• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

hadı bazı konularda kendını yetıstırememıs eksık kadınların ;kendını baska sekıllere ve ıfadelere burunup kendını ıspatlamaya calısmasını anlarımda...
erkegın kadınlara aıt sıteye kadın seklıne burunup gelmesı nasıl bı ruh halı?
ıcınde olmak ıstedıgı seyı mı acıga vuruyor aslında ?

dırek ben erkegım dıye gırene degıl lafım...
kadın gıbı kendını gosterenlere!
bundan mutluluk duyuyolar...
bız kadın bayan heey dedıkce haz alıyor
normal olmadıgı burdan bellı tedavı sart

geneldede gıderken en fazla ban yerım nekı dıyorlar
buda forumda aslında sessız sessız takıldıklarını gosterıyor belkı baska uyelıklerıde var
yok baskasının uyelıgını ele gecırmıs falan oyle bırsey yok :D
gercekden o bılgıye sahıp olsa burda at koştururcasına ıstedıgını yazamazdı korkardı ;)

buda anormallıgınde 2. level i atlatıyor ona

allah aılesıne yardım etsın... yazık

bu kadar tepki olmasaydı asla bu haklar verilmezdi samimi bulmuyorum ve bezer durumlarda tum insanların yakınlarına bunların saglanması gerektıgını düşünüyorum.

Bu terör nezaman bitecek anasını satim yahu! yıllardır bi bitmediler mantar gibi çoğalıyorlar sanki.

Ağzı bal yesin bu yazıyı yazanın. Siyaseti bi kenara bırakın olaya hak hukuk meselesinden bakın bence. Bu uygulamayla ilerde babasının katiliyle devletin aynı biriminde mi çalışacak şimdi o mahsun çocuğum bu nasıl adalet. Sırf çirkeflik yapmasınlar ağızlarını kapatsınlar die yapılmış bi uygulama zira sırtlan sürüsü gibiler azıcığı bile ortalığı yakıp yıkmaya devlete milyonlarca zarar vermeye yetiyor. Sonrası bize zam olarak giriyor onlar hem devlete zarar verip aynı zamanda kaymağınıda yediği için bişey olmuyor her koşulda rahatlar işleri güçleri bozgunculuk öle olmasa neden hi bir mitinglerinde kaymağını yedikleri ülkemin bayrağı yok

Neyse kızlar.

Evet doktor değilim hatta kadın bile değilim bir erkeğim. Foruma sırf trollemek amacıyla geldim. Hesap benim bile değil birinin hesabı arakladım.

Şimdi gelelim gerçek konuya içiniz ve klavyeniz o kadar pis ki insanlara lanet etmekten, ölülere iyi olmuş demekten. Hatta devlet tarafından verilen şehitlik mertebesine bile lanet eder haldesiniz.

Konuya gelip "ONLAR İNSAN, NASIL BÖYLE KONUŞABİLİYORSUNUZ"

Diyen kişileri bile teröristlikle suçlayabilecek nitelikte leş varlıklar olduğunuzu göstermek amacıyla konuya yazmaya başladım.

Hatta ben konuya gelmeden önce şurada birbirinize hakaret edebilecek nitelikte iki yüzlü insanlarsınız. Bakın şuanda birisi size karşı hakaret ettiğinde nasılda birleşiyorsunuz. Buda iki yüzlülük başka birşey değil.

Oysaki düne kadar biribirinizi terörist ilan ediyor ve hakaretler ediyordunuz.

Ben şimdi forumdan çıkacam zaten erkek olduğumuda söyledim ban yerim mühim değil.

Ama biraz aynaya bakın ve kendinizi sorguya çekin. Yakın arkadaşım ayağu yaptığınız insanlara bile neler neler söylediniz.

İnşallah hepiniz bir gün insan olmayı öğrenebilirsiniz.

Yoksa kocalarınızın vay haline.

Hepinize tekrar tekrar saygılar.

Bu arada beni seksi bulan kız selamlar olsun sana bi öpcüğü hakettin:)

Saygılar.

vayyyy pelin karışımlı orçun karışımı doktor rüzgar gibi geçmiş gitmiş...bol selam kodeste bol bol kitap oku doktor civanım benim:KK59::cool:

Back