angeell sen harfleri neden basmıyorsun canımm..başım dönüyor senin mesajlarını okumak için biraz daha özen gösterebilirmisin rica etsemm....senin mesajını ne zaman görsem kasılıyorum resmenn...:18:
Steril novuxol kızlar kımse kullanmıyormu kabuklanma sonrası bu kremı?
merhaba kujum, ben iki defa yüz bölgesine epilasyon yaptırdım. cildim cok hassas ve yağlı olmasına rağmen belirgin bir kabuklanma oluşmadı. biz sevda hanıma gidenler olarak ozon yağı, bepanten, bactroban kullanıyoruz.
Steril novuxol kızlar kımse kullanmıyormu kabuklanma sonrası bu kremı?
evet bende katılıyorum....tabi ip adresleri aynı yerden alındığını göstermiştir amaa...sevda hanım öyle bir karakterde insan deil...çok samimi ve kişileir düşünen bir insan..bişeyler yazılmışsa bunlar bazı arkadaşların karamsar düşüncelerini silmek adına veya bazı arkadaşlara samimiyetlee fikir vermek adına yazılmış olabilinir....
Sevda hanıma ilk gidip burda tavsiye eden benim ben şahsen birebir gören insanlar var reklam amaçlı yapılmış şeyler deildi tavsiyelerimiz burdan kaç kişi ilede karşılaştık....samimiyetlee kadınların bu illetten kurtulması için verilmiş bilgilerdi..ben hiç kurtulamayacağımı düşünürken keşfettim iğneli epilasyonu artı sevda hanımı vede güngör hanımıdaa...ikisindende çok memnun kaldımm...bunu çok defa söledimm..
Ayrıca sevda hanım hiç boş bir insan deil....birde insanlara elindne geldiğincee yardım etmeye çabalayan bir insan...gidenler görmüştür zaten....biryerde yanlış anlaşılma varrr....mutlakaa varr ve düzeltilmeli diye düşünüyorumm.....
Ilk gittiğimmde sevda hanımla bu konuyu konuşacağım bilgilendiririmm...
işini iyi yapan insanların her yerde olduğu gibi burada da parlaması kaçınılmaz, ben tanımıyorum sevda hanımı da diğer arkadaşları da ancak riskli bir iş, kim ister ki tüylerinden kurtulayım derken yüzü izlerle dolsun, lekelensin, sivilcelensin...bir kaç kişi memnun kalmış bunu bizlerle paylaşmış ben reklam olduğunu düşünmedim belki de çok yeni bir üye olduğumdandır her neyse önemli olan amaca ulaşmaksa ve bunu düzgün yapan insanlar varsa bu forumda bizi onlara ulaştırmak için bir araç olamaz mı?
kujum nöbetteyim bugün... senin için eczacı arkadaşa sordum kullanıp memnun olan kişi görmedim ama zararı olmaz deneyebilir dedi bir de bacak bölgesi için mi kullanacaksın doktor mu önerdi ... böyle durumlarda bepanthene en iyi kurtarıcı dedi...
yani şekerim. Bizler kadınlar kulübüne nie bakıyoruz? şu kremi aldım kullanan memnun kalan var mı? Lazer miiğneli mi? Hamilelikte doktor önerileri.... Sonuçta burası gerçek memnuniyeti bildirme alanı olmalı diyorum ben. Kadınlar her türlü konuyu kırk ke sorar da yapar yani. Burda da birbirimize yardımcı olucaz die iyi niyetle giriştim kıllardan kurtulma savaşını harekatına fakat kötü niyetli başarıyı çekemeyen insanları gözardı etmişim işte şahsen ben!
katılıyorum canım bende niye bu isim göze battı anlam veremedim ama bu konudan daha fazla bahsettikçe akılda yaptığı iş değil de başka şeyler kalabilir sizde yeterince sevda hanımın yaptığı işin arkasında durdunuz, isteyen istediğine inanır zaten..
haklısın canım. Ama napim nerde olursa olsun haksızlık görünce dayanamıyorum. Ki yine üstüne basa basa söylüyorum sevda hanımı kadınlar kulübünde ilk yazan benim. Memnuniyetimi bildirip arkadaşlara yardımcı olmak ümidiyle buraya yazan. E dolayısı ile sahipleniyorum olayı... Bayadır da girmemiştim girince yorumları görünce üzüldüm yani üzüldüm yani.
buraya özellikle alıntıyla cevaplamak istedim... Sevda hanıma ilk gidip ilk tavsiye eden benim teknologcum. Yani ilk giden değilim tabi ama kadınlar kulübünde ilk tavsiye eden benim... Lütfen bu unutulmasın... Herkes baksın ilk sevda hanımın adına kim bahsetmiş... Açık ve seçik kadınlar kulübünde ilk bahseden benim canım. Uzun süredir de girmiyordum kadınlar kulübüne neler olup bitmiş bir kaç gündür. Yazık ki sevda hanımın zor durumda bırakıldığını gördüm.
Yine sevda hanımı ilk tavsiye eden ben, memnun kaldığımı söölediğimde açıkça güzellik merkezinin adını bile yazmadım. Deneme seansları önerdim. Sevda meşeci dedim. Isim vermekte sıkıntı olmaz diye düşündüm çünkü... Sonra insanlar deneme seanslarına başladı teknolog sen de onlardan birisin. Sonra memnuniyetlerinizi sizlerde benim gibi yazdınız. Yani sizlerin memnuniyeti sevda hanımın reklamı oldu aslında. Burda isim verilmiş verilmemiş, sevda hanımın reklamam ihtiyacı yok çok şükür. Reklam yapmakla suçlanmasına çok üzüldüm gerçekten!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?