Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala canım en pahalısı da aynı en ucuzuda anlayan bırıne denk gelmedım..alı güre gitmiştim mesela sadece adı var o kadar hıc mı hıc guzell yapamıyorlar...fıyatıda dıger yerlerın 5 katı keske degsede parası önemlı degıl...aynen yıllardı r ankaradayım daha saç kesımını beceren bır kuaföre denk gelmedım...
etlikteki hemen hemen bütün kuaförleri denemişimdir hem fön hem kesim olarak memnun kalmadım.cünkü uclarından aldır diyince neredeyse 1 karıs kesiyorlar yada istedigim gibi kesemiyolar yada fönleri 1 saate yok oluyor. memnun kaldıgım kuaförlerde tasındılar yada kapattılar ulasamadım bidaha.son duragım ise acıldıgı günden beri gittigim etlik asagıeglencedeki fatih kent kuaför hem fönüyle hemde kesimiyle kaliteli calışıyor memnun kalacagınıza eminim.
ben batıkentte et ve balık kurumunun yanındaki SOSYETE KUAFÖR yıllardır gitmekteyim kızlar. burada çalışan arkadaşlar kesinlikle alanında deneyimli arkadaşlardır. Buna nasıl emin oldum derseniz yıllardır röfle yaptırıp ardından bir cesaret mavi siyaha boyattığım saçlarım herhangi bir kopma ve yanma olmadan kendileri sayesinde bakıra dönmüştür. Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten tüm arkadaşlarımı ve ailemi alıştırdım sosyete kuaföre, herkes pek bir memnun. Kesinlikle tavsiye ederim kızlar. Üstelik de bu kadar ucuza bu kadar kalite inanılır gibi değil.
canım sahibi Mustafa bey ve yardımcısı ben bildim bileli hep aynıydı. Zaten bence en önemlisi sahibidir ki Mustafa Bey kesinlikle çalıştırdığı personelleri konusunda çok seçicidir. Kesinlikle tecrübesiz ve sanatına güvenmediği kimseyi ekibine almaz. Ben, ailem ve arkadaşlarım bugüne kadar çok şükür hiçbir sorun yaşamadık tatlım.
valla tatlım sadece kendi adıma değil ailem ve tüm arkadaşlarım adına da konuşuyorum zaten. Bugüne kadar ah saçım niye böyle oldu da şöyle olmadı diye alıştırdığım kimseden bir şikayet almadım canım, herkes hep memnuniyetle ayrılmıştır. Sana kendimden şöyle bir örnek vereyim benim saçlarım çok ince tellidir ve çok azdır. 7 sene boyunca saçlarımı Mustafa Bey e röfle yaptırdım sonra bir gün bi sıkılma geldi anlarsın ya biz bayanlar bazen bir anda çok radikal kararlar veririz :) dedim mavi siyah istiyorum önce tabi açıkladı dönüşü kolay olmaz iyi düşün taşın diye olsun dedim mavi siyaha boyattım bir süre kullandım hoş da oldu açık tenli olduğum için herkesi de alıştırdım beni mavi siyah görmeye, daha sonra baktım yaz geliyor herkes genelde açık renklere dönüyor dedim ben bakır istiyorum risklerini anlattı ama ben biliyordum ki Mustafa Bey ne kadar riskli derse desin müşterisinin zarar görmemesi için elinden geleni yapacak olsun dedim ve açma boyama yaparak siyahı akıtarak mavi siyahtan güzel bir bakıra döndürdü ve inanır mısın ne bi yanma ne bi kopma tatlım vallaha pes dedim zaten kimse de inanamadı o kadar yıl röfleden sonra mavisiyahtan sonra nasıl bakıra dönmüş bu kadar kısa sürede diye. Allah razı olsun Mustafa Bey ve SOSYETE HAIRSTYLE & CURE ekibinden. Zamanında boya eğitmenliği de yaptığı için boya röfle konusunda gerçekten bir uzman. Güvenle teslim ediyoruz saçlarımızı kendilerine :)))
canım benim öncelikle geçmiş olsun deyim sana tatlım, saç bu hiçbir şeye benzemez, anladığım kadarıyla bayağı talihsizlikler yaşamışsın, ama madem batıkentte de oturuyorsun bence git bir göster sonuçta yılların deneyimine sahip 20 yıldır bu işin içinde olan Mustafa Bey bir görsün baksın saçlarına,mutlaka bir önerisi olacaktır belki de aklına gelmeyen bir fikir önerecek sana. Zaten çok zamanını almaz Batıkentte oturduğun için. Kendisi zamanında kendi salonunu kurmadan önce istanbul MOSTA çalışmış zamanında bu sebeple kaliteli ve güzel saçların nasıl olacağını ve hanımların ne istediğini çok iyi bilir. Ben git bir baktır derim canım ama yine de son karar senin tabi..SOSYETE HAİR STYLE & CURE Kentkoop mah. İlk Umut 90 Sitesi Et Balık Grossun yanında yeri hemen anıt iş merkezinin üst köşesinde yanında eczane var 2 katlı dublex görürsün zaten çok güzel bir tasarımı var dışardan da camları falan belli ediyor kendini
tatlım fiyatlar bu kalite ve bu hizmete göre inanamayacağın kadar düşük.mesela fön 5,kesim 10, dip boya 15, normal komple boya 20, eğer bitkisel istersen dip boya 30 komple boya 40, maşa 15, kaş 5, bıyık 2, komple ağda 20 aklımda kalan fiyatlar bu kadar canım gördüğün gibi fiyatlar inanılmaz uygun valla bu kaliteye resmen bedava deli gibi de müşteri var bi gelen yanında 3-5 kişiyle geliyor sonradan