- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
dediğin kuaföre gittim fiyatları duyunca çıktım açıkcasıTatlım fiyatlar bu kalite ve bu hizmete göre inanamayacağın kadar düşük.mesela fön 5,kesim 10, dip boya 15, normal komple boya 20, eğer bitkisel istersen dip boya 30 komple boya 40, maşa 15, Kaş 5, bıyık 2, komple ağda 20 aklımda kalan fiyatlar bu kadar canım gördüğün gibi fiyatlar inanılmaz uygun valla bu kaliteye resmen bedava deli gibi de müşteri var bi gelen yanında 3-5 kişiyle geliyor sonradan
Etlikde yıllardır emre bey var şimdi Mop hair studio kendi yerinde randevulu çalışıyor ve her kişinin kendine özel tarzını ortaya çıkarıyor tavsiye ederimOrta halli kuaförler güzel kesemiyorlar. Hepsi klasik birbirine benzeyen model kesiyor. Ücreti yüksek olan yerlerden de bazıları güzel kesiyor bazıları istediğin gibi kesemiyor. Yıllardır Ankaradayım içime sinen saç kesimi sadece bir kere oldu. Onda da tekrar gittiğimde saçımı kesen çocuk ayrılmıştı oradan.
Etlikde yıllardır emre bey var şimdi Mop hair studio kendi yerinde randevulu çalışıyor ve her kişinin kendine özel tarzını ortaya çıkarıyor tavsiye ederim
Etlik Ay vali caddesinde osmanlı iş merkezine yakın isterseniz randevu numarasını verebilirim.03123216361 bende bugün orada olacağım :)Yeri nerde tam olarak ?
İs london mu dedin atlantis awm içinde Bende oranın kaza zedelerindenim isim vermicem ama berbatAnkara'da nerdeyse uçuk fiyatlar verdim kuaföre sırf iyi bir saç çıksın diye ama hep hüsran ... Natavega Paris'i Cemile gittim sonuç hüsran , atlantisteki in London dü sanırım oraya gittim boya neysede kesim berbattı .. Verdiğim 200 -250 tl yeni yanayım saçlarımın kötü kesilip boyandıgınamı bilemedim ... Önerilerinizi bekliyorum
Tam profosyonel bence ben genel olarak her seferinde boya bakım kesim ve diğer ihtiyaçlarimi yapritirip toplu ödüyorum o yuzden net bilmiyorum ama yanlış bilmiyorsam 20 yada 25 olması lazım. Sanatlar öyle randevu almadan gidemiyorsunuz zaten kisiye ozel hizmet sunan biryer
Mop hair studio der susarim.Ben de bu konudan çoook dertliyim.Daha gönlüme göre bir kuaför bulamadım
O konuda net fikrim yok tabi fakat tahmini 120 den başlıyor demişti bi büyük ihtimal sorduklarindan birisinin cevabı bu olabilir.Canim balyaj ya da ombreyi ne kadara yapar ortalama ona gore gidicem ?
Denedinizmi merak ettim açıkçası eminim emre bey gereğini yapmıştır.:))Mop hair studio yarın oraya gidecegim kızlar sonuçları mutlaka paylaşacağım bakalım birde orayı deneyelim nasılsa denemedik yer kalmadı :/
evet begendım :)))Denedinizmi merak ettim açıkçası eminim emre bey gereğini yapmıştır.:))
Bende Ali Gür'e gittim 1 yıl önce...artık hep oraya gidiyorum ibrahim bey harika kesimler yapıyor. arkadaşlarımı da götürdüm hepsi çok memnun kaldı.. kesim ve boyada çok iyiler özellikle ombre çalışmaları harika.. senin adına üzüldüm ama ben çok memnunum..Ali Gür kuaföre birkaç ay önce saçlarımı kestirmek için gittim istediğim modelin resmini göstererek tarif ettim ve çok bilindik bir model olmasına rağmen en vasat kuaförden bile kötü bir saç kesimi yapıldı Ali Gür' e bir daha asla gitmem hatta fön için bile gitmem
Etlikle antares avm içinde ibrahim bey var kesim ve boya da çok iyi kızlar onu da deneyin derim.. pişman olmazsınız:))Etlik Ay vali caddesinde osmanlı iş merkezine yakın isterseniz randevu numarasını verebilirim.03123216361 bende bugün orada olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?