- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Yok dava edin o olay çok komik davaları bekliyorum :)
R yok R yok davaları beklemedeyim diyorum ya:) Erkek adam R yapmaz.
Saygılar.
ıstedıgın ınternet cafeden gırAma hemen dava edin olur mu? Dava paranız yoksa ben karşılamaya hazırım çok ciddiyim.
Saygılar.
burayı okuyorsun biliyorum. sen iki yüzlü olmayı biraz yanlış anlamışsın.Neyse kızlar.
Evet doktor değilim hatta kadın bile değilim bir erkeğim. Foruma sırf trollemek amacıyla geldim. Hesap benim bile değil birinin hesabı arakladım.
Şimdi gelelim gerçek konuya içiniz ve klavyeniz o kadar pis ki insanlara lanet etmekten, ölülere iyi olmuş demekten. Hatta devlet tarafından verilen şehitlik mertebesine bile lanet eder haldesiniz.
Konuya gelip "ONLAR İNSAN, NASIL BÖYLE KONUŞABİLİYORSUNUZ"
Diyen kişileri bile teröristlikle suçlayabilecek nitelikte leş varlıklar olduğunuzu göstermek amacıyla konuya yazmaya başladım.
Hatta ben konuya gelmeden önce şurada birbirinize hakaret edebilecek nitelikte iki yüzlü insanlarsınız. Bakın şuanda birisi size karşı hakaret ettiğinde nasılda birleşiyorsunuz. Buda iki yüzlülük başka birşey değil.
Oysaki düne kadar biribirinizi terörist ilan ediyor ve hakaretler ediyordunuz.
Ben şimdi forumdan çıkacam zaten erkek olduğumuda söyledim ban yerim mühim değil.
Ama biraz aynaya bakın ve kendinizi sorguya çekin. Yakın arkadaşım ayağu yaptığınız insanlara bile neler neler söylediniz.
İnşallah hepiniz bir gün insan olmayı öğrenebilirsiniz.
Yoksa kocalarınızın vay haline.
Hepinize tekrar tekrar saygılar.
Bu arada beni seksi bulan kız selamlar olsun sana bi öpcüğü hakettin:)
Saygılar.
ıstedıgın ınternet cafeden gır
ıstedıgın evın pc sınden gır
nerden gırersen gır her turlu ulasılır sana
bunlara guvenme yanı
yapmadıgımız sey degıl
yazılımcı bı arkadas varmıs burda
esımde bilişimci
cok yanlıs yere cattıın
hadı bakalım...
hadı kaç kaçSaklanmıyorum ki. Dileyene ip adresimi verebileceğimi de söyledim. Sadece çok komiksiniz.
Ölüler hakkında hakaretler eden, kendini insan sanan hayvanlar beni dava edecekmiş inanın çok korktum.
Saygılar. Hadi kaçtım.
İp değil adını versene gitmeden o kadar güveniyorsan kendine...Saklanmıyorum ki. Dileyene ip adresimi verebileceğimi de söyledim. Sadece çok komiksiniz.
Ölüler hakkında hakaretler eden, kendini insan sanan hayvanlar beni dava edecekmiş inanın çok korktum.
Saygılar. Hadi kaçtım.
Neyse kızlar.
Evet doktor değilim hatta kadın bile değilim bir erkeğim. Foruma sırf trollemek amacıyla geldim. Hesap benim bile değil birinin hesabı arakladım.
Şimdi gelelim gerçek konuya içiniz ve klavyeniz o kadar pis ki insanlara lanet etmekten, ölülere iyi olmuş demekten. Hatta devlet tarafından verilen şehitlik mertebesine bile lanet eder haldesiniz.
Konuya gelip "ONLAR İNSAN, NASIL BÖYLE KONUŞABİLİYORSUNUZ"
Diyen kişileri bile teröristlikle suçlayabilecek nitelikte leş varlıklar olduğunuzu göstermek amacıyla konuya yazmaya başladım.
Hatta ben konuya gelmeden önce şurada birbirinize hakaret edebilecek nitelikte iki yüzlü insanlarsınız. Bakın şuanda birisi size karşı hakaret ettiğinde nasılda birleşiyorsunuz. Buda iki yüzlülük başka birşey değil.
Oysaki düne kadar biribirinizi terörist ilan ediyor ve hakaretler ediyordunuz.
Ben şimdi forumdan çıkacam zaten erkek olduğumuda söyledim ban yerim mühim değil.
Ama biraz aynaya bakın ve kendinizi sorguya çekin. Yakın arkadaşım ayağu yaptığınız insanlara bile neler neler söylediniz.
İnşallah hepiniz bir gün insan olmayı öğrenebilirsiniz.
Yoksa kocalarınızın vay haline.
Hepinize tekrar tekrar saygılar.
Bu arada beni seksi bulan kız selamlar olsun sana bi öpcüğü hakettin:)
Saygılar.
bence korksunbence korkma seni dava ederler diye
ne me lazım adam yerine koyup birde ceza alırsın.mazallah
suan tek tek goruntuler alınıyor
suan tek tek goruntuler alınıyor
Ben olsam üşenirim dava etmeye falan ya valla helal olsun size.
Valla böyle kaşınıp hakaret etmeye niyetlenen ancak dava edilmekten de korkan varsa gelsin bana etsin.
Hiç davayla falan uğraşamam ben de ona küfür ederim. Ben de böyle bir insanım
eşim bılısımcı avukatımızda varBen olsam üşenirim dava etmeye falan ya valla helal olsun size.
Valla böyle kaşınıp hakaret etmeye niyetlenen ancak dava edilmekten de korkan varsa gelsin bana etsin.
Hiç davayla falan uğraşamam ben de ona küfür ederim. Ben de böyle bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?