• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ankarada kuaför önerılerınız???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
nişan ve düğün için hem güzel makyaj yapan hem de güzel cool saç yapan kuaför öneriniz var mı ?

mop hair studio emre bey diyorum cünkü renk konusunda bir sanatkar bir usta buraya cok sey yazmıyacagım eger bır renk ıstıyorsunuz olmuyor kesım ıstıyorsanız olmuyorsa emre beye gıdın ve gorun. benım ruh halım yerle bırken saclar perişanken 6 saatlik bır surenın sonunda kendımı tanıyamadım ve ıstedıgım olmaz dedıklerı ne varsa aynada karsımdaydı dahası varmı ellerıne sağlık emre bey tekrar tekrar tesekkur edıyorum ve yıne dıyorum bunuda heryerde soyluyecem demıstım kendısıne eger gıdersenız dıyın sızlerde arkadaslar berna saygınlar burda burda boyle yazmıs dıye.:):):)

Forumda çok tavsiye edildiği için yazıyorum, ayrı başlık olarak da açacağım. Ümitköy'de ki Backstage kuafor Dilaver Avşar'a gittim. Ombre 250-350 arası diye belirtilmiş her yerde. Saçlarıma dip boya yapıldı, ki neredeyse aynı renkti, yapılmasına hiç gerek yoktu. uçlara ombre yapıldı. Olaplex yapalım dedi, bilmediğim için birşey demedim, yapalım dedim.
Saçım orta uzunlukta. dümdüz kesti, 30 saniye sürmemiştir. ombre gerçekten güzel oldu, hakkını yiyemem, ama beni kasada bir şok bekliyordu. Toplamda bu işlemler için 790 tl hesap çıkardı.
Hayatımda hiç bu kadar afalladığımı hatırlamıyorum.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Elimde kartım vardı, ödemeyi yaptım.
İsteyenlere görsel atarım, güzel oldu saçım tekrar söylüyorum, ama bu düpedüz insanları kazıklamak.
İstanbulun en iyi kuaforlerinde saç yaptırdım, 790 tl ödenecek saçın ne olduğunu bilirim.
Bu işlemler yapılırken adım adım tabii ki fiyat sormadım, bu da benim kabahatim.
inanın o kadar sinirliyim ki, dün gece uyanıp uyanıp aklıma geldi. yapabilecek tek bir şeyim olsa düşünmeden yaparım.
Arkadasım daha yeni aynı saçı Ankaranın en en ünlü kuaforlerinden birinde 400 tl ye yaptırdı, ki o da bence çok fazla, ama güzel olması için katlanılabilir bir rakam olabilir kişinin durumuna göre.
Gerçekten kızlar, moralim çok bozuldu bu olaydan dolayı.
Kimseye gitmeyin falan demem tabii ki, ancak eğer giderseniz de adım adım herşeyin fiyatını sorun. Ben yandım siz yanmayın.

Forumda çok tavsiye edildiği için yazıyorum, ayrı başlık olarak da açacağım. Ümitköy'de ki Backstage kuafor Dilaver Avşar'a gittim. Ombre 250-350 arası diye belirtilmiş her yerde. Saçlarıma dip boya yapıldı, ki neredeyse aynı renkti, yapılmasına hiç gerek yoktu. uçlara ombre yapıldı. Olaplex yapalım dedi, bilmediğim için birşey demedim, yapalım dedim.
Saçım orta uzunlukta. dümdüz kesti, 30 saniye sürmemiştir. ombre gerçekten güzel oldu, hakkını yiyemem, ama beni kasada bir şok bekliyordu. Toplamda bu işlemler için 790 tl hesap çıkardı.
Hayatımda hiç bu kadar afalladığımı hatırlamıyorum.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Elimde kartım vardı, ödemeyi yaptım.
İsteyenlere görsel atarım, güzel oldu saçım tekrar söylüyorum, ama bu düpedüz insanları kazıklamak.
İstanbulun en iyi kuaforlerinde saç yaptırdım, 790 tl ödenecek saçın ne olduğunu bilirim.
Bu işlemler yapılırken adım adım tabii ki fiyat sormadım, bu da benim kabahatim.
inanın o kadar sinirliyim ki, dün gece uyanıp uyanıp aklıma geldi. yapabilecek tek bir şeyim olsa düşünmeden yaparım.
Arkadasım daha yeni aynı saçı Ankaranın en en ünlü kuaforlerinden birinde 400 tl ye yaptırdı, ki o da bence çok fazla, ama güzel olması için katlanılabilir bir rakam olabilir kişinin durumuna göre.
Gerçekten kızlar, moralim çok bozuldu bu olaydan dolayı.
Kimseye gitmeyin falan demem tabii ki, ancak eğer giderseniz de adım adım herşeyin fiyatını sorun. Ben yandım siz yanmayın.
:KK57::KK57::KK57::KK57:
Ben İncekte kuaför arıyorum gittiğim kuaför saçımı mahvetti rengarenk ve berbat renkleri de Okurken en çok nekadar verebilir ki diye düşünüyordum tahmin bile edemezdim böyle bir fiyatı Nasıl verir kuaförler odasının uyguladığı fiyat çizelgesi onda yok mu ya
Geçmiş olsun haklısın bencede gitmemek gerekir öyle fiyata

Arkadaşlar İncekte oturuyorum kazıklamayan iyi bir kuaför var mı incek ve civarında
Çocuklarla başka başka semtlere gitmem çok zor

Back