici duruyor. YAni yapılmayan biseyi uzatıp uzatıp defalarca yapılmıs gibi gostermek..

Neyse, gunlerdir dikkatimi ceken bir tavır bu.. marilyn monroe marilyn monroe ya cidden haksızlık edilmis ve buna ragmen cok sabırlı ve usluplu bir yaklasımı olmus.

O okypete yasal surec baslatacagından sana yapılan ithamlar hakkında yorum yapmıyorum.

med senle çok paylaşımım olmasa da seni beğeniyorum bana yazıdıgın bu haksız yoruma rağmen ve beni suçlayıcı yazmana rağmen bana destanlar yazıyorsun demene rağmen benım de tarzım bu destan yazarak anlatıyorum derdimi yada yorumumu bunun bir suç olduğunu bilmiyordum

bana karşı bir acayip tutum var bunuda gayet anlıyorum ve biliyorum şu bana karşı yazdığın herşeyi okumamış kabul ediyorum cevap vermiyorum.yani destanlaştırmıyacagım rahat ol..

en son bıraktığım da benim akrabalarıma beddualar yapılıyordu baya olaylar olmuş:KK53:

kaçırmışım bende:KK45::KK48:

valla neler kaçırdın matmazel :KK48:
dün üyeliğimi sildiriyordum neredeyse çakma doktor yüzünden biliyorsun :KK53:
neyse ki öğrendik ne olduğunu :KK45:

oysa beni tedavi edecekti şizo olmayacaktım artık iyileştirecekti beni :confused:

teşekkürler med
sadece böyle anladığım ve marilyn i beğendiğim için bana denmeyen kalmadı.. sadece bir beğeni yaptım diye. sonra gelsin yaftalamalar..
harbiyle özelden mesajlaştık. konuştuk. oda bende biraz sakinleştik. bir daha olmaz umarım böyle şeyler.
sadece ortalığı alevlendirenler belli. yazıp,uzaktan seyreden ve gelip devam eden. . herkes farkında

valla neler kaçırdın matmazel :KK48:
dün üyeliğimi sildiriyordum neredeyse çakma doktor yüzünden biliyorsun :KK53:
neyse ki öğrendik ne olduğunu :KK45:

oysa beni tedavi edecekti şizo olmayacaktım artık iyileştirecekti beni :confused:

dün resmen harcanmışsın çakma cerrah sayesinde.. iyi ki gitmedin..

med senle çok paylaşımım olmasa da seni beğeniyorum bana yazıdıgın bu haksız yoruma rağmen ve beni suçlayıcı yazmana rağmen bana destanlar yazıyorsun demene rağmen benım de tarzım bu destan yazarak anlatıyorum derdimi yada yorumumu bunun bir suç olduğunu bilmiyordum

bana karşı bir acayip tutum var bunuda gayet anlıyorum ve biliyorum şu bana karşı yazdığın herşeyi okumamış kabul ediyorum cevap vermiyorum.yani destanlaştırmıyacagım rahat ol..

Ben de destan yazarım..Demek istedigim konuyu uzattıgınla ilgiliydi..

BEn de kısa kesemiyorum..AMa marilyne haksızlık etmissin.

Bu arada doktor hanım doktor degilmis, hatta erkekmis..yine kacırmısım :(

Ben de destan yazarım..Demek istedigim konuyu uzattıgınla ilgiliydi..

BEn de kısa kesemiyorum..AMa marilyne haksızlık etmissin.

Bu arada doktor hanım doktor degilmis, hatta erkekmis..yine kacırmısım :KK43:

med canım bana çok büyük ayıp edildi ben orda başka bir şey derken alınıp başka şey söylemişim durumuna getirildi bunuda bir kaç kez yaptılar.ben hiç bir zaman kalitemi bozmadım

ortalığı karıştıran asla olmadım seviyemi bozmadım birilerini hiç alıntılamadım yorumlara başka anlamlar katmadım bunları yapanlar belli canım neyse uzatmıyacam

ben hakkımı helal etmiyorum o kişilere bana haksızlık yapıldı sana göre bu olmayabilir

o yüzen bu konuyu uzatmıyacam.dediğim gibi seni beğeniyorum ha sen beğenmiyor olabilirsin.

Güzel bir noktaya parmak bastın _MedceziR_ _MedceziR_ benim de bu konuda diyeceğim birşeyler var.
Senin vasıtan ile yazmak istiyorum.
Kimin kimle bir sorunu olan kim varsa, yazar özel mesajdan.
Diş bilemek, hedef tahtası haline getirmek, saldırmak infaz etmek için burada uygun kişi yok hanımlar.
Ne marli, ne Oky ne bir başkası.
Durum bir dakika şurada yanlışınız var lafı devreye girdiğinde hunharca saldırmaya meyilli bir kalabalık var.
Dolduruşa getiren belli, dolduruşa gelen belli.
Şurada hadsiz bir insanın lafı ile Nasıl birbirimize destek oluyorsak, ölümlerde de olabilmeliyiz.

Kimse ithamlar yüzünden kendini açıklamak zorunda, ne pkklı olmadığını ispat etmek zorunda.
Kimse kimsenin bayrak sevgisini, ülke sevgisini de sorgulamasın.
Burada blrkaç dakika konuşabildiklerimizin çok daha fazlasını ben Okypete ile konuştuğumda sizin umduğunuz ve çarpıttığınızdan öte çok daha derin bir kişilik görüyorum.
Tansiyonlar düşüp normale dönünce şu yazdıklarınızı kendinize ne kadar yakıştırıyorsunuz?
Üstelik yapılan yanlışlar üstüne burada itham etmenize nazaran bir özür dileyip gönül almamayı o yüce Gönüllerinize Nasıl sığdırıyorsunuz hayret ediyorum.

med canım bana çok büyük ayıp edildi ben orda başka bir şey derken alınıp başka şey söylemişim durumuna getirildi bunuda bir kaç kez yaptılar.ben hiç bir zaman kalitemi bozmadım

ortalığı karıştıran asla olmadım seviyemi bozmadım birilerini hiç alıntılamadım yorumlara başka anlamlar katmadım bunları yapanlar belli canım neyse uzatmıyacam

ben hakkımı helal etmiyorum o kişilere bana haksızlık yapıldı sana göre bu olmayabilir

o yüzen bu konuyu uzatmıyacam.dediğim gibi seni beğeniyorum ha sen beğenmiyor olabilirsin.

Peki matmazel...
Seviye Ölçüsü birisini hedef gösterip kenara mı çekilmektir?
Sen bugün helal etmiyorum dedikten sonra kayboldun.
Arkanda öfkeli insanlar bıraktın.
sana birebir hakaret edilmedi tek söz söylenmedi ama sen Okypete e hakaret eden yazıyı alıntı yapıp alkışlar yaptın. Provake ettin yani.
Seviye böyle mi oluyor matmazel?

Güzel bir noktaya parmak bastın _MedceziR_ _MedceziR_ benim de bu konuda diyeceğim birşeyler var.
Senin vasıtan ile yazmak istiyorum.
Kimin kimle bir sorunu olan kim varsa, yazar özel mesajdan.
Diş bilemek, hedef tahtası haline getirmek, saldırmak infaz etmek için burada uygun kişi yok hanımlar.
Ne marli, ne Oky ne bir başkası.
Durum bir dakika şurada yanlışınız var lafı devreye girdiğinde hunharca saldırmaya meyilli bir kalabalık var.
Dolduruşa getiren belli, dolduruşa gelen belli.
Şurada hadsiz bir insanın lafı ile Nasıl birbirimize destek oluyorsak, ölümlerde de olabilmeliyiz.

Kimse ithamlar yüzünden kendini açıklamak zorunda, ne pkklı olmadığını ispat etmek zorunda.
Kimse kimsenin bayrak sevgisini, ülke sevgisini de sorgulamasın.
Burada blrkaç dakika konuşabildiklerimizin çok daha fazlasını ben Okypete ile konuştuğumda sizin umduğunuz ve çarpıttığınızdan öte çok daha derin bir kişilik görüyorum.
Tansiyonlar düşüp normale dönünce şu yazdıklarınızı kendinize ne kadar yakıştırıyorsunuz?
Üstelik yapılan yanlışlar üstüne burada itham etmenize nazaran bir özür dileyip gönül almamayı o yüce Gönüllerinize Nasıl sığdırıyorsunuz hayret ediyorum.

hayal senle bir yanlış anlaşılma oldu özelde hallettik dimi yanlış anlaşılmalar olabiliyor...fakat ben burda o kişiye sordum bunu yakıştırdın mı diye evet yakıştırdım dedim bunu söyleyen birine ben ne yazayım.

ayrıca başka biriyle tartışıpta sırf onu destekledim diye bana karşı kin güdüldü.kışkırtılmaya çalışıldı.ankara da patlama oldu topigine belki on ke yapmayın etmeyin saygılı olun dedim durdum ama bana haklısın demek yerine insanlıgın buysa diye hiç olmadığım bir konu içine çekilmeye çalışıldım.
herkes ne yaptığını çok iyi biliyor
neyse ya susayım ben ya

Peki matmazel...
Seviye Ölçüsü birisini hedef gösterip kenara mı çekilmektir?
Sen bugün helal etmiyorum dedikten sonra kayboldun.
Arkanda öfkeli insanlar bıraktın.
sana birebir hakaret edilmedi tek söz söylenmedi ama sen Okypete e hakaret eden yazıyı alıntı yapıp alkışlar yaptın. Provake ettin yani.
Seviye böyle mi oluyor matmazel?

ben yok olmadım dışarı doktora gittim...rahatsızlığımdan dolayı

ve aşağıda açıklama yaptım hayyal

dediğim gibi uzatmıyacam

Back