• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ankarada kuaför önerılerınız???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Mop hair studio der susarim.

O konuda net fikrim yok tabi fakat tahmini 120 den başlıyor demişti bi büyük ihtimal sorduklarindan birisinin cevabı bu olabilir.
ali gür kuaförü tavsiye ederim sahibi ibrahim bey var.. fiyatları onlarında 120 den başlıyor galiba arkadaşım boya ve kesim yaptırmıştı ombre de olabilir.. çok memnun kalmıştı..

Bende Ali Gür'e gittim 1 yıl önce...artık hep oraya gidiyorum ibrahim bey harika kesimler yapıyor. arkadaşlarımı da götürdüm hepsi çok memnun kaldı.. kesim ve boyada çok iyiler özellikle ombre çalışmaları harika.. senin adına üzüldüm ama ben çok memnunum..
bende çok memnunum ali gür kuaförden.. ibrahim beyi kimseyle kıyaslayamam çok efendi ve işinin ehli gerkçekten... gelin olacak kızlar kesinlikle ali gür kuaföre gitmelisiniz...
İs london mu dedin atlantis awm içinde Bende oranın kaza zedelerindenim isim vermicem ama berbat
Etlikteki Ali Gür kuaför İbrahim beyi tavsiye ederim. Etlik civarındaki tüm kuaförleri denedim sonunda ali gür kuaför de aradığımı buldum. kesim 50 tl verdiğinize değiyor. deneyin bence pişman olmazsınız.. ombre ve röfle de de çok iyiler..

Ankara'da nerdeyse uçuk fiyatlar verdim kuaföre sırf iyi bir saç çıksın diye ama hep hüsran ... Natavega Paris'i Cemile gittim sonuç hüsran , atlantisteki in London dü sanırım oraya gittim boya neysede kesim berbattı .. Verdiğim 200 -250 tl yeni yanayım saçlarımın kötü kesilip boyandıgınamı bilemedim ... Önerilerinizi bekliyorum
Etlik teki Antares AVM içindeki Ali Gür kuaföre gitmenizi tavsiye ederim.. Gerçekten ombre röfle ve kesimde çok iyiler.. İbrahim bey var oranın sahibi.. bende çok para harcadım saçım bir türlü istediğim gibi olmadı sonunda İbrahim bey sağolsun çok ilgilendi ve istediğim renk ve modeli yakalayabildim.. Bence burayı denemelisiniz..

Ali Gür kuaföre birkaç ay önce saçlarımı kestirmek için gittim istediğim modelin resmini göstererek tarif ettim ve çok bilindik bir model olmasına rağmen en vasat kuaförden bile kötü bir saç kesimi yapıldı Ali Gür' e bir daha asla gitmem hatta fön için bile gitmem
Bende Ali Gür'e gidiyorum ve çok memnunum.. Asla kuaförümü değiştirmeyi düşünmüyorum kesim ve boyada harikalar bence..

Kızlar Ankara cidden bu kadar mı kötü durumda kuaföre konusunda:KK17: bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama korktum bu yorumları okuyunca.

Kızlar Ankara cidden bu kadar mı kötü durumda kuaföre konusunda:KK17: bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama korktum bu yorumları okuyunca.
Etlikteki Ali Gür kuaför İbrahim beyi tavsiye ederim.. Çok ilgili ve çok esprili bir bey.. Kesinlikle mutlu çıkarsınız..

Orta halli kuaförler güzel kesemiyorlar. Hepsi klasik birbirine benzeyen model kesiyor. Ücreti yüksek olan yerlerden de bazıları güzel kesiyor bazıları istediğin gibi kesemiyor. Yıllardır Ankaradayım içime sinen saç kesimi sadece bir kere oldu. Onda da tekrar gittiğimde saçımı kesen çocuk ayrılmıştı oradan. :KK31:
Tatlım bu mesajı yazdığın bayağı olmuş ama hâlen kuaför bulamadıysan ali gür deki ibrahim beyi mutlaka denemelisin..

vala canım en pahalısı da aynı en ucuzuda anlayan bırıne denk gelmedım..alı güre gitmiştim mesela sadece adı var o kadar hıc mı hıc guzell yapamıyorlar...fıyatıda dıger yerlerın 5 katı keske degsede parası önemlı degıl...aynen yıllardı r ankaradayım daha saç kesımını beceren bır kuaföre denk gelmedım...
Bu yorumları görünce çok şaşırdım çünkü bende ali gür kuaförden başka bir yere asla gitmiyorum.. İbrahim bey ve ekibi çok iyiler, çok memnun kaldım.. tekrar denemelisiniz ayrıca fiyatlarıda hiç pahalı değil gayet uygun bence..

Etlik' teki kuaförlerden ben de muzdaribim Etlik Esta' da da saç kesimi yaptırdım ama saçlarım o kadar kısaltıldı ve istediğim modelden alaksız öyle saçma bişey çıktı ki ortaya anlatamam bir de saç uçlarımı usturayla kırpa kırpa resmen iki tel kalmış görüntüsü verdi!!! Ali Gür ve Esta, Etlik' teki kaliteli kuaför görünümünde olup da saçları berbat eden yerler maalesef... umarım bir an önce saç kesimindeki çizgilerini değiştirip olumsuz eleştiri almaktan kurtulurlar
Keçiören bölgesinde Ali Gür kuaförü tek geçerim.. Her konuda çok başarılı bir ekip.. özellikle ibrahim bey.

Bende Ali Gür'e gittim 1 yıl önce...artık hep oraya gidiyorum ibrahim bey harika kesimler yapıyor. arkadaşlarımı da götürdüm hepsi çok memnun kaldı.. kesim ve boyada çok iyiler özellikle ombre çalışmaları harika.. senin adına üzüldüm ama ben çok memnunum..
Kesinlikle bende çok memnun kaldım.. asla kuaförümü (ibrahim beyi) değiştirmem çankaya da oturuyorum ama kuaför için etlikteki ali gür'e gidiyorum..

Ali Gür kuaförü dene canım İbrahim beye git boya ve kesimde çok iyiler. fiyatlarıda çok uygun..

Antares AVM içindeki Ali Gür kuaföre gidin kızlar.. Sahibi İbrahim bey ve ekibi hepsi işinin ehli.. Güleryüzlü ve ilgili davranıyorlar.. Boya ve kesimde ibrahim bey aşkın bey bir numara...mahalle kuaförlerine göre kıyaslama yaparsanız elbette biraz pahalı ama mutlaka gidin derim.... Gelin saçı ve makyajında çok iyiler.. provada yapıyorlar.. Çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum..

Etlik teki Antares AVM içindeki Ali Gür kuaföre gitmenizi tavsiye ederim.. Gerçekten ombre röfle ve kesimde çok iyiler.. İbrahim bey var oranın sahibi.. bende çok para harcadım saçım bir türlü istediğim gibi olmadı sonunda İbrahim bey sağolsun çok ilgilendi ve istediğim renk ve modeli yakalayabildim.. Bence burayı denemelisiniz..

Ali Gür kuaförü dene canım İbrahim beye git boya ve kesimde çok iyiler. fiyatlarıda çok uygun..

Şaka gibi Ali Gür kuaför de bu kadar düştüyse vay halimize....

Bu 3 kişide aynı kişidir ve reklam yaptıkları içişn siteden atılmışlardır.

ali güre gittim daha önce ve çok yoğun olmadığı halde yarım saat bir tane çalışanı bile ilgilenmedi benimle çıkıştada şikayetimi dile getirdim..asla müşteri memnuyeti olmadığını düşündürdü bana..isim yapmış bir yere hiç yakıştıramadım..en azından yarım saattir koltukta aynanın karsısında bekleyen musterıye bir şey söylenir.kaldı ki çok bekeyecek miyim diye girmeden sordum içeri baktım yoğunlukta yoktu resepsıyondakı arkadaşta 5 dakıka hemen bırının gelecegını söyledi..ali gür tamamen hayal kırıklığıdır benım ıcın kusura bakmayın...

Şaka gibi Ali Gür kuaför de bu kadar düştüyse vay halimize....

Bu 3 kişide aynı kişidir ve reklam yaptıkları içişn siteden atılmışlardır.
vala site yönetimii süpersinnn şaşırmıştım bende yorumlara aynen bildiğin reklam yapmışlar... teşekkürler admin :)

Önerebileceğim bir kuaför malesef yok.Is London atlantis'e boyaya gittim. Kötü değil ama kuş da kondurmuyorlar. Üstelik fiyatları nerdeyse asgari ücretin yarısı kadar!! Çok paranız varsa ve saçmak istiyorsanız gidin. Ama benim gibi bari iyibir yer olsun az fazla öderim diyorsanız çıkınca çok pişman olursunuz. Verdiğiniz paraya ve kendinize acır durursunuz:)

kızılayda vardı bır kuaförüm
çok zaman gectı
adını dahı hatırlamıyorum. ahh o gunler ahh:KK51:

Back