Ben 12 gun once Ömer ekine amelıyat oldum. Ilk kendisiyle gorusmustum dırek ona amelıyat oldum zaten. Cok sıcakkanlı ınsanın stresini korkusunu anında yok edıor. Gorusursenız anlıcaksınız me demek ıstedıgımı:)Selamlar kızlar... 35 yaşında 2 çocuk annesiyim. Totalde 5 sene çocukları emzirdikten sonra minnaklaşan memintolarımı büyütmek daha doğrusu yuvarlak, dolgun bir hale sokmak istiyorum...166 boy 53 kiloyum... max 400 cc falan düşünürüm sanırım belki daha da az... şimdiye kadar sadece Prof bir hekime muayene oldum... o da aralık ayında 53 bin istemişti... yani tek bildiğim hekim o ama onun da hiç bir örnek paylaşımını görmedim... Ankarada kime muayene olsam, kime emanet etsem kendimi bilemiyorum... akıl, tecrübe danışmak adına yardımlarınızı bekliyorum
fiyat bilgisi verirmisiniz acaba. hangi hastanede oldunuzBen 12 gun once Ömer ekine amelıyat oldum. Ilk kendisiyle gorusmustum dırek ona amelıyat oldum zaten. Cok sıcakkanlı ınsanın stresini korkusunu anında yok edıor. Gorusursenız anlıcaksınız me demek ıstedıgımı:)
aynı durumdayız cevapları şimdiden merak ediyorumSelamlar kızlar... 35 yaşında 2 çocuk annesiyim. Totalde 5 sene çocukları emzirdikten sonra minnaklaşan memintolarımı büyütmek daha doğrusu yuvarlak, dolgun bir hale sokmak istiyorum...166 boy 53 kiloyum... max 400 cc falan düşünürüm sanırım belki daha da az... şimdiye kadar sadece Prof bir hekime muayene oldum... o da aralık ayında 53 bin istemişti... yani tek bildiğim hekim o ama onun da hiç bir örnek paylaşımını görmedim... Ankarada kime muayene olsam, kime emanet etsem kendimi bilemiyorum... akıl, tecrübe danışmak adına yardımlarınızı bekliyorum
Fıyat konusunu soylemem Cok etik degıl gibi cunku surekli degısıor sanırım. Ben 2 3 ayda bi fiyat aldım hep degısmıstı:)fiyat bilgisi verirmisiniz acaba. hangi hastanede oldunuz
özel olur sanırım... yani aslında benim için hekim daha önemli de işte başarılı hekimler de çoğunlukla özeldeler artık...aynı durumdayız cevapları şimdiden merak ediyorum
devlet mi özel mi düşünüyorsunz acaba
Bir şey sormak istiyorum. Yarın doktor randevum var ve hangi protezi seçeceğim konusunda fikrim yok. Nasıl büyüklükte istiyorum bunu doktora nasıl tarif etmeliyim? Hiç büyük memem olmadıBen 12 gun once Ömer ekine amelıyat oldum. Ilk kendisiyle gorusmustum dırek ona amelıyat oldum zaten. Cok sıcakkanlı ınsanın stresini korkusunu anında yok edıor. Gorusursenız anlıcaksınız me demek ıstedıgımı:)
Tarifinize gore bence damla model ıstıosunuz, yanı ben dırek dekolte sevıorm oyuzdne hıc ustu duz insin istemedim. Benimki high profıl yuvarlak model. Aynı bu sekıl anlatabilirsiniz bence doktora:) doktorunuzun yaptıgı sızın vucut tipinize en uygun amelıyat orneklerınıde gormek isteyebılırsınız. Zaten doktorunuzda sızı yonlendırecektırBir şey sormak istiyorum. Yarın doktor randevum var ve hangi protezi seçeceğim konusunda fikrim yok. Nasıl büyüklükte istiyorum bunu doktora nasıl tarif etmeliyim? Hiç büyük memem olmadınasıl olmalı bilmiyorum. Tek bildiğim yusyuvarlak bir görüntü istemiyorum, top konmuş gibi olmasın. Göğüsün yukarısı biraz düz insin istiyorum.
fiyat ne kadar acaba.bende arayıştayım da,Bugün Melike oruç özpostacı ile randevum vardı. Aklımdaki tüm soruları ben sormadan cevapladı. Çok memnun kaldım ve ameliyat tarihi aldımhala inanamıyorum vücut yapıma göre kas altı, mentor marka,yuvarlak protez takılacak.
Protez+ biraz dikleştirme için 45 bin TL. Fakat protezlere zam geldiği için her geçen gün fiyatlar artıyır.fiyat ne kadar acaba.bende arayıştayım da,
fiyatı söyleyebilirmisiniz. çok pahalı diye duydum soramadım kendisineBende bu ay sonu ömer ekine olacağım inşallah dikleştirme ve büyütme
Merhaba Muayene ücreti ne kadar :)Protez+ biraz dikleştirme için 45 bin TL. Fakat protezlere zam geldiği için her geçen gün fiyatlar artıyır.
Muayene ücreti ödemedim. Bir saatten fazla vakit ayırdı doktorum, kafamdaki soru işaretlerinin hepsini giderdi. Herhangi bir ücret ödemedim. Ben doktora gidince çok geriliyorum, kan aldırma vs... hepsi beni çok zorlayan süreçler. Melike hanıma gittiğinde de çok stresliyim fakat kendisiyle konuşunca çok rahatladım. Doktor hasta arasındaki uyumda benim açımdan önemli. Normalde labioplastiyi başka bir doktorda olacaktım fakat melike hanımla konuşunca iki ameliyatı da kendisinde olmaya karar verdim.Merhaba Muayene ücreti ne kadar :)
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederimMuayene ücreti ödemedim. Bir saatten fazla vakit ayırdı doktorum, kafamdaki soru işaretlerinin hepsini giderdi. Herhangi bir ücret ödemedim. Ben doktora gidince çok geriliyorum, kan aldırma vs... hepsi beni çok zorlayan süreçler. Melike hanıma gittiğinde de çok stresliyim fakat kendisiyle konuşunca çok rahatladım. Doktor hasta arasındaki uyumda benim açımdan önemli. Normalde labioplastiyi başka bir doktorda olacaktım fakat melike hanımla konuşunca iki ameliyatı da kendisinde olmaya karar verdim.
Merhaba bende düşünüyorum Melike hanıma gitmeyi ameliyat tarihi aldınızmı acaba ne zaman olacaksınızBugün Melike oruç özpostacı ile randevum vardı. Aklımdaki tüm soruları ben sormadan cevapladı. Çok memnun kaldım ve ameliyat tarihi aldımhala inanamıyorum vücut yapıma göre kas altı, mentor marka,yuvarlak protez takılacak.