• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bahsettiğn gibi yagsız kokusuz rahatsız etmeyen bi koruyucu teknolog deneme sansın olursa eger bi bakmanı tavsiye ederim...

merhabalar tiggo, sevda hanımla görüştüm sizin maskeyi yaptığınızı söyledi. bende merak ettim. nasıl memnun kaldınız mı?. cildini yumuşatığı için acıyı azaltığını düşünüyordum, bu yüzden maskeyi yapmadan hiç gidemedim daha çok acıyacak diye. sizde daha az acı oldumu (reha muhtar sorusu gibi oldu :) )eğer fark yoksa benden maskeyi yapmadan gitmek istiyorum.

Merhaba Peruş,
evet maskeyi yaptım bende küçük kabuklanmalardan olacak diye merak ediyordum.
Ama bi değişiklik görmedim :9:
yine acı çektim bide gece vardiyasından çıkıp uykusuz gitmiştim acıyı hissettim :14:
maskeyi yapmadan önceki gibi acı oldu ve kabuklanmada yine aynı oldu ben bir değişiklik görmedim maalesef :44:

sende bi yapmadan deneyebilirsin bakalım sende bi farklılık olacak mı.

kızlarr güneş koruma kremi hangilerini kullanıyorsunuzz...yani sadece iğneli sonrası deil genelde yüz için hangisi iyi yağsız kokusuz bişey olsunn....dermotolojik olsunn....kullananlar memnun olanlar yaazabilirmi......kaç derecelik kullanıyorsunuz birde...

Merhaba Teknolog,
ben Hamilton kullanıyorum. sürdükten sonra beyazlık kalmıyo. ben beğeniyorum yani.
kışın 30+ sını kullanıyorum. yazın da 80 faktörlüğü var onu alıyorum canım ve suya da dayanıklı. denize falan gidersen ;)
:9:

kızlarr güneş koruma kremi hangilerini kullanıyorsunuzz...yani sadece iğneli sonrası deil genelde yüz için hangisi iyi yağsız kokusuz bişey olsunn....dermotolojik olsunn....kullananlar memnun olanlar yaazabilirmi......kaç derecelik kullanıyorsunuz birde...

canım bende bioderma fondotenli güzel bi ürün hem cildi pürüzsüz gösteriyo hemde güzel koruyo 50spf solenta acnes var yagsız kokusuz bı ürün la roch posey var ondan pek memmun kalmadım ama beyazlık bırakıyo hamıltonun güneş koruyucusunu merak edıyorum bende çok ıyı dıyorlar

Merhaba Teknolog,
ben Hamilton kullanıyorum. sürdükten sonra beyazlık kalmıyo. ben beğeniyorum yani.
kışın 30+ sını kullanıyorum. yazın da 80 faktörlüğü var onu alıyorum canım ve suya da dayanıklı. denize falan gidersen ;)
:9:

hamiltonun sporcular ve dogada aktif çalışanlar için bi güneş kremı var onu kullandınmı tere ve suya dayanıklıymış ondan almak istıyorum ama yaglımı yapısı beyazlık bırakıyormu sivilce yapar mı bılemıyorum. eger kullandıysan bılgi verırısen sevınırım. galiba hamılton 50spf 4 saatten sonra 30spf'lık korumaya geçiyormuş öyle okudum

Ben de Hamilton kullanıyorum. Bende bütün koruyucular sivilce yapıyor maalesaf :( Yine de Hamilton diğerlerinden iyi.

hepinize ayrı ayrı teşekür ederim kızlar not aldımm......araştırayım kafama yatanı alır kullanırım bilgi veririmm..
bende sivilce yapıya sahibim oyüzden yağsız olsun dedim birde yazın yüüzm fazla yağlanıyorrr yağsız olmasıda şartt....bakım bunlaraaa ...teşekürler hepinizee..

kıl tüy işleri nasıl gidiyor bu arada kimse yazmamış....şuan beni m görünürde hiç bişey yokk.....biraz daha bekliycem sorunsuz bir görüntü olursa artık yüz için gitmiycem ama tek tük kalan çıkan varsa gideceğim...ve yüzde kıl işini maziya bırakacağımm artık.......

kol için geç kaldım artık kısa kollu ile bile dışarı çıkabiliyorumm....onu sonbahara bıraktımm.....kurtuldum artık yüz işi beni çok rahatlattı....hepinize kılsız yüzlerrr:34:

kızlar unuttum bu ürünlerin sadece yüz için olanı varmı yoksa hepsi genelmi bu ürünlerdee

hamiltonun sporcular ve dogada aktif çalışanlar için bi güneş kremı var onu kullandınmı tere ve suya dayanıklıymış ondan almak istıyorum ama yaglımı yapısı beyazlık bırakıyormu sivilce yapar mı bılemıyorum. eger kullandıysan bılgi verırısen sevınırım. galiba hamılton 50spf 4 saatten sonra 30spf'lık korumaya geçiyormuş öyle okudum

kızlar unuttum bu ürünlerin sadece yüz için olanı varmı yoksa hepsi genelmi bu ürünlerdee

hamilton ın 80 faktörlü olanını sporcular kullanıyo benim bildiğim. çünkü o suya dayanıklı yani sporcular da terlediği için uzun süreli koruya biliyor.
vıcık vıcık yağlı bir krem değil ve sürdüğünde de beyazlık bırakmıyor.

Teknologcum,
hamilton ın bir kaç çeşiti var ve yüz içinde ayrıca kremi de bulunmaktadır. istersen Hamilton ın sitesinden de özelliklerine bakabilirsin.
Krem çeşitlerinin hepsini tek tek açıklamışlar. Hangisi sana uygunsa onu seçebilirsin.

bu arada yüzündeki tüylerinden kurtulduğuna çok sevindim :9:
inş. en kısa zamanda benim de biter :1:

hamilton ın 80 faktörlü olanını sporcular kullanıyo benim bildiğim. çünkü o suya dayanıklı yani sporcular da terlediği için uzun süreli koruya biliyor.
vıcık vıcık yağlı bir krem değil ve sürdüğünde de beyazlık bırakmıyor.

Teknologcum,
hamilton ın bir kaç çeşiti var ve yüz içinde ayrıca kremi de bulunmaktadır. istersen Hamilton ın sitesinden de özelliklerine bakabilirsin.
Krem çeşitlerinin hepsini tek tek açıklamışlar. Hangisi sana uygunsa onu seçebilirsin.

bu arada yüzündeki tüylerinden kurtulduğuna çok sevindim :9:
inş. en kısa zamanda benim de biter :1:

geçen baktımm....evene ye bir tane daha avrdı karar veremedim.... sanki biraz beyazlık bırakıyor gibiydi..neyse bakacam biraz daha kokusuz istiyorum ama koku vardı....zaten tonla şey sürüyoruz yüzümüze hepsi kokulu olursa vay halimizeee:9:

sende kurtulacaksın canım eminimm.....:34:

geçen baktımm....evene ye bir tane daha avrdı karar veremedim.... sanki biraz beyazlık bırakıyor gibiydi..neyse bakacam biraz daha kokusuz istiyorum ama koku vardı....zaten tonla şey sürüyoruz yüzümüze hepsi kokulu olursa vay halimizeee:9:

sende kurtulacaksın canım eminimm.....:34:

inş. canım yaa o günleri iple çekiyorum :10:

:8:

haftasonu ben de gittim sevda hanıma göğüs bölgesi için orta kısım acıyor biraz ama uclar bende hiç acımadı diyebilirim. ilk gün talk pudrası sürdüm 2gündür de bactroban yarın da bepanthene geçiş yapacağım kabuklanmalar oluşmaya başladı bakalım nasıl olcak :)

arkadaşlar burda yazılan tavsiyeler üzerine ben de haftasonu sevda hanıma gittim, bıyık, çene, koltukaltı ve göbek yaptırdım, şuan nokta nokta kabuklanmalar var, yüzüm cok gergin bu normal mi bilmiyorum ?

Sevda hanıma gelince çok şirin, sempatik biri ayrıca cok ilgili ve pratik çalışıyor, umarım sonuc da güzel olur.

veee tesadüfen orda peruşla tanıştık, kendisine de burdan selam olsun .

aleyküm selam. canım her cilt tipine göre değişiyor kabuklanma kiminde az kiminde çok, yani normal bir süreç. sadece kapukları koparma, kaşıma. bepanten sür. sevda hanımı arayabilirsin aklına takılan bişey olursa.

arkadaşlar burda yazılan tavsiyeler üzerine ben de haftasonu sevda hanıma gittim, bıyık, çene, koltukaltı ve göbek yaptırdım, şuan nokta nokta kabuklanmalar var, yüzüm cok gergin bu normal mi bilmiyorum ?

Sevda hanıma gelince çok şirin, sempatik biri ayrıca cok ilgili ve pratik çalışıyor, umarım sonuc da güzel olur.

veee tesadüfen orda peruşla tanıştık, kendisine de burdan selam olsun .

cnm bende göbeğe yaptırmak istiyorum ama korkuyorum çok acıyormu?

acıyor tabi ama dayanılmıycak gibi deil bi de seri şekilde yapıldıgında acıyı daha az hissediyosun. Kıyaslamam gerekirse ben bıyıkta daha cok acı hissettim göbek ve cene daha hafifti.

peruş gece bepanten sürmüştüm sabah işe gelirken yol güneşli oluyor güneş koruyucu sürdüm, vucuduma da ozon yagı sürdüm canım (ohh mis gibi de kokuyor ozon yagı hahaha)

Dakikası 1,75 TL, kıllarının yogunluguna göre dakikası değişir , daha detaylı bilgiyi sevda hanımdan alabilirsin

Back