• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vücutta mı oldu kabuklanma yoksa yüzündemi ? Vücutta 3 4 gün olabileceğini söylemişti bana da. ben suanda yüzümü çalıştırıyorum , yüzüm bitince vücuda başlıcaz insallah.

Yüzüme 5 seanstır gıdıyorum hepsi de bir buçuk saatin altına hiç düşmedi. Ama öyle yara ya da kabuklanma olmadı . tabiki kızarıklıklar oluyor o da yoğunluktan ötürü. Lazer yüzünden çok

yoğundu çünkü yüzümdeki tüyler :5: şuan da gayet iyi durumdayım . senin de dediğin gibi cildin rengi bile giderek açılıyor .
Hayır canım yanlış anlaşılma olmasın benim yüzümde de kabuklanma olmadı.O bazen çok yoğun çalıştığımız zamanlarda vücüt bölgemde olmuştu.Bi de ben şehir dışından geldiğim için tüylerim uzayıp kalınlaştığı zamanlarda oluyordu.Yoksa sık sık gelirseniz kızarıklığınız bile olmayabiliyor...

teknolog ve theaslan peki böyle diyorsunuz ama ne aralıklarla gittiniz, yüzünüzdeki izler ne kadar zamanda geçiyor..

Ankara da olduğum dönemde 10 günde bir yada 2 haftada bir bazen de uygun olmazsam 3 haftada bir gidiyordum ama şu an şehir dışından geldiğim için ayda bir ya da 1,5 ayda bir gidebiliyorum.Zaten artık çok fazla da yok.O da beni rahatlatıyor galiba.
Ben Cuma akşamları gidiyorum ve yüzüm hafta sonu toparlıyor,ya da ertesi gün izinli olduğum bi gün gidiyordum.Yani bir gün yeterli aslında yüzün toparlaması için.Ertesi gün rahatlıkla işe gidebiliyorum.Ama yine de söyleme ihtiyacı duyuyorum denilenleri yaparsanız,bakımlarınızı ihmal etmezseniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir......

teknolog ve theaslan peki böyle diyorsunuz ama ne aralıklarla gittiniz, yüzünüzdeki izler ne kadar zamanda geçiyor..

canım ben yüze gidiyorum....kızarıklık birkaç saat içinde geçiyorr.....kabuklanmada daha öncekilerde 3 gün içind eoluşup 10 gün içinde dökülüyorlardı ama en son gittiğimde sevda hanım ozon yağı veriyorr onunla bakım yaptım yüzüme kabuklanma bile olmadı diyebilirim 3 4 yerdee minicikler farkedilmediler bile..... ama uzun süreden beri ilkkez yaptıracaksan yüz ilk yaptırmada biraz daha farklı tepki veriyor kendimden biliyorumm...hafta sonuna getirmeye çalış...biraz daha kabuklanma fazla olabilirr...sonrakinde çok çok daha az oluyorrr...

Sagtek'cim selamını aldım :)
dün Sevda hanım'ın yanındaydım Teknolog'la karşılaştık :) (Maşallah yüzü çok güzeldi :9: )
seninle de tekrar karşılaşırız inş. canım :21:
Görüşmek üzere....

dün Sevda hanım'ın yanındaydım Teknolog'la karşılaştık :) (Maşallah yüzü çok güzeldi :9: )
Görüşmek üzere....

bende aldım:34: Aleykümselam canımm...:3:
evet sözleşmesekte Tiggo ile her daim karşılaşıyoruzz.... :)

Tiggoyu ilk gördüğümde yüzü sanki yanıktan kalma gibi boyun rengi ile yüz rengi çok farklı ve siyahımsıydı....bu sefer gördüm aydınlanmış yüzü düzelmişş....beyazlamışş....biraz daha varr renk değişikliğimi ama ilk gördüğümden bin kere daha güzeldi......çok çok dahada güzel olack eminimm...

Tiggo saol canım iltifatların içinn......evet iyimm gayet iyim hatta bayadır gitmemiştim yüz için sadece göğüs için gitmiştim....ara vermemek gerek amaa öle gerekti:34: neyseki azlar hiç farkedilmiyorlarr......ben yarım saat istedim ama 15 dk da yüzüm bitti....

Sevda hanım saolsun göğüslerede bakalamım varmı dedi....baktık 3 4 tane vardı çıkan onlarıda toparladı.....

sanırım yüz için bir kez daha gidecem ve benim işim bitecek...yüzüm den kurtuldum çok şükürr.....Sevda hanıma nezlinizde işini baştan savma yapmadığı herkesle aynı derecede ilgilenip ilgi gösterdiği, saygısındna sevgisinden asaletinden derece kaybetmediği içinnn teşekür ediyorumm...

sayesinde güneşi sevdim ben:34: eskiden güneşli günleri sevmezdim yüzüme biri bakacak diyee.....artık güneşli havları seviyorum herkesin gözünün içine içine bakıyorumm..:33:

herkesin bir an önce kurtulmasını diliyorumm...

umutsuz olup bitmeyecek gibi gelen arkadaşlarr....gideceğim gün haber veririm gelin görün benii....umutlarınız yeniden yeşersinn....

herkese kılsız bir yaşam dilerimm:34:

Son düzenleme:
ankara da etimesgutta GÜVENİLİR bir yer varmı arkadaşlar...lütfen gerçek anlanmda bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar...

ankara da etimesgutta GÜVENİLİR bir yer varmı arkadaşlar...lütfen gerçek anlanmda bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar...

etimesgutta bir yer tavsiye edildi ama daha önceleri giden bir arkadaş ben gittim iz kalıyor demişti.... eski mesajları bir kontrol et ama....daha sonra gidip öneren olmadı...

Tiggoyu ilk gördüğümde yüzü sanki yanıktan kalma gibi boyun rengi ile yüz rengi çok farklı ve siyahımsıydı....bu sefer gördüm aydınlanmış yüzü düzelmişş....beyazlamışş....biraz daha varr renk değişikliğimi ama ilk gördüğümden bin kere daha güzeldi......çok çok dahada güzel olack eminimm...

Tiggo saol canım iltifatların içinn......evet iyimm gayet iyim hatta bayadır gitmemiştim yüz için sadece göğüs için gitmiştim....ara vermemek gerek amaa öle gerekti:34: neyseki azlar hiç farkedilmiyorlarr......ben yarım saat istedim ama 15 dk da yüzüm bitti....

Sevda hanım saolsun göğüslerede bakalamım varmı dedi....baktık 3 4 tane vardı çıkan onlarıda toparladı.....

sanırım yüz için bir kez daha gidecem ve benim işim bitecek...yüzüm den kurtuldum çok şükürr.....Sevda hanıma nezlinizde işini baştan savma yapmadığı herkesle aynı derecede ilgilenip ilgi gösterdiği, saygısındna sevgisinden asaletinden derece kaybetmediği içinnn teşekür ediyorumm...

sayesinde güneşi sevdim ben:34: eskiden güneşli günleri sevmezdim yüzüme biri bakacak diyee.....artık güneşli havları seviyorum herkesin gözünün içine içine bakıyorumm..:33:

umutsuz olup bitmeyecek gibi gelen arkadaşlarr....gideceğim gün haber veririm gelin görün benii....umutlarınız yeniden yeşersinn....

Sizi beklicektim ama bir kaç gün sonra kayınvalidemler gelecek işim yoktu ama paniklediğimden duramadım :17: Tiggo ile bir defa karşılaştım ve tanıştığımıza çok sevindim.Yüzü gayet güzeldi.Teknolog seninle tanışmayı çok istemiştim ve merakta ediyorum.Ben dahil herkese çok yardımcı oluyorsun gerçekten iyi ki varsın umarım seninle de karşılaşırız.

Görüşmek üzere....

inşallah canım..bir araya geliriz..gelişmeleri merak ediyorum..:34:
Görüşmek üzere...

teknalog tüylerinın bıtmesıne sevındım. insana hiç bitmeyecek gibi geliyor ama tabıkı bitiyor bazı kıllar tek alınışta bıle bı daha gelmıyor. benımde yüz bitti ama çene altında çok az var ince ince çok rahatsız olmuyorum ama onlarıda aldıracagım.ozon yagı kabuk tutturmuyormu?arkadaşım bı ara bahsetmıştı bu ozon yagından çatlaklarım gitti bazılarıda daraldı dıye

ızlar sonunda gribi def ettim dünde kımyasal peelinge gittim 2. seansa %20lık yaptılar cilt tonumda bı parlama bi açılma oldu çok mutlu oldum. birde ilerleyen günlerde karbon peeling yapan bır yere gidecegım burada bı arkadaş çok meth etti. bı danışacagım başalım dr cildimide görsünler baya bı düzeldi ama güneş ve sivilce izlerim açıldı.

kol için başlamıştım iğneliye 1 saat çalıştırmışdım rahatsızlıgımdan dolayı gidememıştım kabuklarım düştü ama bıraz geç düştüler18-22 günü buldu iz yok bundan sonra her hafta gidip kalanları aldıracagım yaz gelmeden btırmelıyım. iğneliyıde düşünen arkadaşlar fazla zaman kaybetmeden başlayın

ya bacılar sanki benim bıyık bolgemde dikkatli bakınca minik kahve lekeler olustu :50:

canım ne zman yaptırdın kremlerini kullandınmı birde kime yaptırdın??

Sizi beklicektim ama bir kaç gün sonra kayınvalidemler gelecek işim yoktu ama paniklediğimden duramadım :17: Tiggo ile bir defa karşılaştım ve tanıştığımıza çok sevindim.Yüzü gayet güzeldi.Teknolog seninle tanışmayı çok istemiştim ve merakta ediyorum.Ben dahil herkese çok yardımcı oluyorsun gerçekten iyi ki varsın umarım seninle de karşılaşırız.

bende tanışmayı çok isterim canımm...birgün denk geliriz umarım Tiggo ile denk geldiğimiz gibi:34:

teşekür ederim hepimiz kurtulmak sitiyoruz kıllardan benim büyük derdimdi elimden geldiğince bu dertten muzdarip olanalra ön ayak oluyorum biliyorumki bir kadın için yüzdeki kıl tüy işi berbat bişey...umarım herkes benim gibi bir an önce kurtulurrrr...tertemiz devam eder hayatınaa....sevgiler canımm..

kzlar paket bölgesine iğneli epilayon yaptıran varmı? üst bölgenın %90nı tek seansta gelmiyormuş. yaptıranlar deneyımlerini paylaşırsa sevınırım

teknalog tüylerinın bıtmesıne sevındım. insana hiç bitmeyecek gibi geliyor ama tabıkı bitiyor bazı kıllar tek alınışta bıle bı daha gelmıyor. benımde yüz bitti ama çene altında çok az var ince ince çok rahatsız olmuyorum ama onlarıda aldıracagım.ozon yagı kabuk tutturmuyormu?arkadaşım bı ara bahsetmıştı bu ozon yagından çatlaklarım gitti bazılarıda daraldı dıye

evet canım yüzde bir kez daha giderim oda 10dk sürer heralde en fazla bitti benim yüzle işim çok şükür diyorumm...
bu seferde gidince yarım saat alıp kaşlara yaptırmayı planlıyorum ama kaşlarımı almadan durabilirmiyim bilmiyorum:34:

sende çene altındakilerden kurtul düşünme hiçç bitsin gitsin rahat et...:34:

arkadaslar balgattaki meryem epilasyon hakkinda bilgisi olan varmi deneyimi olan varsa bilgilendireblirmi tesekkurler

kzlar paket bölgesine iğneli epilayon yaptıran varmı? üst bölgenın %90nı tek seansta gelmiyormuş. yaptıranlar deneyımlerini paylaşırsa sevınırım

Ben 4 yıl önce genital bölgeme lazer yaptırmıştım.Yüzde 90 bitti orası. Fakat alt bölgelerde ve dudak bölgesinde kalanlar oldu. Ben de oralara iğneli yaptırsam diyorum ama çok acır diye de korkmuyor değilim. Hassas bölge ne de olsa :))

Kujum sen iğneliyi nerde yaptırdın.ben etyimesgutta oturduğum için buraya yakın istiyorum.ama etimesgut dışında nereye gidebilirim.ben yaz geliyor zaman saralıyor.çok sıkıştım güneşli günler yaklaştıkça :(

Ben 4 yıl önce genital bölgeme lazer yaptırmıştım.Yüzde 90 bitti orası. Fakat alt bölgelerde ve dudak bölgesinde kalanlar oldu. Ben de oralara iğneli yaptırsam diyorum ama çok acır diye de korkmuyor değilim. Hassas bölge ne de olsa :))

ne güzel %90 bitti demek peki geriye kalan tüyleri neyle aldın ? ben genıtale lazere gittim 3 seans bırazcık azalma oluştu sonra ben geriye kalan tüyleri almaya başlayınca digerleride geri geldi:37: iğneliyle acır ama emla sürebilirsin böylelıkle daha az acı duyarsın.

peki lazere kaç seans gittikten sonra %90lık bı azalma oldu alex mıydı makınan

Kujum sen iğneliyi nerde yaptırdın.ben etyimesgutta oturduğum için buraya yakın istiyorum.ama etimesgut dışında nereye gidebilirim.ben yaz geliyor zaman saralıyor.çok sıkıştım güneşli günler yaklaştıkça :(

canım ben etimesgutta bır yer bılmıyorum çok öncekı sayfalarda sankı etimesgutta bır yeri öneren olmuştu geçmişe dönüp bı bak istersen

Back