sonunda biri cevap verdi teşekkür ederim angell.
benim şimdiki gittiğim yer 8 ile çalışıyor.aslında gayet memnunum ama forumda yazanları okuyunca alternatifimin olması iyi olur diye düşündüm.çünkü devamlı gittiğiniz yerdeki insanla bir süre sonra ya anlaşmazlık çıkabiliyor ya da taşınıp gidebilir ortada kalabilirsiniz diye düşünüyorum. kaldı ki sende güngör hanımada sevda hanımada meryem hanımada eda hanımada gittiğini söylüyorsun. bu kadar çok epilasyoncuya gitmene şaşırdım. sebebinide merak ettim açıkcası.tabi birde memnun kaldıysan en memnun kaldığın kim bilmek isterim:)
rica ederim yardımcı olabildiysem..ben şöyle özet geceyim canım lazerden sonra iğneli epilasyona baslamam grerkiyodu cünkü kalın tüylerim incelmişti ama ince ve belirgin olmayan tüylerde kalınlasmıstı maalesef.benim cevremdede iğneli epilasyon yaptıran kimse olmadıgı için forumdan arastırmaya basladım ve eda hanıma gitmeye karar verdim 2kez edaya gitiikten sonra hastanede yaptırmaya basladım cünkü hormon bozuklugu olanlara rapor cıkartılıyodu ve ücretsiz iğneli epilasyon yapılabilcegini ögrendim ama sadece yüz bölgesine yapıyolardı ve cok fzla hasta oldugundan bazen ayda bir bazen 2 haftada bir bazende haftada bir randevu alabiliyordum ve seanslarda 15 yada 30dakikalık kısa seanslardı hastanede bu işi yapan 2 kişi vardı yukarıda saydıklarım dsında onlarıda ekleyebilirz epilasyon macerama:)yaşım dolduktan sora tekrar dısarıda yaptırmaya devam ettim cünkü 25 yas dolduktan sonra faydalanamıyoruz maalesef.birde o yaz memlekete gitmiştim orda teyzemin gittiği yere gittim o cok memnundu ve benim tüyleride almanın vaktı gelmişti 2 kezde orda yaptırdım ama coooooooooook memnun kaldım okadar seri calısıyoduki altın balet iğneyle calısmasına ragmen ne bi kabuk ne bi yara ne bi iz hiç bişey olmadı tamamen işine odaklıydı basını kaldırmadan saatlerce çalısabiliyodu ve malesef ankarada adı gecen hiçbir epilasyoncuda bunu bulamadım ayrıca oradaki ücretlerde burdaki gibi ucuk degildi 1.5yıl önce gitmiştim saatini 30tlye yaptırmıstım ankaraya dönmeden önce bidaha gitmiştim ozaman zam yapmıslardı ve 40tl olmustu fiyat komik degilmi üstelik bukadar kaliteli bi hizmet için
ankaraya dönünce ve böyle bi epilasyon hizmetiyle karsılastıktan sonra epilasyon arastırmama hep devam ettim ve oyüzden güngör hanımada sevda hanımada meryem hanımada gittim hepsini denemek istedim ama malesef hicbiri beni tatmin etmedi.güngör hanıma bikac kez gittim memnunda kaldım 9la calısmasına ragmen en ufak bi kabuk yara olmadı hızıda iyi sayılabilr ama suan gidemiyorum fiyatı beni aşıyo cünkü suan işszim
sevda hanıma bi kez gttim 10dakikalık bi deneme seansı yaptık.hız olarak güngör hanımdan daha hızlı ve bende cok minik minik kabuklarda olusmustu ücrette beni cok aşıyodu oyüzden bidaha gitmedim son olarakda meryem hanıma gittim yara kabuk olmadı ama cok düsük akımla calısıldıgı icinde olmamıs olabilir ben hzını digerlerine göre yavas buldum.bayagı uzun yazdım kusura bakma özet gecmek gerekirse ben encok güngör hanımdan memnun kaldım maddi durumum uygun olsa ona giderdim tekrar.suan tekrar edaya gtmeyi dsünüyorum fiyat olarak daha makul hızıda fena sayılmaz yeride kızılayda tek sorun epilasyondan sora yara oluo olması.bu arada meryem hanım balgatta güngör hanımda tunalıda buralarda bana ters oldudgu icin gitmek cok kolay olmuyodu yani bicok sebep var gördüğün gibi.fiyatlar hakkında sormak istersen özelden mesaj atabilirsin