merhabalar tiggo, sevda hanımla görüştüm sizin maskeyi yaptığınızı söyledi. bende merak ettim. nasıl memnun kaldınız mı?. cildini yumuşatığı için acıyı azaltığını düşünüyordum, bu yüzden maskeyi yapmadan hiç gidemedim daha çok acıyacak diye. sizde daha az acı oldumu (reha muhtar sorusu gibi oldu :) )eğer fark yoksa benden maskeyi yapmadan gitmek istiyorum.
kızlarr güneş koruma kremi hangilerini kullanıyorsunuzz...yani sadece iğneli sonrası deil genelde yüz için hangisi iyi yağsız kokusuz bişey olsunn....dermotolojik olsunn....kullananlar memnun olanlar yaazabilirmi......kaç derecelik kullanıyorsunuz birde...
kızlarr güneş koruma kremi hangilerini kullanıyorsunuzz...yani sadece iğneli sonrası deil genelde yüz için hangisi iyi yağsız kokusuz bişey olsunn....dermotolojik olsunn....kullananlar memnun olanlar yaazabilirmi......kaç derecelik kullanıyorsunuz birde...
Merhaba Teknolog,
ben Hamilton kullanıyorum. sürdükten sonra beyazlık kalmıyo. ben beğeniyorum yani.
kışın 30+ sını kullanıyorum. yazın da 80 faktörlüğü var onu alıyorum canım ve suya da dayanıklı. denize falan gidersen
hamiltonun sporcular ve dogada aktif çalışanlar için bi güneş kremı var onu kullandınmı tere ve suya dayanıklıymış ondan almak istıyorum ama yaglımı yapısı beyazlık bırakıyormu sivilce yapar mı bılemıyorum. eger kullandıysan bılgi verırısen sevınırım. galiba hamılton 50spf 4 saatten sonra 30spf'lık korumaya geçiyormuş öyle okudum
kızlar unuttum bu ürünlerin sadece yüz için olanı varmı yoksa hepsi genelmi bu ürünlerdee
hamilton ın 80 faktörlü olanını sporcular kullanıyo benim bildiğim. çünkü o suya dayanıklı yani sporcular da terlediği için uzun süreli koruya biliyor.
vıcık vıcık yağlı bir krem değil ve sürdüğünde de beyazlık bırakmıyor.
Teknologcum,
hamilton ın bir kaç çeşiti var ve yüz içinde ayrıca kremi de bulunmaktadır. istersen Hamilton ın sitesinden de özelliklerine bakabilirsin.
Krem çeşitlerinin hepsini tek tek açıklamışlar. Hangisi sana uygunsa onu seçebilirsin.
bu arada yüzündeki tüylerinden kurtulduğuna çok sevindim
inş. en kısa zamanda benim de biter
geçen baktımm....evene ye bir tane daha avrdı karar veremedim.... sanki biraz beyazlık bırakıyor gibiydi..neyse bakacam biraz daha kokusuz istiyorum ama koku vardı....zaten tonla şey sürüyoruz yüzümüze hepsi kokulu olursa vay halimizeee
sende kurtulacaksın canım eminimm.....
arkadaşlar burda yazılan tavsiyeler üzerine ben de haftasonu sevda hanıma gittim, bıyık, çene, koltukaltı ve göbek yaptırdım, şuan nokta nokta kabuklanmalar var, yüzüm cok gergin bu normal mi bilmiyorum ?
Sevda hanıma gelince çok şirin, sempatik biri ayrıca cok ilgili ve pratik çalışıyor, umarım sonuc da güzel olur.
veee tesadüfen orda peruşla tanıştık, kendisine de burdan selam olsun .
acıyor tabi ama dayanılmıycak gibi deil bi de seri şekilde yapıldıgında acıyı daha az hissediyosun. Kıyaslamam gerekirse ben bıyıkta daha cok acı hissettim göbek ve cene daha hafifti.
peki fiyat nekadar sadece göbek olsa?
Dakikası 1,75 TL, kıllarının yogunluguna göre dakikası değişir , daha detaylı bilgiyi sevda hanımdan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?