• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonunda biri cevap verdi teşekkür ederim angell.

benim şimdiki gittiğim yer 8 ile çalışıyor.aslında gayet memnunum ama forumda yazanları okuyunca alternatifimin olması iyi olur diye düşündüm.çünkü devamlı gittiğiniz yerdeki insanla bir süre sonra ya anlaşmazlık çıkabiliyor ya da taşınıp gidebilir ortada kalabilirsiniz diye düşünüyorum. kaldı ki sende güngör hanımada sevda hanımada meryem hanımada eda hanımada gittiğini söylüyorsun. bu kadar çok epilasyoncuya gitmene şaşırdım. sebebinide merak ettim açıkcası.tabi birde memnun kaldıysan en memnun kaldığın kim bilmek isterim:)

rica ederim yardımcı olabildiysem..ben şöyle özet geceyim canım lazerden sonra iğneli epilasyona baslamam grerkiyodu cünkü kalın tüylerim incelmişti ama ince ve belirgin olmayan tüylerde kalınlasmıstı maalesef.benim cevremdede iğneli epilasyon yaptıran kimse olmadıgı için forumdan arastırmaya basladım ve eda hanıma gitmeye karar verdim 2kez edaya gitiikten sonra hastanede yaptırmaya basladım cünkü hormon bozuklugu olanlara rapor cıkartılıyodu ve ücretsiz iğneli epilasyon yapılabilcegini ögrendim ama sadece yüz bölgesine yapıyolardı ve cok fzla hasta oldugundan bazen ayda bir bazen 2 haftada bir bazende haftada bir randevu alabiliyordum ve seanslarda 15 yada 30dakikalık kısa seanslardı hastanede bu işi yapan 2 kişi vardı yukarıda saydıklarım dsında onlarıda ekleyebilirz epilasyon macerama:)yaşım dolduktan sora tekrar dısarıda yaptırmaya devam ettim cünkü 25 yas dolduktan sonra faydalanamıyoruz maalesef.birde o yaz memlekete gitmiştim orda teyzemin gittiği yere gittim o cok memnundu ve benim tüyleride almanın vaktı gelmişti 2 kezde orda yaptırdım ama coooooooooook memnun kaldım okadar seri calısıyoduki altın balet iğneyle calısmasına ragmen ne bi kabuk ne bi yara ne bi iz hiç bişey olmadı tamamen işine odaklıydı basını kaldırmadan saatlerce çalısabiliyodu ve malesef ankarada adı gecen hiçbir epilasyoncuda bunu bulamadım ayrıca oradaki ücretlerde burdaki gibi ucuk degildi 1.5yıl önce gitmiştim saatini 30tlye yaptırmıstım ankaraya dönmeden önce bidaha gitmiştim ozaman zam yapmıslardı ve 40tl olmustu fiyat komik degilmi üstelik bukadar kaliteli bi hizmet için:Dankaraya dönünce ve böyle bi epilasyon hizmetiyle karsılastıktan sonra epilasyon arastırmama hep devam ettim ve oyüzden güngör hanımada sevda hanımada meryem hanımada gittim hepsini denemek istedim ama malesef hicbiri beni tatmin etmedi.güngör hanıma bikac kez gittim memnunda kaldım 9la calısmasına ragmen en ufak bi kabuk yara olmadı hızıda iyi sayılabilr ama suan gidemiyorum fiyatı beni aşıyo cünkü suan işszim:(sevda hanıma bi kez gttim 10dakikalık bi deneme seansı yaptık.hız olarak güngör hanımdan daha hızlı ve bende cok minik minik kabuklarda olusmustu ücrette beni cok aşıyodu oyüzden bidaha gitmedim son olarakda meryem hanıma gittim yara kabuk olmadı ama cok düsük akımla calısıldıgı icinde olmamıs olabilir ben hzını digerlerine göre yavas buldum.bayagı uzun yazdım kusura bakma özet gecmek gerekirse ben encok güngör hanımdan memnun kaldım maddi durumum uygun olsa ona giderdim tekrar.suan tekrar edaya gtmeyi dsünüyorum fiyat olarak daha makul hızıda fena sayılmaz yeride kızılayda tek sorun epilasyondan sora yara oluo olması.bu arada meryem hanım balgatta güngör hanımda tunalıda buralarda bana ters oldudgu icin gitmek cok kolay olmuyodu yani bicok sebep var gördüğün gibi.fiyatlar hakkında sormak istersen özelden mesaj atabilirsin:34:

bende başta lazere gittim.genital ve kol altı için.kol altı 5 sene sürdü bitmedi.alexander lazererede gittim ıpl lazerede.ve sonra ütülemeye gittim.bir sürü para harcadım.sonrasında bir dürtü iğneli dedi:) ütülemeyide bıraktım iğneliye gittim.şimdi çok rahatım.bugun 9ile çalıştık.hiç acımıyor ve tüyler hemen yanıyor.inşallah çıkmazlarda.ütüleme düşünen arkadaşlara tavsiyem en son teknoloji olsa bile gitmeyin.öyle bir sarartıyor ki siz gözünüzle görmüyorsunuz kılı.ama kıl kökü kendini yenilediğinde o görmediğiniz bitti sandıgınız kıllar yeniden siyahlaşmaya başlıyor.yani lazer sadece sarartıyor.bitiriyor diye birşey yok.ona verdiğim parayı şimdi iğneliye veriyorum.
birde birşey soracağım angel adı geçen meryem hanım balgatta demişsin.bir banka vardı onun üstündeki yerden mi bahsediyorsun?

bende başta lazere gittim.genital ve kol altı için.kol altı 5 sene sürdü bitmedi.alexander lazererede gittim ıpl lazerede.ve sonra ütülemeye gittim.bir sürü para harcadım.sonrasında bir dürtü iğneli dedi:) ütülemeyide bıraktım iğneliye gittim.şimdi çok rahatım.bugun 9ile çalıştık.hiç acımıyor ve tüyler hemen yanıyor.inşallah çıkmazlarda.ütüleme düşünen arkadaşlara tavsiyem en son teknoloji olsa bile gitmeyin.öyle bir sarartıyor ki siz gözünüzle görmüyorsunuz kılı.ama kıl kökü kendini yenilediğinde o görmediğiniz bitti sandıgınız kıllar yeniden siyahlaşmaya başlıyor.yani lazer sadece sarartıyor.bitiriyor diye birşey yok.ona verdiğim parayı şimdi iğneliye veriyorum.
birde birşey soracağım angel adı geçen meryem hanım balgatta demişsin.bir banka vardı onun üstündeki yerden mi bahsediyorsun?[/

evet orda canım sende gittinmi daha önce...bende kolatıma 5-6seans diod lazer yaptırdım inceldi ama yok olmadı tabi şimdi kolaltınada iğneli yaptırmak istiyorum..9a dayanabiliyosan iyi canım daha kısa zamanda yok olur tüylerin inşallah...sen nereye gidiyosun memnunmusun epilasyoncundan..

Ankara'da yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum arkadaşlar, yaptırıp memnun kalanlar bana yer tavsiyesinde bulunabilir mi acaba özelden mesaj atıp?
Ben özel mesaj atamıyorum henüz maalesef...
Bir de ortalama seans fiyatı ne kadar iğneli epilasyonun arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok...

kızlar IPL lazer yaptırdım yüzüme 1.5 yıl kadar baya azaldı ama bitmedi.daha sonra hamilelik flan derken yüzümdeki tüyler çok belli değildi.ama şimdi beni rahatsız etmeye başladı uzadı bıyıklarım.kalın değil ama rahatsız oluyorum.napmam lazım iğneliye mi gitmem lazım

arkadaşlar burada çok övüldüğü için SEVDA hanıma gittim ve sonuç hüsran. dudak üstü tüylerim azalacak diye, dudaklarımın üstü kapkara oldu. mahvetti kadın yüzümü ve utanmadan bana daha önce sirle aldırdığınız için böyle oldu dedi. daha sonra dermapen yaptı rengi açmak için ama cildim daha da tahriş oldu. dermotoloğa gidicem yarın, belki bi ilaç verir de düzeltirim cildimi diye. aldığı para haram olsun diyorum, başka da bişey demiyorum.

bugün doktora gittim ve doktor cildinizi yakmış gittiğiniz yer dedi (Sevda Meşeci). şu anda dudak üstüm kahverengi görünüyor sayesinde. birkaç aydır oraya gidiyordum ve giderek karardı cildim. en son gittiğimde bakım yaptı dermaroller ile ve cildim kırmızı-kahverengi bişeye döndü. sözde o kahverengi lekeleri geçirmek için yaptı ama resmen tüy dikmiş oldu. doktor bir kaç tane ilaç yazdı ve iki ay içinde geçer umarım dedi. eğer geçmezse kimyasal peeling deneriz dedi. yani kesinlikle o çok övülen şahsa gitmeyin. ve dudak üstünüze iğneli epilasyon yaptırırken iki kere düşünün, çünkü çok hassas bir bölge ve kendini zor toparlıyor.

Son düzenleme:
bende 8 seansdır Ankarada çok bilinen bir epilasyoncuya gidiyorum
sonuçlarını gördükten sonra ismini vermeyi düşünüyorum, şu anda beklemedeyim
ancak aklımda bazı soru işaretleri var
sizlere danışmak istedim
yüzümdeki tüylerde baya bir incelme oldu ama sanki hiç bitmiyor ve bitmeyecekmiş gibi !
daha kaç seans giderim bilmiyorum
epilasyondan sonra cildimde yoğun bir sivilcelenme oluyorki ergenlikte bile bende böyle sivilcelenme olmamıştı
ayrıca iğnenin girdiği yerler kırmızı leke gibi oluyor ve yüzümün çoğu yeri bu şekilde ve uzun zamandır geçmedi
geçer diye bekliyorum ama korkuyorumda
sizce bu normalmi ? sizlerde bu kızmızılıklar ne kadar sürede geçiyor ?
birde gittiğim hanım gerçekten güleryüzlü biri ama asıl benim takıldığım konu işini yaparken elinden hiç cep telefonu düşmemesi
aynı anda bir elinde iğne bir elinde cımbız ve cep telefonu açıkçası rahatsız ediyor ve bu sürekli böyle
kırmamak adına birşey diyemiyorum, ayrıca seans esnasında sürekli birilerinin girip çıkmasıda cabası
aklıma takılan bi diğer konuda seans araları
2 haftada bir gelmemi istiyor ama cildim bu sürede yenilenmiyor, lekeler ve sivilcelerde zaten olduğu gibi duruyor
2 hafta normalmi yoksa süreyi arttırmalımıyım
bilemiyorum ya şimdi aklım karmakarışık
siz ne düşünüyorsunuz
bu arada cilt tipim karma, bunla bir alakası varmıdır ?

bende 8 seansdır Ankarada çok bilinen bir epilasyoncuya gidiyorum
sonuçlarını gördükten sonra ismini vermeyi düşünüyorum, şu anda beklemedeyim
ancak aklımda bazı soru işaretleri var
sizlere danışmak istedim
yüzümdeki tüylerde baya bir incelme oldu ama sanki hiç bitmiyor ve bitmeyecekmiş gibi !
daha kaç seans giderim bilmiyorum
epilasyondan sonra cildimde yoğun bir sivilcelenme oluyorki ergenlikte bile bende böyle sivilcelenme olmamıştı
ayrıca iğnenin girdiği yerler kırmızı leke gibi oluyor ve yüzümün çoğu yeri bu şekilde ve uzun zamandır geçmedi
geçer diye bekliyorum ama korkuyorumda
sizce bu normalmi ? sizlerde bu kızmızılıklar ne kadar sürede geçiyor ?
birde gittiğim hanım gerçekten güleryüzlü biri ama asıl benim takıldığım konu işini yaparken elinden hiç cep telefonu düşmemesi
aynı anda bir elinde iğne bir elinde cımbız ve cep telefonu açıkçası rahatsız ediyor ve bu sürekli böyle
kırmamak adına birşey diyemiyorum, ayrıca seans esnasında sürekli birilerinin girip çıkmasıda cabası
aklıma takılan bi diğer konuda seans araları
2 haftada bir gelmemi istiyor ama cildim bu sürede yenilenmiyor, lekeler ve sivilcelerde zaten olduğu gibi duruyor
2 hafta normalmi yoksa süreyi arttırmalımıyım
bilemiyorum ya şimdi aklım karmakarışık
siz ne düşünüyorsunuz
bu arada cilt tipim karma, bunla bir alakası varmıdır
Ben de dudak ustu ve cene bolgeme igneli epilasyon yaptiriyorum. Epilasyoncum hangi akim kullaniyor bilmiyorum ama dudak ustumde genis bi alan yapmissa ertesi gun farkedilir derecede bi kizarma ve sisme oluyor ama herhangi bi kabuklanma olmuyor, cenemde de ayni sey gecerli ama cenem de cok fazla tuy yok. Benim dudak ustumun iyilesmesi 3 haftayi buluyor. Su ana kadar cene bolgem icin 4 kez, dudak ustu icin 3 kez gittim. Seans surelerim en fazla 40 dakika yalniz. En son mesela 10 dakika falan surdu. Dudak ustumun orta kismi hic yapilmadi yalniz. Kenar kisimlar ise kismi olarak bitti gibi gozukuyor. Cene bolgemde mesela 2,5 aydir bisi cikmazken, iki hafta once birden bazi tuyler cok sert olarak geri cikti. Ben de anlamadim valla, igneli epilasyonda tuyler tam olarak kac uygulama sonra kesin olarak bitiyor. Epilasyon sirasinda benim epilasyoncum kimseyle konusmuyor, zaten yaptigi is dikkat isteyen bi is, bence bu konuda epilasyoncunu uyarmalisin. Ayrica dakika ustunden ucret aliniyor, senin zamaninin uzamasina neden olur bu. Izlere gelince bazi gozenek buyumeleri ben de fark ediyorum ancakbenim cildim zaten gozenekli, kendisi daha once oylemiydi epilasyon sonrasi mi oldu halen anlayamadim.

daha önce sevda hanım hakkında sinirle haram olsun demiştim ancak, o üzüntümden kaynaklanıyordu ve biraz fazla bir tepkiydi. eminim kendisinden çok memnun olanlar vardır, burada da memnuniyetini bildiren arkadaşlar var çünkü. ancak benim için olumlu bir sonuç olmadı. yaptırmadan önce doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ediyorum, çünkü cildiniz hassassa kaldıramayabilir. tek tavsiyem bu.

Arkadaşlar merhaba,
Okuyunca yazmadan geçemedim, paylaşmak istedim. Ben Sevda Hanımı bu sitede tavsiye üzerine tanıdım.Randevu aldım gittim, zaten iğneli epilasyon tecrübem vardı acıyacağını biliyordum ama Sevda Hanım sıcacık tavrıyla güleryüzüyle acıyı da unutturdu.2010 yılından beri tanıyorum kendisini önce vücut bölgesiyle başladım, emin olduktan sonra yüz ve en son kaşa geçtim. Hamileyken bile kaşa devam ettim. Yazın da epilasyon yaptırdım benim yüzümde iz kalmadı. Benim işyerimde neredeyse bütün arkadaşlarım Sevda Hanıma gidiyor.Sadece şikayetleri Sevda Hanımın çok yoğun olması :)) İşindeki özeni, hassasiyeti tartışılmaz bence.İyi ki de benim ve arkadaşlarımın hayatına girdin diyebilirim onun için...

selamlar hanımlar,

Ben de ankarada hem Güngör hanıma hem Sevda hanıma epilasyon yaptırdım. Tunalı bana ters olduğu için Sevda hanıma gitmiştim sonra da tekrar değiştirmedim. Güngör hanıma sadece 1 kez gittim pek bişey diyemeyeceğim.
Sevda hanım gerçekten pahalı çalışıyor buna karşılık hep dolu ve sürekli telefonda bunlar eksileri.
Hadi pahalı olmasını hızlı çalışmasıyla çıkartıyor diyelim ki para benim için çok büyük sorun değil. Benim anlamadığım o kadar para kazanmasına rağmen bir sekreter tutmaması. --sekreter arkadaşlar alınmasınlar ama bir sekreter maaşı kaç lira ki yani. Sevda hanım herkesle ilgilenmeye çalışıyor, baskın da bir karakter ancak müşteri de baskın karakterse eyvah eyvah--
Bütün randevuları Sevda hanım veriyor biri iptal ederse yerine başka birisini yine Sevda hanım arıyor haliyle telefonla işi hiç bitmiyor sürekli konuşuyor. Kadın işlemdeyken kapıyı açacak biri bile yok gelen müşteriye kapıyı diğer müşteri açıyor! Bu işleri bir sekreter halletmeli.
İnsan tabi sinir oluyor size işlem yapılırken telefon hiç susmuyor sürekli diğer müşterilerle konuşuluyor çünkü randevu ayarlanması gerekiyor vs vs. Düşünün herkes sevda hanımın cebini arıyor oysa orası bir ofis sabit telefonla sekreter halledebilir.Yani o kadar çok müşteriyle bu işi yürütmek istiyorsanız biraz da müşteriyi düşünmek lazım. Gidiyosunuz en az yarım saat bekliyorsunuz randevulu olmanıza rağmen bir su veren yok vs vs.
Benim yara- kabuk sorunum olmadı daha doğrusu benim için çok önemli de değildi olan minik kabuklanmalara takmadım aynaya bile bakmadım hiç dokunmadım ama 2 hafta arayla yüze çalışılmamalı bence çünkü cilt kendini toparlayamıyor en azından bende toparlanma olmuyor gerginlik kuruluk devam ediyor tekrar işlem yapıp iyice toparlanamaz hale gelsin istemem . Ayrıca çalışan bir kadınsanız 2 hafta arayla randevu almak gitmek gelmek bence büyük sıkıntı. Onun yerine ayda 1 ama uzun randevu bence tercih edilmeli daha verimli olur.
bir de burada sürekli görüyorum "kaç işlemde kesin biter" gibi sorular var. Yapmayın arkadaşlar her insan farklı kıl tipi, farklı çıkma süresi farklı Bunun 2 kere 2 4 gibi bi kesin formülü olsaydı herkes 3 kerede bitiyor sıkar dişimi katlanırım derdi. ama yok öyle birşey.

15 aydır sevda hanım'a gidiyorum. şimdiye kadar çok şükür bir sorun yaşamadım. ilk 3 4 ay yoğun çalışıldığı için e 3 ayda tüm kıllar çıktığından küçük küçük kabuklanmalar oluyordu normal olarak.ilk 3 ay ayda 4 yada 5 kere gittiğim oldu ama 3. aydan sonra kıllar azalmaya başladıkça ayda 3 kere sonraki aylar 2 kere şimdi de 1 ayda yada 1 buçuk ayda gidiyorum. kıllarım artık tüy oldu:1:
ve beni rahatsız etmiyor artık:nazar: inş. en kısa zamanda da bitmiş olur.
işlem sırasındayken telefonla görüştüğü oluyor veya kalkması gerekiyor ama bu geçen süreleri toplam dk. da indiriyor. yani bunu bizzat kendim de yaşadığım için rahatlıkla söyleyebiliyorum.
bence sevda hanım eğer cildi problemli birisi geldiğinde o kişiyi sözlü olarak bilgilendiriyor birde bunun yanında yazılı olarakta iki taraf var olan durumu yazıp imzalamalı. sonrasında iki taraf içinde sorun çıkmaması için.
sonuçta müşteri memnuniyeti de önemli. hem müşteri hem çalışan kendini kolaylıkla ispat edebilir. bu bir öneri olabilir bence...

Merhaba Arkadaşlar,
Burdaki tüm sayfaları istisnasız birden fazla okumuşumdur. Bu konuyda çok titizim. Benim çok fazla bi epilasyon deneyimim yok daha doğrusu uzun zamandır iğneli epilasyon yaptırıyorum ama cok fazla kişiye gitmedim. Kızılayda çok rezalet bi yere gittim daha sonra beceri olarak iyi bi yere gittim ama müşteriye davranış şekilleri hiç ama hiç hoş olmadıkları için orayı bıraktım. Bir süredir sevda ablayla çalışıyoruz. Bence sevda abla yetenek olarak hakkı yenmemesi gereken bi insan ama biri diyosaki benim dudak üstümde bi sorun oldu onada hayır olamaz denemez. Çünkü yukarıdaki arkadaslarında dediği gibi sevda abla kapasitesinin cok cok üstünde müşteri alıyor aralıksız. ben sekreter olayını geçtim aldıgı müşteri sayısı cok daha az olması lazım. Bazen(kendi görmediğim zamanlar hakkında konuşmak istemedigim için bazen dedim benim gittiğim her zaman durum böyleydi) müşteriler tahmin edemeyeceğiniz kadar birikiyor, ve sevda abla jet hızıyla calısmaya baslıyor. çektiğiniz acı veya yasadıgınız kabuklanmada cok daha fazla oluyor ki bazı insanların cildi anormal derecede hassas bi yandan telefonla konusup bi yandan biriken müşterileri yetiştirmeye calıstıgında kişinin cildide anormal derecede hassassa böyle bi sonuç çıkabilir. Mesela yarım saatlik randevu alıyorum senin işin 10 dakika dıyor ve sonra cildim 3 hafta gecse bile tam olarak toparlanmış olmuyor. Ben yarım saat yavas ve saglıklı calısılmasını istiyorum ama içerde peşpeşe birikmiş en az 3 müşteri oldugundan yarım saat ayırmak istemiyor.

Sevda hanıma gitmiş olan ama aynı şekilde güngör hanımı denemiş olanlar güngör hanımı önerir misiniz? Forumlarda onunla ilgili hem olumlu hem olumsuz yorumlar gördum ama olumlular daha baskın gibiydi. Eeğer bi öneri alamazsam eski yerime geri dönmeyi planlıyorum.

benim hızla ilerleyen tüylenme problemim var çok beyazım ama tenim çok hassas benim gibi olupta iğneli yaptıran varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz iz kalıyo diye duydum bende daha fazla kalır eğer iz kalıyosa beyaz tenli renkli gözlüyüm çok etkileniyo tenim herşeyden

benim hızla ilerleyen tüylenme problemim var çok beyazım ama tenim çok hassas benim gibi olupta iğneli yaptıran varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz iz kalıyo diye duydum bende daha fazla kalır eğer iz kalıyosa beyaz tenli renkli gözlüyüm çok etkileniyo tenim herşeyden

canım bende çok beyazım. güneşe karşı bile hassasımdır o nedenle. iz kalma riski var her ne kadar epilasyon yapan kişi cok yeteneklide olsa. sen cildine iyi bakıcaksın. birde izler uzun süreli oluyor bu tarz ciltlerde yani kuzenim oda benim gibi epilasyonu bıraktıktan 6 ay sonra cildi tam olarak epilasyonun izleri attı. öneri olaraksa istersen sevda ablayı deniyebilirsin ama yukarıda yazıdıgım durum söz konusu olabilir. onun dışında gerçekten çok yetenekli keşke daha az sayıdas musteri alsa yavas yavas calıssa yine aynı miktarda calısır kendide daha az yorulur aslında=)

merhaba yako ben sevda hanima deneme amacli gitmistim 10dakka calismistik bnde minik kabuklanmalar olmustu oyuzden gitmedim bidaha.cunky fiyati zaten bna gore fzlaydi ve kabuklanmada olmustu ustelik.gungor hanimada gittim ben cok memnun kaldim en yuksek akim 9la calismasina ragmen ne bi kabuk ne yara oldu ertesi gun epilasyon yapildigini anlamak imkansiz.hiz olarak sevda hanimdan dha yavas.ama yavas degil kesinlikle.isini iyi yapiyo.fiyatida en son 100tl di saati.bence git bi dne derim ozaman daha iyi anlarsin

angel cevabın için çok teşekkür ederim=)) peki güngör hanımdan memnunmusun?? yani azalmalar yönünden mesela? çünkü bi yorumda birinin kılı cektigni hissettim ddigini filan hatırlıyorum. sevda abla o konuda dikkatlidir mesela hiç hissetmedim.

angel cevabın için çok teşekkür ederim=)) peki güngör hanımdan memnunmusun?? yani azalmalar yönünden mesela? çünkü bi yorumda birinin kılı cektigni hissettim ddigini filan hatırlıyorum. sevda abla o konuda dikkatlidir mesela hiç hissetmedim.

rica ederim=))ben suan gungor hanima gitmiyorum calsmadigimdan dolayi fiyati beni asiyo ama durumum uygun olsa gitcegim yer tekrar orasi olur.ben oyle bisey yasadigimi hatirlamiyorum canim.bence sen yarim saatlik bi randevu alip bi ugra hatta istersen vucuduna yaptir nasi calistigini falan izlersin gozlemleyebilirsin dha iyi.kabuklanma yara iz vs.olmadi bende.kardesimede orda yaptirdik ondada ayni sekilde oldu sonuc.bi ziyaret et derim alinan tuyler cikcakmi incelcekmi gozlemle ole devam edersin yada bidaha gitmezsin...

Merhaba arkadaşlar, yako91in dediği gibi sitedeki tüm yazıları okudum sanıyorum iğneli epilasyon için. Siteden aldığı gazla meryem epilasyona gidenlerdenim, ve tabi randevu konusunda devamlı oyalananlardanım. Başlarda tüm randevular sizindir, ama ne kadar çok giderseniz o kadar yüz göz olursunuz meryem sizi ekmeye başlar. En azından bana öyle oldu ve birkaç kişinin daha öyle yazdığını okuyunca emin oldum. Zaten farkındaysanız bu forumda sevda hanım, güngör hanım ve meryemin adı geçiyor devamlı. Ve yine farkettiyseniz tek reklamını yapan meryem hanım olmuş üyelik alarak.

Meryemle yaşadığım bu kötü tecrübeden sonra başka yer aradım.sevda hanım ve güngör hanım genelde ya iyil ya kötü yorum almış bende kendi şansımı denemek istedim. Bana yakın olan bir yerde epilasyona başladım. Meryem 4-5 ile çalışıyordu, bu gittiğim yer 8-9 ile çalışıyor ve gayet memnunum. Biraz kabuklanma oluyor ama 9 olduğunu düşünürsek hiç kabuklanma yok diyebilirim. Zaten meryemde kabuk olmamasının sebebide 4-5 ile çalışıyor olması diye düşündüm 9u görünce. Gittiğim yerden memnunum, yerini sormak isteyenler özelden yazabilir,şimdilik reklama gerek yok diye düşünüyorum. Tamamen sonuc alınca foruma yazacağım.

Merhaba arkadaşlar,

Ben 1 yıl kadar önce Güngör Hanım'a iğneyi epilasyon yaptırmıştım. Koltuk altı ve yüz bölgesi için. İki yerde de ne kabuk ne de yara problemim olmadı kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Back