Ankaradayım labioplasti yaptırmak istiyorum.bana tavsıye edebılecegınız bırı varmı arkadaslar acıl yardım cok sabırsızım artık yapıp kurtulmak ıstıyorum lütfen bilgi verin fıyatını da soylermısınız lütfen
ya canim bende bu sorunun cevabini istiyoruuum bir senedir forumu takip ediyorum asiri derecede rahatsiz edici bir görüntü kurtulmak istiyorum artik utanma falan yok yeteeerohaoldumsmileohaoldumsmile
baska bir baslikta kuzeysorhon diye biri hacettepeden bahsetmisti ya okumussundur onunla ilgili ne düsünüyosun figen özgür estetisyen olmasi korkutuyo beni jinekolog degilkafamçokkarıştCADIARZUCADIARZU
senin kafanda isim varmi??
ya canim bende bu sorunun cevabini istiyoruuum bir senedir forumu takip ediyorum asiri derecede rahatsiz edici bir görüntü kurtulmak istiyorum artik utanma falan yok yeteeerohaoldumsmileohaoldumsmile
baska bir baslikta kuzeysorhon diye biri hacettepeden bahsetmisti ya okumussundur onunla ilgili ne düsünüyosun figen özgür estetisyen olmasi korkutuyo beni jinekolog degilkafamçokkarıştCADIARZUCADIARZU
senin kafanda isim varmi??
Arkadaşlar, ben araştırdım...bayan doktor kendisine önce mail attım sonra da telefonla görüştüm...pazartesi görüşmeye gidiyorum..Eva Klinik Op Dr Ebru Zülfikaroğlu...sesi telefonda çok sıcakdı ve güven verdi...merak ediyorum ..sonra sizle de paylaşacam...erkek doktordan çekiniyorum...bi de ilk defa o masaya yatcam ya..artık bu sıkını bitsin yaa...çok taktım kafaya...
TE="dm85, post: 19943742, member: 221662"]operasyonu olan biri olarak derimki sakın olmayın....[/QUOTE]
Merhaba bende ankarada labioplasti oldum da neden sakin olmayin dediniz ?