Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar, ben iki paket yaş mayaya ( küçük paket olanlardan )bir yemek kaşığı süt ile karıştırıyorum. temiz cilde sürüp yarım saat bekletip duş alıyorum.
ayrıca ben de size soru sormak istiyordum sizde yüz bölgenize epilasyon yaptırıyorsunuz galiba yüzünüze kaç seans yaptıdınız ne kadar azalma oldu merak ediyorum.teknologla karşılaştık inşallah sizinlede karşılarız.
arkadaslar balgattaki meryem epilasyon hakkinda bilgisi olan varmi deneyimi olan varsa bilgilendireblirmi tesekkurler
ne güzel %90 bitti demek peki geriye kalan tüyleri neyle aldın ? ben genıtale lazere gittim 3 seans bırazcık azalma oluştu sonra ben geriye kalan tüyleri almaya başlayınca digerleride geri geldi iğneliyle acır ama emla sürebilirsin böylelıkle daha az acı duyarsın.
peki lazere kaç seans gittikten sonra %90lık bı azalma oldu alex mıydı makınan
Canım ben gittim 3 kere. Canım çok acıdığı için ağırdan alıyorum yoksa daha fazla giderdim. İz, yara vs olm
adı bende.[/QUOTE merhaba neenone nezamandır yoktun senden haberlerini bekliyodum bikac kezde yazdım. bende belki forumda bilgisi olan baska arkadaslar vardır diye soruyum dedim.bende önümzdeki hafa gidicem kısmet olursa ama tabii merak ediyorum ilk kez gidicegim için.senin nası gidiyo memnunmusun sevda hanıma gidicektin en son gittinmi.hız konusunda karsılastırma yapabildinmi
Arkadaşlar..ben 4 yıl önce kayseride iğneli yaptırıp tüylerimden kurtulmuştum.ama ince ince kalmıştı.estetisyenim bana demiştiki bu kalanlara dokunma sakın.ama ben duramadım onları cımbızla çekmeye başladım.ben çektikçe tüyler arttı.şimdi sertleştiler ve yaygınlaştırlar.size tavsiyem tüylere sonrasında asla dokunmayın..
şuan geldiğim nokta ankaradayım .iğneli epilasyon tekrar yaptıracağım. ve sizlerden yardım istiyorum.önceki sayfaları günlerdir inceliyorum.sevda hanıma mı gitsem yoksa haceettepe kozmetolojiyemi gitsem,eda hanımıda sayfalarda okudum...arkadaşlar tecrübelerinizi birkez de benim için paylaşırsanız çooooooook sevinirim.hepinize tüysüz günler diliyorum
teşekkürler sagtek
hacettepe sanki bana daha güvenilir geliyor.ama sevda hanımın tecrübeleri de topicte baya paylaşılmış.Sana birşey daha sormak istiyorum.sevda hanım dakikası kaça çalışıyor birde randevu sorunu yaşanıyormu?telefon numarasnıı mümkünse alabilir miyim
merhaba sagtek
bu hafta cuma gününe radevu almak istiyorum ama acaba yaz geldi geçmi kaldım.yani eylüldede düğünümüz var kardeşimin.yüzümde iz falan kalırmı????
.
birde sevda hanım tüyleri tamamen bitiriyormu yoksa incecik olana kadar yapıp sonra iğneye gelmiyor diye bırakıyormu.(benim başıma daha önce geldiği için soruyorum).yüzümde ince ama belirgin tüyler var.onları sıfırlayabilirmiyiz acaba..????