Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya tunalı hılmıde bı yer gormustum, bıde bugun maılıme geldı, bahcelıevler 5, caddede profesyonel makyaj dıe, sevılay make up studıo, 5, cad. 23/ B, ama dedıgım gıbı kefıl olabılecegım bı yer deıl, bende maılımde gordum ama fıkır edınebılırsın bence, bı gıdıp denettırebılırsın
sanırım cok gec kaldık fakat yinede yazmak istedim.ben makyöz ve estetisyenim yerimde bahçeli 7. caddede herhangi bi şekilde acil bi durum olursa burdan ulaşabilrsiniz.ayrıca alternatif bi cok marka kullanıoruz..umarım işinize yarar :)
merhabalar bayanlar ben özel olarak gülsen doğancı (prof makyaj ve sahne sanatları plastıık makyaj uzmanı) ders aldım sertifikalı porselen makyaj prof. makyaj yapıyorum kryolan ve ben nye ürünleriyle çalışıyorum eğer araştırırsanız prof. ve pahalı ürünlerdir yardımcı olma isterim. iyi günler...
Slm cnm ben Berna.Kryolan ürünle profosyonel olarak makyaj yapıyorum.Ankarada dilersen yardımcı olabilirim.Numaramı daha önce de yazmıştım 0505 639 19 68.
Merhaba
23 ocakta ankarada oldu nikahım, berna hanıma burdan ulaşmıştım. Ankarayla ilgili hiç bir bilgiye sahip değildim. Makyaj için kendisini çağırdım ve ne kuaför nede makyöz seçimimde hiç bir pişmanlık yaşamadım çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. bayanssulusmile
canım benmde 7 ağustosda düğünüm olacak, daha çok var biliyorum ama ben izmirliyim burda oturuyorum, fakat düğün ankarada, sincana yakın bi yerde oturuyor nişanlımın ailesi, berna hanımdan memnunun demişsin, nasıl yaptınız, o mu geldi, sen mi gittin, saçını nerde yaptırdın, bana bi fikir verebilirmisin, bi de fiyat konusunda yaklaşık olarak ne tutar, yardımcı olursan çok s evinirim :çok üzgünüm:
merhabalar bayanlar ben özel olarak gülsen doğancı (prof makyaj ve sahne sanatları plastıık makyaj uzmanı) ders aldım sertifikalı porselen makyaj prof. makyaj yapıyorum kryolan ve ben nye ürünleriyle çalışıyorum eğer araştırırsanız prof. ve pahalı ürünlerdir yardımcı olma isterim. iyi günler...