biliyorum zaten teknolog ilk güngör hanımdan memnuniyetini belirtti arkasından sen böylelikle ilk defa sevda hanımın adı geçmiş oldu sonra deneme yanılmayla bir kaç arkadaş daha tecrübe ettiler iyiyi kötüyü paylaştılar ve çok daha önce de bir kaç isim geçmişti ama istikrarlı değildi mesajlar buradan bir sıkıntı olduğunu varsaydım anlaşılacağı gibi sıkı takip ettim burayı çünkü benim için krem almaktan daha hassas bir mevzuydu o nedenle iyice emin olmanızı bekledim ve bu mevzuda da bu kadar destekçisi varsa ya büyü etkisindesiniz ya da ortaya güzel bir iş çıkıyor :)) sahiplenmekte de haklısın ama üzülme bence yardımcı oldunuz çoğu kişiye bende bir gitseydim iyi olacaktı
bu arada bir düzeltme yapayımmm yanlışımı düzelteyimm.....sevda hanımı ajandama not almışımm ama kumrular diye aklımda kaldığı için farklı adres teymiş daha önce demiştim ama şehitadem sokak diye not almışımm yani yine aynı yeriymişş yanlışımı farklı bir yer deil düzelteyimm yanlışımı......notumda okadar eskikii silinmiş nerdeyse adres telefondaa....neyse yanlış olmasın diye düzelttimm...bencede konu kapansınn.....yeterince kırıcı oldu konu......
....................................reklam vs. gibi çamurlar atıldı. .....................................
Artııııı.... Ne kadar çekemiyorsunuz başarıyı ya......
ben bu topigi bilgi almak ve bılgi akatarmak için açtım gidecek arkadaşlar sevda hanımın kusursuz oldugunu söylüyo ama ben öyle oldugunu düşünmüyorum buradan 2 tane arkadaş sevda hanıma gitti birinın kaşındave dudak üzerinde digerinınde kol bilegınde iz kalmış. kol bileginde iz olan arkadaşımın kolundakı izi görmedim kendisi söyledi bana şuanda başka şehire gitti facebooktan konuşuyoruz. diger kasında iz kalan arkadaşımla bırlıktete hastaneye iz için ilaç yazdırmaya gittik.
bu zamana kadar gidip %100 memmun kaldıgım tekbı kişi var oda aysel abla. aldıgı yerde bırak izi pembelık bıle kalmadı izmirdekı arkadaşlar çok şanslı
kızlar hepinize kılsız tüysüz bı ömür diliyorum. özellikle yüz bölgesinde kılları olan kızlar sizeri pisikolojınızı çok iyi anlıyorum. çözümsüz bi sorun değil bunu bılın ben kendım arayarak araştırarak çözüm buldum ama şimdi önünüzde bu sorundan kurtulan insanlar var umudunuzu sakın kaybetmeyın çözüm var ama önemli olan izsiz bi şekılde kurtulmak sonrasında bu seferde izlere üzülmeyesınız.
kızlar aslında bu sorunu kafasına takan arkadaşlar eger istersenız moral amacıyla toplanıp sohbet edebılırız yüzümü görürüsünüz tecrübelerimi detaylı bı şekilde aktarırım.
ben bu topigi bilgi almak ve bılgi akatarmak için açtım gidecek arkadaşlar sevda hanımın kusursuz oldugunu söylüyo ama ben öyle oldugunu düşünmüyorum buradan 2 tane arkadaş sevda hanıma gitti birinın kaşındave dudak üzerinde digerinınde kol bilegınde iz kalmış. kol bileginde iz olan arkadaşımın kolundakı izi görmedim kendisi söyledi bana şuanda başka şehire gitti facebooktan konuşuyoruz. diger kasında iz kalan arkadaşımla bırlıktete hastaneye iz için ilaç yazdırmaya gittik.
bu zamana kadar gidip %100 memmun kaldıgım tekbı kişi var oda aysel abla. aldıgı yerde bırak izi pembelık bıle kalmadı izmirdekı arkadaşlar çok şanslı
kızlar hepinize kılsız tüysüz bı ömür diliyorum. özellikle yüz bölgesinde kılları olan kızlar sizeri pisikolojınızı çok iyi anlıyorum. çözümsüz bi sorun değil bunu bılın ben kendım arayarak araştırarak çözüm buldum ama şimdi önünüzde bu sorundan kurtulan insanlar var umudunuzu sakın kaybetmeyın çözüm var ama önemli olan izsiz bi şekılde kurtulmak sonrasında bu seferde izlere üzülmeyesınız.
kızlar aslında bu sorunu kafasına takan arkadaşlar eger istersenız moral amacıyla toplanıp sohbet edebılırız yüzümü görürüsünüz tecrübelerimi detaylı bı şekilde aktarırım.
ayrıca TİGGO gördü beni hiç bir sıkıntım yok isterseniz sizlerde görebilirsiniz
kılsız tüysüz dolaşmak kadar güzel birşey yok bu psikolojiyi anladığınızı söylediğiz için diyorum . kesinlikle çözümsüz bir sorun değil sevda abla sayesinde kimse bence de umudunu kaybetmesin!! pürüzsüz bir cilde sahip olduğumu görmekten birşey kaybetmezsiniz . görmek isterseniz adres belli
bende son söylediğinize katılıyorm herkes memnun bir tek siz memnun değilsiniz . nedenini anlamıs ta diilim aslında ama memnunda olmak zorunda diilsinizde ısrarla savundunuz düşüncenin aksini yazdığı halde insanlar.. bencede toplanıp yüzümüzü görüp ne kadar pürüzsüz berrak bir cilde sevda ablanın sayesinde kavustuğumu ve sahip olduğumu göstermekten çok memnun olurum . gerci siz bunlada ikna olacak gibi değilsiniz ama diğer arkadaşaların en azından sayenizde oluşan kafadaki soru işaretleri kalkar
evet ben gördüm çok güzel yüzün var canım ve Teknolog senin de.
Ayrıca buraya yazmadan sadece yazılanları okup gelen ve radyodan dinleyip gelenlerinde yüzlerini gördüm hepsi çok güzel. hepsi de sonuç almış kişiler. Cuma günü bir arkadaşla daha tanıştım 1,5 sene sonra 5 tane tüy için gelmişti. Sonuç orta da...
Ayrıca kimse gidip,görüp tanışmadığı bir insan için.Arkasından yalan yanlış şeyler atıp tutmasın LÜTFEN!!!
Artık yazılanlar çirkinleşmeye başladı. Herkes gidip, deneyip gördüğü yerler hakkın da yaşadığı yorumlarını yazsın Lütfen...Kulaktan dolma şeyler yazmayalım...
Seviyeli, Saygılı, Sevgili,Sağlıklı Günler...
Herşeyi çok uzun yazıp '' ben kendim arayarak araştırarak çözüm buldum '' kısmını geçiştirmişsin.Bulduğun çözüm ve aldığın sonuçlar üzerine bilgilendirmeler yapsan daha aydınlatıcı olmaz mı? Herkes kendi olumlu olumsuz sonuçlarını belirtirse hangi çözüme yöneleceğiniz konusunda bir gün hem fikir olabilirsiniz.Bende araştırdım bu başlık dışında aysel hanımın kendi forum sayfasını bilgim olması adına tamamen okudum.Şimdi konu başlığı sana ait olduğu için yazıyorum ve daha yorum yapmak istemiyorum çünkü BENDE ARAŞTIRARAK ÇÖZÜM BULDUM.Hepimize kılsız günler.Herkesin gönlü kadar temiz olsun cildi[/QUOT
buraya yaptıklarımı gittiğim yerleri oanki pisikolojımı yazsam sayfa sayfa yer kaplar. en baştan beri okurlarsa ne yaptıgımı nerelere gittiğimi nasıl bi pisikolojıde oldugumu nerelerde dogru nerede anlış hata yaptıgımı bilmek isteyen arkadaşlar var ise yazdıklarıma baksınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?