• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kujum
ben geçmiş sayfaları inceledim.sen eda hanıma gitmişsin anladığım kadarıyla tüylerini o bitirmiş.ve eda hanımdan memnun kalmışsın.doğru anladıysam adresini alabilir miyim..

Merhaba Peluş,

Sevda hanım'dan haberlerini alıyorum. :)
Epilasyona gitmeden yaptığın maske hakkında. sorduğunuz soruların cevabı gelmiş.
bende bir kere denemek istiyorum da.
maskenin açık tarifini bana da verir misin?
neyi ne kadar karıştıracağımı nasıl yapacağımı. bir sonraki epilasyonda denemek istiyorum.

şimdiden teşekkür ederim... :3:

merhabalar, ben iki paket yaş mayaya ( küçük paket olanlardan )bir yemek kaşığı süt ile karıştırıyorum. temiz cilde sürüp yarım saat bekletip duş alıyorum.
ayrıca ben de size soru sormak istiyordum sizde yüz bölgenize epilasyon yaptırıyorsunuz galiba yüzünüze kaç seans yaptıdınız ne kadar azalma oldu merak ediyorum.teknologla karşılaştık inşallah sizinlede karşılarız.

merhabalar, ben iki paket yaş mayaya ( küçük paket olanlardan )bir yemek kaşığı süt ile karıştırıyorum. temiz cilde sürüp yarım saat bekletip duş alıyorum.
ayrıca ben de size soru sormak istiyordum sizde yüz bölgenize epilasyon yaptırıyorsunuz galiba yüzünüze kaç seans yaptıdınız ne kadar azalma oldu merak ediyorum.teknologla karşılaştık inşallah sizinlede karşılarız.

bir daha ki epilasyon da deneyeceğim bende inş. bende de seninki gibi işe yarar.

evet bende yüz bölgesine yaptırıyorum. lazerden sonra tüylerim baya çoğalmış.
ben ilk Güngör hanımla aralığın 15 inde başladım. 5 kere güngör hanım' a gittim.
8 defadır da Sevda hanım'a gidiyorum. bir yere not alıyorum da ne zaman kaç dk çalışıldığında sonradan soranlara yardımcı olmak için :9:
Sevda hanım'la ense,kaş ve kol altına da başladık.
Şuan iyi durumdayım yüzümde azalmalar var sadece çene bölgem biraz daha fazla.
ve lazerden kalan kahverengi lekelerim gözle görülecek şekilde azaldı. yüzümün rengi açılıyor yani.

inş. karşılaşırsak hem yüzümün durumunu görmüş olursun hemde tanışmış oluruz :9:

Son düzenleme:
arkadaslar balgattaki meryem epilasyon hakkinda bilgisi olan varmi deneyimi olan varsa bilgilendireblirmi tesekkurler

Canım ben gittim 3 kere. Canım çok acıdığı için ağırdan alıyorum yoksa daha fazla giderdim. İz, yara vs olmadı bende.

ne güzel %90 bitti demek peki geriye kalan tüyleri neyle aldın ? ben genıtale lazere gittim 3 seans bırazcık azalma oluştu sonra ben geriye kalan tüyleri almaya başlayınca digerleride geri geldi:37: iğneliyle acır ama emla sürebilirsin böylelıkle daha az acı duyarsın.

peki lazere kaç seans gittikten sonra %90lık bı azalma oldu alex mıydı makınan

Ben 2008 Nisan ayında başlamıştım lazere. Zaten buraya üye oluş sebebim de buydu. Konu hakkında bilgi almak :) 2 ayda bir 7 seans aleks cihazıyla yapıldı. Aslında 5. seanstan sonrakiler boşunaydı. Çok bir değişiklik olmadı. 5 seanstan sonra da bırakabilirmişim. Üstler çok güzel cevap verdi lazere fakat alt nemli bölgedeki tüyler belki daha zayıf olduğu için bitmedi. Sırf onlar bitsin diye IPL lazer yaptırdım Mübeccele. Nafile :) hiç bir tüy bile bitiremedi. Onun derdini sen de ben de biliyoruz. Kalan kısım hiç rahatsız edici değil aslında. 4 yıldır jilet yapıyorum arada bir. Sanki biraz canlandırdım gibi. Onun için iğneli yaptırayım diyorum o bölgeye :) ondan da çekiniyorum biraz. Üstler gibi değil orası insan utanıyor :)

Canım ben gittim 3 kere. Canım çok acıdığı için ağırdan alıyorum yoksa daha fazla giderdim. İz, yara vs olm
adı bende.[/QUOTE merhaba neenone nezamandır yoktun senden haberlerini bekliyodum bikac kezde yazdım. bende belki forumda bilgisi olan baska arkadaslar vardır diye soruyum dedim.bende önümzdeki hafa gidicem kısmet olursa ama tabii merak ediyorum ilk kez gidicegim için.senin nası gidiyo memnunmusun sevda hanıma gidicektin en son gittinmi.hız konusunda karsılastırma yapabildinmi

Arkadaşlar..ben 4 yıl önce kayseride iğneli yaptırıp tüylerimden kurtulmuştum.ama ince ince kalmıştı.estetisyenim bana demiştiki bu kalanlara dokunma sakın.ama ben duramadım onları cımbızla çekmeye başladım.ben çektikçe tüyler arttı.şimdi sertleştiler ve yaygınlaştırlar.size tavsiyem tüylere sonrasında asla dokunmayın..
şuan geldiğim nokta ankaradayım .iğneli epilasyon tekrar yaptıracağım. ve sizlerden yardım istiyorum.önceki sayfaları günlerdir inceliyorum.sevda hanıma mı gitsem yoksa haceettepe kozmetolojiyemi gitsem,eda hanımıda sayfalarda okudum...arkadaşlar tecrübelerinizi birkez de benim için paylaşırsanız çooooooook sevinirim.hepinize tüysüz günler diliyorum

Arkadaşlar..ben 4 yıl önce kayseride iğneli yaptırıp tüylerimden kurtulmuştum.ama ince ince kalmıştı.estetisyenim bana demiştiki bu kalanlara dokunma sakın.ama ben duramadım onları cımbızla çekmeye başladım.ben çektikçe tüyler arttı.şimdi sertleştiler ve yaygınlaştırlar.size tavsiyem tüylere sonrasında asla dokunmayın..
şuan geldiğim nokta ankaradayım .iğneli epilasyon tekrar yaptıracağım. ve sizlerden yardım istiyorum.önceki sayfaları günlerdir inceliyorum.sevda hanıma mı gitsem yoksa haceettepe kozmetolojiyemi gitsem,eda hanımıda sayfalarda okudum...arkadaşlar tecrübelerinizi birkez de benim için paylaşırsanız çooooooook sevinirim.hepinize tüysüz günler diliyorum

Merhaba limdantes...
Hacettepe de çalışıyorum.İğneliye başlamadan önce bizim cildiyeye uğrayıp sordum sadece yüz bölgesi için yapıyorlar çok yoğun değilse istersen yapalım ama gerek yok diyorlar ki bana sende bişi yok dediler :1: Bende ocak ayından bu yana Sevda hanıma gidiyorum çok rahatım çok şükür memnunum yani...:nazar:

teşekkürler sagtek
hacettepe sanki bana daha güvenilir geliyor.ama sevda hanımın tecrübeleri de topicte baya paylaşılmış.Sana birşey daha sormak istiyorum.sevda hanım dakikası kaça çalışıyor birde randevu sorunu yaşanıyormu?telefon numarasnıı mümkünse alabilir miyim

teşekkürler sagtek
hacettepe sanki bana daha güvenilir geliyor.ama sevda hanımın tecrübeleri de topicte baya paylaşılmış.Sana birşey daha sormak istiyorum.sevda hanım dakikası kaça çalışıyor birde randevu sorunu yaşanıyormu?telefon numarasnıı mümkünse alabilir miyim

Sevda hanım dakikasını nakitte 1,75 tl çalışıyor.Randevu konusunda elinden geleni gerçekten yapıyor istediğin zamanı sana ayarlamaya çalışıyor hiç sorun yaşamadım çok ilgili ve güven veren birisi çok sıcak kanlı ben tanıştığım için mutluyum ücreti konusunda pahalı diye düşünenler oldu bu başlık altında konuşuldu ama eli çok hızlı ve temiz çalışıyor yara iz kabuk çok şükür hiç olmadı oraya gelen müşterilerinden de görmedim.Deneyimli olduğunu tanıştığında anlayabilirsin.Vücudumun her yerine parça parça çalıştırdım gün gün notlar yazdım soranlara yardımcı olabileyim diye.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleme:
SEVDA MEŞECİ yazınca çıkıyor.Sistem yazımı kitlemiş ilginç yani. Kızılay da güvenparkın oradaki ykm binasının arka yüzündeki ara sokakta.

merhaba sagtek
bu hafta cuma gününe radevu almak istiyorum ama acaba yaz geldi geçmi kaldım.yani eylüldede düğünümüz var kardeşimin.yüzümde iz falan kalırmı????
.
birde sevda hanım tüyleri tamamen bitiriyormu yoksa incecik olana kadar yapıp sonra iğneye gelmiyor diye bırakıyormu.(benim başıma daha önce geldiği için soruyorum).yüzümde ince ama belirgin tüyler var.onları sıfırlayabilirmiyiz acaba..????

neenone merhaba nerelerdesin ben bugün m.hanıma gittim en sonunda kısmet oldu.sonunda tanıstık kendisiyle.bi saat yüzüme calıstık m.hanım kendnden cok emin ve iddialıydı bu tavrı hosuma gtti acıkcası.sna sormk istedgm kac kez gttn kndsiine. nzamndr gdiosun alınan tüylern bidaha cıktımı.dudak üstüne gdiorum demistin azalma seyrelme oldumu cnkü m.hanım dudak üstü hmen bitio cok az isi var oranın dedi.bekleyip görcem cıkıp cıkmadklarını.ama sn dha öncedn gtmeye basladıgın icin sna sormak istedim...

merhabalar tiggo, sevda hanımla görüştüm sizin maskeyi yaptığınızı söyledi. bende merak ettim. nasıl memnun kaldınız mı?. cildini yumuşatığı için acıyı azaltığını düşünüyordum, bu yüzden maskeyi yapmadan hiç gidemedim daha çok acıyacak diye. sizde daha az acı oldumu (reha muhtar sorusu gibi oldu :) )eğer fark yoksa benden maskeyi yapmadan gitmek istiyorum.

merhaba sagtek
bu hafta cuma gününe radevu almak istiyorum ama acaba yaz geldi geçmi kaldım.yani eylüldede düğünümüz var kardeşimin.yüzümde iz falan kalırmı????
.
birde sevda hanım tüyleri tamamen bitiriyormu yoksa incecik olana kadar yapıp sonra iğneye gelmiyor diye bırakıyormu.(benim başıma daha önce geldiği için soruyorum).yüzümde ince ama belirgin tüyler var.onları sıfırlayabilirmiyiz acaba..????

Merhaba..
Ben ocak ayında başladım ama mayıs-haziran bir kaç ay daha devam etmeyi düşünüyorum ablam yeni başladı.İyi korursak iz kalmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin.Ben bitirdiği müşterileri gördüm hiç tüy yoktu sıfır çalışıyor bir de işlem yaptırırken anlarsın zaten tüylere ölüm hiç kaçışları yok :1:
En iyisi cuma ya randevunu al kendin bir görüş.. daha geç kalmadan kararını ver.. ne kadar erken başlarsak o kadar iyidir.. hem soru işareti kalmaz kafanda.. her bakımdan rahatlarsın ..yaptırmayacaksan bile düşünüp kafanı yormazsın ..ertelemiş olursun canım :16:

kızlarr güneş koruma kremi hangilerini kullanıyorsunuzz...yani sadece iğneli sonrası deil genelde yüz için hangisi iyi yağsız kokusuz bişey olsunn....dermotolojik olsunn....kullananlar memnun olanlar yaazabilirmi......kaç derecelik kullanıyorsunuz birde...

Back