Merhaba.Üzülmeyin ben de anlamıyordum.Endişeleriniz çok haklı ama moralinizi bozmaya da gerek yok bence.Eğer doğru kişiye yaptırırsanız fazlasıyla memnun kalırsınız.Daha önce de yazmıştım 8 aydır Sevda Hanım a gidiyorum.Tavsiye üzerine gitmiştim ve çok da memnun kaldım(Kaş,dudak üstü ve vücut)ilk bir kaç saat kızarıklık oluyor,yaklaşık 3-4 gün içinde de kabuklanmalarınız geçiyor.Tabii söylenilenlere uyarsanız,kullanmanız gereken kremleri olması gerektiği gibi uygularsanız.Mesela ilk gün su değdirmiyorum,sonraki günlerde de mümkün olduğu kadar sık suyla temas etttiriyorum(yara iyileşme süreci de böyledir zaten)
Tabii cilt tipinize göre uzmanınızın farklı tavsiyeleri olabiliyor.Bu da gittiğniz kişinin deneyimiyle ilgili olsa gerek.Kıllarınız azaldıkça ya da yok olmaya başladıkça cildinizin rengi açılıyor daha duru bir hal alıyor.Tabii ki kızarıklık da daha az oluyor.Bu sonuca ulaşabilmek için biraz sabır gerekiyor tabii ki.
Kısacası ihtiyacımız olan şeyler,
Deneyimli ,titiz,temiz ve iş etiğine sahip bir uzman(sorun,araştırın,gidi,görün ve bence en önemlisi yaptıran kişilerle yüz yüze iltişime geçin-bazılarının tavsiye ettiği gibi asla deneme yanılma yapmayın,geriye dönüşü olmayan izlerle yaralarla yanıklarla yaşamaya kendinizi mahkum etmeyin-)
Sabır(bu uzun bir süreç,ama sonuç beklemeye değer)
Tabii ki maddi imkanlar
Motivasyon(vaktinde ve önerilen sıklıkta gitmek,bıkmamak,sıkılmamak,söylenilenleri harfiyen uygulamak....)
Ve tabii ki inanmak....
Diğer arkadaşların da dediği gibi yaz gelmeden bir an önce başlayın bence,korumak daha zor oluyor çünkü.
Hoşçakalın