İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne diyeyim canım. darısı senin de başına artık. inşallah sen de seni rahatsız eden tüylerinden en kısa zamanda kurtulursun. çok gecikme ama emi...

düzeltmeiçin teşekkür ederim teknolog. bu başlıkta gördüğüm şu ki memnuniyetini açık bir şekilde belirtip sizleri doğru ellere yönlendirmek adına benim kadar sevda hanımdan bahseden bir arkadaşa rastlamadım daha önceleri yani. he ama benden sonra sizler de deneyimlerinizi paylaştınız ve memnun kaldınız ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki memnun kalmanız beni çok mutlu etti. çünkü kadınların kıl dertlerini çok iyi anlıyorum. istedim ki hepimiz mutlu olalım. nitekim gidenlerin çoğu da mutlu. bu da sevindirici... e sonuçlar olumlu olunca da sevda hanımın başarısı ortaya çıktı ve malesef reklam vs. gibi çamurlar atıldı. asıl üzücü olan bu. benim ilk olaylarına girmem olayı sahiplenmemden kaynaklıdır. sevda hanımın reklamı başarısıdır. ben de konu hakkında son kez konuştum ve bundan sonra kıllarımın ne durumda olduğu sürecini paylaşmaya devam edeceğim inşallah.

Arkadaşlar öncelikle sevda ablayı tanısanız asla böyle bir şey düşünmezdiniz emin olun. Onun iyi kalbi ve tatlı dili olmasa iğneli epilasyon acısı çekilmez.Ben iki sene önce kız kardeşlerim ve annemle başladım, hepimiz sevda ablayı çook seviyoruz ve ondan çok memnunuz yaptığı iş, insanlığı, sevgisi, anlayışı ona çok bağlanmamızı sağladı ayrıca Sevda abla reklam yapsa yeridir. Ben arayışta olan arkadaşların Sevda ablaya gitmesini tavsiye ederim biz ailecek kurtulduk.Darısı başınıza ..

Bu konuda yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim de.Aslında endişeler hep aynı.Kaç saat sürer,ne zaman tamamen kurtutuluruz,maliyeti ne kadar olur,iz kalır mı,bu kadar para verip üzerine bir de kalıcı lekelerle mi uğraşmak zorunda kalırız,ya tatamen bitmezse,ya ömür boyu lekelerle yaşamaya mahkum olursak........
Bu endişeleri taşıyanları o kadar iyi anlıyorum ki!!!!!!!!!...
Ben de geçen yıla kadar tüylerimden kurtulma formülü arıyordum,lazer düşünüyordum.Doğru dürüst bir araştırma falan da yapmamıştım.Ne lazer hakkında ne de iğneli hakkında hiç bir fikrim yoktu diyebilirim.
Ta ki en son yağtığım ağda esnasında hüngür hüngür ağlayana dek..Canıma tak etmişti ve artık bunlardan kurtulmanın bir yolunu bulmalıydım...
Dediğim gibi hiç bir fikrim yoktu ve sorduğum herkes farklı farklı şeylerden bahsediyordu.Ama ben bi kere kafama koymuştum,kıllarımdan kurtulacaktım.Sonuç umurumda bile değildi.Leke kalırsa da kalsın dedim kendi kendime...(tabii o kızgınlıkla öyle düşünmüşüm)
Sonra iğneli yaptıran bir arkadaşın tavsiyesiyle Sevda Hanım la tanışma şansım oldu.Gittim bir sürü soru sordum,orda yaptırıp da bitenlerle konuşma şansım oldu,birebir işlemi izledim.Bana güven verdi.Ama buna rağmen yine de sadece kol altıma cesaret edebildim.1,5 ay kol altıma gittim çok memnun olmama rağmen yüzüme ve vücut bölgeme cesaret edemedim.Ama içim içimi yiyordu,bi şekilde bunlardan kurtulmalıydım.
Her seferinde Sevda Hanım a bir yığın soru soruyordum ve o da sabırla cevaplıyordu.Sonunda denemeye karar verdik ve üzeriden 8ay geçti....Kaş,bıyık ve çene bölgemde nerdeyse hiç yok.Toplamda 5 i geçmez onlar da o kadar zayıf cılız ki farkedilmiyor bile.Arkadaşlarıma gösteriyorum birşey yok senin yüzünde diyorlar.Yağlı bir cildim var,yıllardır sivilcelerimden ve sivilce izlerimden bıkmıştım,kıllarım azaldıkça sivilcelerim azalmaya başladı ve şimdi ise sivilce bile çıkmıyor.Bu kadarını hiç beklemiyordum.Keşke dedim burayı daha önce keşfetseydim.
Vücüt bölgemde de artık nerdeyse hiç kalmadı.1-2 aya kadar sanırım onlardan da tamamen kurtulacağım.Sonucu gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki...Tanıdığım herkese tavsiye ediyorum ve bizzat götürüp Sevda Hanımla tanıştırıyorum.Ona o kadar minnettarım ki.İşin maddi karşılığı bi tarafa hakkını ödeyemem.Çünkü bü sabır işi.Ve O her aşamada müthiş sabrı,titizliği ve ilgisiyle -işine olan aşkı ve dürüstlüğüyle- beni motive etti ve pes etmemi engelledi.Ve işte ortaya çıkan sonuç yukarıda analattığım gibi...
Bi de bana güven veren bir ortamı var oranın.Orda çok rahat ediyorum.Önceden Ankara da yaşıyordum,sonra tayinim çıktı yaklaşık 6 aydır da Konya dan gelip gidiyorum(bu arada hemşireyim).O kadar özverili çalışıyor ki,cebinden her saat ulaşabiliyorsunuz,herşeyi her zaman sorabiliyorsunuz-büyük bir sabırla dinliyor ve cevap veriyor-,tatil günlerinden bile feragat edip sizin mağdur olmanıza izin vermiyor,aç giderseniz yemeğini paylaşıyor,üzgünseniz derdinizi paylaşıyor.......Tabii ki o da hepimiz gibi bu işi para kazanmak için yapıyor bu sayabildiklrim de onun farkı olsa gerek.
Neyse çok uzattığımın farkındayım ama içimden geçenleri paylaşmak istedim.Son olarak şu ya da bu kişi değil derdim.Kimsenin reklamını yapmak gibi bir amacım da yok-çünkü böyle birşeye ihtiyacı da yok-Benimkisi nacizane hissettiklerim.Başkalarını bilemem,gitmedim,tanımıyorum.Ama aura ya gidiyorum ve sevda Hanım ı tanıyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum.........
İğneli epilasyonla ilgili sorularınızı cevaplamaya hazırım-8 ay gibi kısa bir sürede kesin sonuç alan birisi olarak tabii ki-
SEVDA HANIM İYİKİ VARSINIZ VE İYİ Kİ İLK SİZE GELMİŞİM.......

Son düzenleme:
arkadaşlar, bunu yapmasanızda ,sevda hanımın adı biraz dinlense??
bu tip arka arkaya müdafa yazım şekli insanları uzaklaştırıyor..sevda hanıma iyilik yapmıyorsunuz niklerin benzemesi falan şüpheye düşürüyor.. ekmeğini kazanmaya çalışan birine burda iyilik yapayım derken ,kötülük yapıyorsunuz.

neenone ne yaptın en son sevda hanıma gtcem demistin gttnmi yada mryem hanımamı gittin

....................................reklam vs. gibi çamurlar atıldı. .....................................

Artııııı.... Ne kadar çekemiyorsunuz başarıyı ya......

Lafınızı sözünüzü biraz sakınarak yazın. Kimsenin bir başkasını çekememe veya çamur atma gibi bir çabası veya çalışması olmadı. Reklam amaçlı üyeliklerin önüne geçmek ve kandırılmanızı önlemek amacıyla sitenin herkese uyguladığı bir yapı bu. Bu sitede dermatalogum diye insanları çırılçıplak soyup fotografları çekip şantaj yapanından tutunda kadın doğum uzmanıyı mdiyip cinsel tacizde bulunan sahte profillere kadar bir sürü şeyle karşılaştık. Bu sebeple sizlerin iyiliği için yapılmış bu çift üyelik sisteminin sonucunu bu kelimelerle eletşimenize anlam veremiyorum. thepisipisi isimli üye bu 5 üyeliği kendisinin açtığını da ifade ediyor, sebebini bize mail attı anlattı bizde cevap verdik öyle ise peki dedik ! Hala neyi tartışıyorsunuz, bize veya başkalarına neden saldırı yapılıyor anlayabilmiş değilim ! Aslında anladım bahsi geçen kişiyi ben önerdim sen önerdin yok yok ben daha önce önerdim konusundasınız.

Kimseye çamur atılmadı ! 2. üyelik yasaktır, hizmet veren kurum veya şahısların üye olmasıda yasaktır, üye olurken kuralları incelerseniz bunu görürsnüz. Bir üye 5 tane üyelik almış 1 tanesi ile adı geçen kişiyi yere göre sığdıramıyor başka bir merkez için ise ağır kelimeler kullanıyor. Bu yaptığı kurum kişi kötüleme olarak kanunen suçtur, biz yayıncı olarak mahkemeye veriliriz yazanda kurum kişi kötülemeden dava edilir.

ben bu topigi bilgi almak ve bılgi akatarmak için açtım gidecek arkadaşlar sevda hanımın kusursuz oldugunu söylüyo ama ben öyle oldugunu düşünmüyorum buradan 2 tane arkadaş sevda hanıma gitti birinın kaşındave dudak üzerinde digerinınde kol bilegınde iz kalmış. kol bileginde iz olan arkadaşımın kolundakı izi görmedim kendisi söyledi bana şuanda başka şehire gitti facebooktan konuşuyoruz. diger kasında iz kalan arkadaşımla bırlıktete hastaneye iz için ilaç yazdırmaya gittik.
bu zamana kadar gidip %100 memmun kaldıgım tekbı kişi var oda aysel abla. aldıgı yerde bırak izi pembelık bıle kalmadı izmirdekı arkadaşlar çok şanslı

kızlar hepinize kılsız tüysüz bı ömür diliyorum. özellikle yüz bölgesinde kılları olan kızlar sizeri pisikolojınızı çok iyi anlıyorum. çözümsüz bi sorun değil bunu bılın ben kendım arayarak araştırarak çözüm buldum ama şimdi önünüzde bu sorundan kurtulan insanlar var umudunuzu sakın kaybetmeyın çözüm var ama önemli olan izsiz bi şekılde kurtulmak sonrasında bu seferde izlere üzülmeyesınız.

kızlar aslında bu sorunu kafasına takan arkadaşlar eger istersenız moral amacıyla toplanıp sohbet edebılırız yüzümü görürüsünüz tecrübelerimi detaylı bı şekilde aktarırım.

ben bu topigi bilgi almak ve bılgi akatarmak için açtım gidecek arkadaşlar sevda hanımın kusursuz oldugunu söylüyo ama ben öyle oldugunu düşünmüyorum buradan 2 tane arkadaş sevda hanıma gitti birinın kaşındave dudak üzerinde digerinınde kol bilegınde iz kalmış. kol bileginde iz olan arkadaşımın kolundakı izi görmedim kendisi söyledi bana şuanda başka şehire gitti facebooktan konuşuyoruz. diger kasında iz kalan arkadaşımla bırlıktete hastaneye iz için ilaç yazdırmaya gittik.
bu zamana kadar gidip %100 memmun kaldıgım tekbı kişi var oda aysel abla. aldıgı yerde bırak izi pembelık bıle kalmadı izmirdekı arkadaşlar çok şanslı

kızlar hepinize kılsız tüysüz bı ömür diliyorum. özellikle yüz bölgesinde kılları olan kızlar sizeri pisikolojınızı çok iyi anlıyorum. çözümsüz bi sorun değil bunu bılın ben kendım arayarak araştırarak çözüm buldum ama şimdi önünüzde bu sorundan kurtulan insanlar var umudunuzu sakın kaybetmeyın çözüm var ama önemli olan izsiz bi şekılde kurtulmak sonrasında bu seferde izlere üzülmeyesınız.

kızlar aslında bu sorunu kafasına takan arkadaşlar eger istersenız moral amacıyla toplanıp sohbet edebılırız yüzümü görürüsünüz tecrübelerimi detaylı bı şekilde aktarırım.

kızlar size önerebılecegim bi başka şeyde asla yüzünüze30dk fazla çalıştıtırmayın en fazla30dk olsun. toparlanması dahada güçleşiyo ne kdar fazla çalışınırsa yüz kendini o kadar çok geç toparlanıyo sık çalıştıttırmayın bı noktadan fazla almasın yüzün genelınden en kalınları alsın 2 hafta sonrada diğer kılları aldırın

Son düzenleme:

bende son söylediğinize katılıyorm herkes memnun bir tek siz memnun değilsiniz . nedenini anlamıs ta diilim aslında ama memnunda olmak zorunda diilsinizde ısrarla savundunuz düşüncenin aksini yazdığı halde insanlar.. bencede toplanıp yüzümüzü görüp ne kadar pürüzsüz berrak bir cilde sevda ablanın sayesinde kavustuğumu ve sahip olduğumu göstermekten çok memnun olurum . gerci siz bunlada ikna olacak gibi değilsiniz ama diğer arkadaşaların en azından sayenizde oluşan kafadaki soru işaretleri kalkar

ayrıca TİGGO gördü beni hiç bir sıkıntım yok isterseniz sizlerde görebilirsiniz
kılsız tüysüz dolaşmak kadar güzel birşey yok bu psikolojiyi anladığınızı söylediğiz için diyorum . kesinlikle çözümsüz bir sorun değil sevda abla sayesinde kimse bence de umudunu kaybetmesin!! pürüzsüz bir cilde sahip olduğumu görmekten birşey kaybetmezsiniz . görmek isterseniz adres belli

evet ben gördüm çok güzel yüzün var canım ve Teknolog senin de.
Ayrıca buraya yazmadan sadece yazılanları okup gelen ve radyodan dinleyip gelenlerinde yüzlerini gördüm hepsi çok güzel. hepsi de sonuç almış kişiler. Cuma günü bir arkadaşla daha tanıştım 1,5 sene sonra 5 tane tüy için gelmişti. Sonuç orta da...

Ayrıca kimse gidip,görüp tanışmadığı bir insan için.Arkasından yalan yanlış şeyler atıp tutmasın LÜTFEN!!!

Artık yazılanlar çirkinleşmeye başladı. Herkes gidip, deneyip gördüğü yerler hakkın da yaşadığı yorumlarını yazsın Lütfen...Kulaktan dolma şeyler yazmayalım...

Seviyeli, Saygılı, Sevgili,Sağlıklı Günler...

cuma günü saat 20:30 da bende sevda ablanın yanındaydım . tiggonun bahsettıği arkadası bende gördum alnını da aldırmaya karar vermıs , ve 1 bucuk yıl sonra gelmıs . Üstelik yüzünde leke vs hiç birşey yoktu. ben sevda hanıma 6 seanstır gıdıyorum , lazerden sonra erkek sakalından farksız olan çenemin şimdiki halini görseniz sevda hanım için yazdıklarnızın hiç birini yazmazdınız. bır kac ayda aldıgım sonuc harıka . Ben gercekten yazılanlara çok üzüldüm , sevda hanıma gıdıp işlem yaptıran ınsanlar bu kadar memnunken , daha önce gıdıp işlem yaptırmamıs bırının boyle seyler yazması cok ilginç.

Tiggo ya katılıyorum hatta çirkinleştikçe çirkinleşti.Forumu okuyarak, araştırarak, gidip referanslar alarak epilasyona başladım dolayısıyla bu forumu önemli bir kaynak olarak gördüm ve araştıran kişilerin faydalanabilmesi açısından tek tek yaptırdığım işlemleri yazdım.Can sıkıcı olmaya başladı forum başlığından tamamen uzaklaştığını düşünüyorum artık tek tek paylaşımlar yersiz.Hastane de çalıştığımı sağlık personeli olduğumu belirttim ki olur da bir yardımım dokunursa diye.Çünkü ilk etapta korkuyor insan kabuklanma ve sonrası önemli.. paylaşımlar bu nedenle net olmalıydı hak yemek adına değil burada vicdan olmalı ..sonuçta kimse kimseyi tanımıyor.Birbirimize maddi manevi zarar görmeden yardımcı olmaya devam edebilirdik ama artık kendi adıma buna gerek yok diyorum.

Herşeyi çok uzun yazıp '' ben kendim arayarak araştırarak çözüm buldum '' kısmını geçiştirmişsin.Bulduğun çözüm ve aldığın sonuçlar üzerine bilgilendirmeler yapsan daha aydınlatıcı olmaz mı? Herkes kendi olumlu olumsuz sonuçlarını belirtirse hangi çözüme yöneleceğiniz konusunda bir gün hem fikir olabilirsiniz.Bende araştırdım bu başlık dışında aysel hanımın kendi forum sayfasını bilgim olması adına tamamen okudum.Şimdi konu başlığı sana ait olduğu için yazıyorum ve daha yorum yapmak istemiyorum çünkü BENDE ARAŞTIRARAK ÇÖZÜM BULDUM.Hepimize kılsız günler.Herkesin gönlü kadar temiz olsun cildi

:) ben memmunum yada memmun değilim demedim sadece bı zaat gördüklerimi yazdım. burası bılgileri birbirimizze aktarma topigi değilmidir tabıkı gördüklerimi aktaracagım

kesinlikle tartışma içine girmek istemıyorum. neden bu kdar agresifleşiyosunuz deneyım aktarmayımmı yani hep sevda abla hakkında güzel şeylermı söyleyelım kötü olan şeylerıde görmezden mı gelelım bu topik nıye var o zaman .birde lütfen söylediklerinizi ölçüp biçip öyle yazın. bı keresınde kesinlikle kulaktan ddolma değil :) kız ben gördüm açık değilmi yazdıklarım dudak ve göz üzerinde lekeler vardı bırlıkte ilaç yazdırmaya gittik. benım sevda ablayı kötülemeye neden çalışayım ona bı garezımmı var ben ayrıca gittim sevda ablayla tanıştım geçen yıl uygulama yaparkende izledim arkadaşım sonra oraya karar verdi ben başka yere o aktardı bana deneyımlerını o arkadaşımda bana kol bilegimde gözenek şeklinde izler kaldı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…