Ankarada meme büyütme adına en memnun kaldığınız hekim, klinik, hastane lütfen?

Hafta sonu randevum var, hafif dudak dolgusu yaptıracağım😅 ameliyat için ramazan başlangıcını bekliyorum, yani 1 ay sonra olacağım inşallah. Ramazanda bizim iş yeri çok yoğun olmuyor, ameliyat sonrası rahat ederim diye düşündüm. Bir an evvel ameliyat olup sonucu görmek istiyorum 🤩

Hafta sonu randevum var, hafif dudak dolgusu yaptıracağım😅 ameliyat için ramazan başlangıcını bekliyorum, yani 1 ay sonra olacağım inşallah. Ramazanda bizim iş yeri çok yoğun olmuyor, ameliyat sonrası rahat ederim diye düşündüm. Bir an evvel ameliyat olup sonucu görmek istiyorum 🤩
bakalım dudak dolgunuz nasıl olacak... 1 ml fiyatı ne olmuş acaba? ben 1,5 senedir yaptırmadım kendime biraz geleyim de gidicem inşallah ben de tekrar birilerine...

Protez+ biraz dikleştirme için 45 bin TL. Fakat protezlere zam geldiği için her geçen gün fiyatlar artıyır.
fiyat iyi gibi... dikleştirmesiz ne kadar acaba? sizin şu an ki bedeniniz nedir? mesela benim push up da bile 80 a 80 b... push up ın verdiği etki gibi olsun istiyorum yuvarlak, birbirine yapışmayan ayrı :) öyle yapışık, birleşik, büyük meme hiç sevemedim. sizin öneriniz kafama yattı ben de bi randevu almayı düşünüyorum Melike Hocadan

fiyat iyi gibi... dikleştirmesiz ne kadar acaba? sizin şu an ki bedeniniz nedir? mesela benim push up da bile 80 a 80 b... push up ın verdiği etki gibi olsun istiyorum yuvarlak, birbirine yapışmayan ayrı :) öyle yapışık, birleşik, büyük meme hiç sevemedim. sizin öneriniz kafama yattı ben de bi randevu almayı düşünüyorum Melike Hocadan
En doğru yorum için doktorla görüşmemizin tavsiye ederim çünkü protezlere önceden yılda 2 kere zam geliyorken bu sene 4 kez zam gelmiş. Fiyat sürekli değişiyor. Benim şuan ki bedenim 75. Zaten doktorum doktorum dokuma göre bana hangi protez takacağını açıkladı. İçiniz rahat olsun. Ben istediğim büyüklük konusunda resim gösterdim. Onun dışında hep doktorum yönlendirdi. Mesela dikleştirme benim hiç aklımda yoktu. Fakat ölçüm sonrası bir miktar dikleştirme yapılması gerektiği ortaya çıktı. İçiniz rahat olsun herşey muayene sonrası kafanızda oturacak.

bakalım dudak dolgunuz nasıl olacak... 1 ml fiyatı ne olmuş acaba? ben 1,5 senedir yaptırmadım kendime biraz geleyim de gidicem inşallah ben de tekrar birilerine...
1ml fiyatı 3bin . Bu haftaki randevumu 2 hafta sonraya erteledim.inşallh güzel olur, ayrıca İlk defa yaptıracağım, acıyacak diye korkuyorum 😅

Bugün Ömer Ekin'den randevu istedim. Her şeyi en baştan paylaşacağım :))

Merhaba ameliyat oldunuzmu acaba bende bu ay sonu olucam merak ediyorum
21 Mart ta olacağım inşallah. Siz hangi tarihte olacaksınız? Keşke karar verince hemen olsaydım, beklemek çok zor. Bu hafta çocuklarda grip oldu, bana geçerse, ameliyat ertelenirse diye endişe ediyorum.

21 Mart ta olacağım inşallah. Siz hangi tarihte olacaksınız? Keşke karar verince hemen olsaydım, beklemek çok zor. Bu hafta çocuklarda grip oldu, bana geçerse, ameliyat ertelenirse diye endişe ediyorum.
5 nisanda olucam gerçekten beklemek zor sizden haber bekliyorum inşallah iyileşince süreç nasıl geçti paylaşırsanız sevinirim

5 nisanda olucam gerçekten beklemek zor sizden haber bekliyorum inşallah iyileşince süreç nasıl geçti paylaşırsanız sevinirim
Tabiki de yazarım. Sanki ameliyat olacak ben değilim gibi hissediyorum 😅 gerginliğim gitti, rüyanın içinde gibiyim. Senelerce ameliyat olmuş kişilerin yorumlarını ahhh ben de cesaret edebilsem diye okudum. Şimdi sıra bende😁

Bugün Melike oruç özpostacı ile randevum vardı. Aklımdaki tüm soruları ben sormadan cevapladı. Çok memnun kaldım ve ameliyat tarihi aldım🤩 hala inanamıyorum 🤩 vücut yapıma göre kas altı, mentor marka,yuvarlak protez takılacak.
Mrb iyi akşamlar ameliyat oldunuzmu doktordan memnunmusunuz bende gidecem ama çok kararsizim

Ben 12 gun once Ömer ekine amelıyat oldum. Ilk kendisiyle gorusmustum dırek ona amelıyat oldum zaten. Cok sıcakkanlı ınsanın stresini korkusunu anında yok edıor. Gorusursenız anlıcaksınız me demek ıstedıgımı:)
Sonuçtan doktorunuzdan memnun kaldinizmi

X