• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben denemek için yaptırdığımı yazmıştım sonra fırsat bulup gidemedim okul da başladı ama benim alınan bölgelerde 1i oldukça belirgin kahverengi lekelenmeler oldu gerçi küçük bi bölge ama moralim bozuldu :(

sawdust merhaba
daha önceki mesajında dışarıda olduğun için krem süremediğini yazmışsın ama bilemiyorum ondan olabilir mi acaba. cildin nasıl yağlımı kurumu bilmiyorum ama, yağlı ciltlerde ilk günlerde çok dikkat edilmesini antibiyotikli krem sürülmesi gerekiyor diye biliyorum. çünkü sivilceler kusuyormuş. kuru ciltlerde de nemlendiriciyi aksatmadan sürmek önemliymiş. birde kremleri sürerken üst üste sürülmemesi yani önceki kremi temizleyip sonra sürülmesi gerekiyormuş. ayrıca göğüs ucu yaptırmışsın sütyenin sıkmış tahriş etmiş olabilir mi. çünkü kaşımamak tahriş etmemek bol bol duş almak gerekiyormuş. belkide sorun yoktur onlar geçicidir. çünkü benim daha önce gittiğim yerden (figen) oluşan izlerim var. öyle kahverengi falan değil bildiğin yanık gibi çukurluklar var. ben sevda hanıma gittiğimden beri bir sorun yaşamadım.:53: üstelik benim cildim hassas ve kuru. burdan takip ettiğim kadarıyla hiç kimsede bir sorun olmadı. Bence bu konuyu git sevda hanıma danış. yardımcı olacaktır. kolay gelsin neticesini bekliyorum...

yaptırdıktan sonra otobüse binip gittim evde sürdüm bactroban 3gün 2gün de bepanthene ilkkez yaptırdım ya heralde cilt tepki verdi haklısın canım sütyen yüzünden de rahatsızlık olmuş olabilir geçer umarım :)

kızlar isim kesinlikle vermek istemıyorum ama buradaki bazı niklerin reklam yaptıgını düşünuyorum. her yazılana inanmayın !!!

hepinizin kıldan kurtulmasını çok isterim bu derdi ve pisikolojısını çeken bilir ama reklam kokan hareketlerede gelmeyin

Eski üyelerime bayılıyorum ! Bumudur budur ama keşke önce kötü içerik butonuna bassaydın ablacım :)

AuraGuzellikSevdaMeseci, thepisipisi, meyveci, yildizatesi, golgeliguzel şeklinde 5 üyelik alınmış 2 tanesi onaylanmamış 3 tanei onaylanmış fakat sadece 1 tanesi oda thepisipisi ile mesajlar yazılmış. Caktırmadan reklam yapsaydın sorun yoktu ama gidip başkalarının ekmekleri ile oynayıp onları kötülemen ciddi olarak çok ayıp olmuş !

thepisipisi isimli üye reklam yapmaktadır lütfen mesajlarına itibar etmeyin ! Reklam olduğunu düşündüğünüz mesajları lütfen bize kötü içerik butonundan bildirin !

Steril novuxol kızlar bu kremı epilasyondan sonra kullanan varmı? etkisi nasıl oluyo acaba?

Eski üyelerime bayılıyorum ! Bumudur budur ama keşke önce kötü içerik butonuna bassaydın ablacım :)

AuraGuzellikSevdaMeseci, thepisipisi, meyveci, yildizatesi, golgeliguzel şeklinde 5 üyelik alınmış 2 tanesi onaylanmamış 3 tanei onaylanmış fakat sadece 1 tanesi oda thepisipisi ile mesajlar yazılmış. Caktırmadan reklam yapsaydın sorun yoktu ama gidip başkalarının ekmekleri ile oynayıp onları kötülemen ciddi olarak çok ayıp olmuş !

thepisipisi isimli üye reklam yapmaktadır lütfen mesajlarına itibar etmeyin ! Reklam olduğunu düşündüğünüz mesajları lütfen bize kötü içerik butonundan bildirin !

açıkçası okurken hayretler içinde kaldım .. sevda ablayı tanıyanlar ASLA böyle birşey yapmayacağını bilirler !! böyle bir şey yapmaya zaten ihtiyacıda olduğu sanmıoyorum çüünkü yaptırıp sonuc alanlar ben de dahil kendim çevremde ki insanlara gururla söylüyor ve öneriyoruz. ayrıca bunları okduktan sonra sevda ablayı aradım ve knustum ; kendi adına hesap acamadığı için 'thepisipisi' den rica etmiş insanları bilgilendirmek amaclı ayrıca gizli bişi yapıcak olsa neden adını kullansın ki .. ayrıca sevda ablayı tanıyanlarda bilirki o insanlara asla kötülük yapmaz yapamaz aksine o elinden geldiğince maddi manevi her anlamda insanlara destek olur ve doğru olmayan hiç bir şeyi yapmaz . belki bunu da reklam olarak algılayabilirsiniz ne düşündüğünüzün bi önemi de yok ama herkes bence bilmeli bunu diye düşündüm. tanıyanlar zaten bilir ama ben yinede söyliyeceğim o KANATSIZ BİR MELEK .. meleklerde iyi ve doğru olmayan hiçbirşeyi yapmazlar. sen hiç üzülme sevda abla ..

açıkçası okurken hayretler içinde kaldım .. sevda ablayı tanıyanlar ASLA böyle birşey yapmayacağını bilirler !! böyle bir şey yapmaya zaten ihtiyacıda olduğu sanmıoyorum çüünkü yaptırıp sonuc alanlar ben de dahil kendim çevremde ki insanlara gururla söylüyor ve öneriyoruz. ayrıca bunları okduktan sonra sevda ablayı aradım ve knustum ; kendi adına hesap acamadığı için 'thepisipisi' den rica etmiş insanları bilgilendirmek amaclı ayrıca gizli bişi yapıcak olsa neden adını kullansın ki .. ayrıca sevda ablayı tanıyanlarda bilirki o insanlara asla kötülük yapmaz yapamaz aksine o elinden geldiğince maddi manevi her anlamda insanlara destek olur ve doğru olmayan hiç bir şeyi yapmaz . belki bunu da reklam olarak algılayabilirsiniz ne düşündüğünüzün bi önemi de yok ama herkes bence bilmeli bunu diye düşündüm. tanıyanlar zaten bilir ama ben yinede söyliyeceğim o KANATSIZ BİR MELEK .. meleklerde iyi ve doğru olmayan hiçbirşeyi yapmazlar. sen hiç üzülme sevda abla ..

thepisipisi yide gördüm hemşire. kesinlikle reklam değil. öyle olsa 20 yıldır tanıyor ve calışıyor. daha 2 ya da 3 aydır kadınlar kulubüne yazılmış birinin tavsiyesiyle. ayrıca sevda ablaya gidenler oranın bir sanal ortam olmadığını görmüşler ki iyi şeyler yazıp paylaşmışlar. sevda abla deneyimli kişilerin memnun kalmasına cok seviniyordu. iyi olmayı kim istemezki .. sırf hemsire hanımdan bana adres alın bende sorruları cevaplayım demiş die mi reklam oluyor insanların sorularını doğru kişiden doğru cevapları almaları için yapmış olduğu birsey eger kendi adına hesap acabilseydi zaten direk olarak yazcaktı yani bu durumda gizli saklı yapılan bişey oldğunu düşünmüyorum umarım herkeste bunu görebiliyordur.

Merhabalar herkese,

ben Sevda hanım'ın böyle birşey yapacağını sanmıyorum. onun adına üyelik açmış olabilirler.
Sevda hanım kişilik olarak böyle birşey yapacak bir insan değil bence.
Sevda hanım'a gidip deneyen bir çok kişi var bu sitede. herkes de çok memnun. nasıl bir kişiliğinin olduğuna fark etmişlerdir zaten. birebir tanışan kişiler sevda hanım için ağır bir suçlama olduğunu fark eder diye düşünüyorum.

bazılarınız belki Sevda hanım'ın avukatlığını mı yapıyor diye düşünüyor olabilirsiniz ama hiç öyle bir durum yok. kendisiyle epilasyon haricinde telefonla da görüşüyoruz.
dertleşiyoruz,ben kendimi anlatırım, o bana kendisini anlatır. kendisini az çokta tanıyorum ve böyle bir şey yapacağına kesinlikle inanmıyorum.

Merhabalar herkese,

ben Sevda hanım'ın böyle birşey yapacağını sanmıyorum. onun adına üyelik açmış olabilirler.
Sevda hanım kişilik olarak böyle birşey yapacak bir insan değil bence.
Sevda hanım'a gidip deneyen bir çok kişi var bu sitede. herkes de çok memnun. nasıl bir kişiliğinin olduğuna fark etmişlerdir zaten. birebir tanışan kişiler sevda hanım için ağır bir suçlama olduğunu fark eder diye düşünüyorum.

bazılarınız belki Sevda hanım'ın avukatlığını mı yapıyor diye düşünüyor olabilirsiniz ama hiç öyle bir durum yok. kendisiyle epilasyon haricinde telefonla da görüşüyoruz.
dertleşiyoruz,ben kendimi anlatırım, o bana kendisini anlatır. kendisini az çokta tanıyorum ve böyle bir şey yapacağına kesinlikle inanmıyorum.

evet bende katılıyorum....tabi ip adresleri aynı yerden alındığını göstermiştir amaa...sevda hanım öyle bir karakterde insan deil...çok samimi ve kişileir düşünen bir insan..bişeyler yazılmışsa bunlar bazı arkadaşların karamsar düşüncelerini silmek adına veya bazı arkadaşlara samimiyetlee fikir vermek adına yazılmış olabilinir....

sevda hanıma ilk gidip burda tavsiye eden benim ben şahsen birebir gören insanlar var reklam amaçlı yapılmış şeyler deildi tavsiyelerimiz burdan kaç kişi ilede karşılaştık....samimiyetlee kadınların bu illetten kurtulması için verilmiş bilgilerdi..ben hiç kurtulamayacağımı düşünürken keşfettim iğneli epilasyonu artı sevda hanımı vede güngör hanımıdaa...ikisindende çok memnun kaldımm...bunu çok defa söledimm..

ayrıca sevda hanım hiç boş bir insan deil....birde insanlara elindne geldiğincee yardım etmeye çabalayan bir insan...gidenler görmüştür zaten....biryerde yanlış anlaşılma varrr....mutlakaa varr ve düzeltilmeli diye düşünüyorumm.....

ilk gittiğimmde sevda hanımla bu konuyu konuşacağım bilgilendiririmm...

ben bi örnek vermk istiorum iğneli epilasyon konusunu takip edn arkdslr aysepilasyonuda farketmslerdr mutlka.o byanda epilasyon işlemini ypan bi byan ve kk aracılıgıyla iğneli epilasyon hakkında bilgilendrio soruları cevaplıo dogru bilinen yanlısları gösterio ve bu isi yaptgnı bu isten pra kzandgnı acıkcada belirtio zten.dmek istedgm sevda hanımda böle ypablr pek ala.ozmn böle soru isaretleride olusmams olurdu yda brileri karalanmzdı

evet bende katılıyorum....tabi ip adresleri aynı yerden alındığını göstermiştir amaa...sevda hanım öyle bir karakterde insan deil...çok samimi ve kişileir düşünen bir insan..bişeyler yazılmışsa bunlar bazı arkadaşların karamsar düşüncelerini silmek adına veya bazı arkadaşlara samimiyetlee fikir vermek adına yazılmış olabilinir....

sevda hanıma ilk gidip burda tavsiye eden benim ben şahsen birebir gören insanlar var reklam amaçlı yapılmış şeyler deildi tavsiyelerimiz burdan kaç kişi ilede karşılaştık....samimiyetlee kadınların bu illetten kurtulması için verilmiş bilgilerdi..ben hiç kurtulamayacağımı düşünürken keşfettim iğneli epilasyonu artı sevda hanımı vede güngör hanımıdaa...ikisindende çok memnun kaldımm...bunu çok defa söledimm..

ayrıca sevda hanım hiç boş bir insan deil....birde insanlara elindne geldiğincee yardım etmeye çabalayan bir insan...gidenler görmüştür zaten....biryerde yanlış anlaşılma varrr....mutlakaa varr ve düzeltilmeli diye düşünüyorumm.....

ilk gittiğimmde sevda hanımla bu konuyu konuşacağım bilgilendiririmm...

ben Sevda hanım'la telefonda konuştum. arkadaşının hesabının kapatıldığını ve böyle asılsıl şekilde reklam yapılıyor yazılarını kendisi de okuduğu için canı çok sıkılmıştı.
Sevda hanım üye olamadığından arkadaşından rica etmiş ama kendisi hiç bir şekilde yazmamıştır. sadece yazılanları okuyordu. biz gidip böyle böyle yazılanlar var dediğimiz için arada girip sadece okuyabildiğini zamanı olmadığını ve teknolojiyle pek alakası olmadığını ben biliyorum yani...

izmir deki ayselepilasyon insanları nasıl bilgilendiriyorsa, pek tabi sevda hanım da bunun için hakkı var herkesin olduğu gibi.
sevda hanım da insanları bilgilendirmek için hesap açtırmıştır. ama hiç bir zaman kullanmamıştır.

ayrıca yazılanlarda ben reklam amaçlı bir şey görmedim. başka kullanıcılarda o işini kötü yapan hanım'ı yazmışlar...

Konun iyice incelendikten sonra gerekenin yapılması gerektiğini düşünüyorum... Ağır suçlamalar altında kimseyi bıramayın lütfen....

ben Sevda hanım'la telefonda konuştum. arkadaşının hesabının kapatıldığını ve böyle asılsıl şekilde reklam yapılıyor yazılarını kendisi de okuduğu için canı çok sıkılmıştı.
Sevda hanım üye olamadığından arkadaşından rica etmiş ama kendisi hiç bir şekilde yazmamıştır. sadece yazılanları okuyordu. biz gidip böyle böyle yazılanlar var dediğimiz için arada girip sadece okuyabildiğini zamanı olmadığını ve teknolojiyle pek alakası olmadığını ben biliyorum yani...

izmir deki ayselepilasyon insanları nasıl bilgilendiriyorsa, pek tabi sevda hanım da bunun için hakkı var herkesin olduğu gibi.
sevda hanım da insanları bilgilendirmek için hesap açtırmıştır. ama hiç bir zaman kullanmamıştır.

ayrıca yazılanlarda ben reklam amaçlı bir şey görmedim. başka kullanıcılarda o işini kötü yapan hanım'ı yazmışlar...

Konun iyice incelendikten sonra gerekenin yapılması gerektiğini düşünüyorum... Ağır suçlamalar altında kimseyi bıramayın lütfen....

thepsipsi drumu bras abartmıs sanırım diger byanları kötüleyip sevda hanımı övmesi reklam olarak algılanmasına yol actı bnce. yani ktüleme ve övme bi arada olunca abes kactı dmekki.. kske sevda hanım 3.ksileri araya sokmaktnsa kendi kendni buradan anlatsaymıs kendi agzından bseyler yazılması en dogrusu olurdu.sevda hanım halada kk aracılıgyla druma acıklık getirebilr yanlıs anlasılmaları ortdn kaldırablr...

aslında yazılanlra bras dikkat etmek en güseli kndi adıma konusym bn birndn cok memnun kaldgmda cok övmekten kacınıorum yanlıs anlasılmak istemem cnkü insanlrn aklına reklam dsüncesini getrmk istemedgmden cnkü bu sezildgi an dsüncelerinizn bi önemi kalmıo egr amac yardmcı olmksa tabi.yda memnun kalınmayan bir insanıda kötülemk boyuntunda elestrmkte yanlıs anlasılablir aynı sekilde.en dogrusu kmsenin hakkını ymeden hakkını vrerek bgenileri yda memnuniyetszligi dile getrmk hrseyn fzlası zrar oldgu gbi fzla övmek yda yermkte yanlıs anlasılmalara sebp olablr umarım hrsey en kısa zmnda acıga kavuusr

:nazar:

Arkadaşlar Sevda hanımla henüz konuşmadım ama kesinlikle yanlış tek bir şey dahi düşünmedim.Konuşan arkadaşlar ne olduğunu yazmışlar.Ben konuyla ilgili kendi görüşlerimi paylaşmak istiyorum.16 Ocak 'ta epilasyona başladım bu siteyi takip ederek aldığım karar ile Sevda hanımla tanıştım.İyiki bu site var ve iyi ki tanımışım Sevda hanımı diyorum.İzmir deki Aysel hanımın bir çok yorumunu okuyarak bilgi edindiğimi Sevda hanımında bunu yapabileceğini konuşmuştuk.Hatta bir kişi reklamın iyisi kötüsü olmaz demişti çok gülmüştük ben değişik bakış açısı demiştim.İşte kimi yanlış anlaşılırsın seni bilen biliyor zaten yorumunu yapmıştı ben o sıra seanstaydım.Kendi yapamasada bir kişiden rica etmiş çok ince ve çok düşünceli gerçekten tanıyanlar bundan farklısını düşünmemiştir.Bu olanlar karşısında ön yargı ile kırılmış ve üzülmüş olabilir.Bende Sevda hanım üzüldüğü için üzülürüm.Kimse için kötü yorumlar yapacak biri değil kimseyi yanlış yönlendireceğini sanmıyorum.Ve yazılanları gerçekten dikkate almanızı tavsiye ediyorum.Buradan yapılan tavsiyeler reklam sanılıyor diye düşünüyorum ama çok önemli arkadaşlar...ismi geçen yerlere dair yapılan yorumlar yanlış değil oralara gidip çok kötü sonuçlar ile gelenleri bende gördüm.Sevda hanım diyor vaktiniz varsa erken gelin buraya gelen müşterileri görün konuşun,o kadar çok gelen var ki.. çok yazık ben en son bacak ve bikini bölgesi için gittim 10 gün oldu.Kapalı bir bayanın çenesinde çöküklük vardı buradan yazdım okuyorsa kırılabilir çokta bahsetmek istemiyorum hatta kapalı bayan bir akrabasını getirmişti,oğlu sağlıkçıydı bende sağlıkçı olduğum için bayağı sohbet etmiştik.Bugün de ablam ilk defa epilasyona başlıcak.:nazar:
Sitenin eski sıcak ortamı için herkes elinden geldiği doğru bilgiyi paylaşsın lütfen...

bende sevda hanıma gidiyorum. burada gittikten sonra da bende görüşlerimi yazdım özellikle iki gün sonra yazdım ki kul hakkına girmek kimseden ah almak istemem doğru şeyleri paylaşmak içindi. ankara da yaşayan bayanlar olarak doğru kişileri çok zor buluyoruz. o yüzden görüşlerimi paylaşmak istedim.
ben sevda hanım konusunda şuana kadar bir sorun yaşamadım.....

aslında yazılanlra bras dikkat etmek en güseli kndi adıma konusym bn birndn cok memnun kaldgmda cok övmekten kacınıorum yanlıs anlasılmak istemem cnkü insanlrn aklına reklam dsüncesini getrmk istemedgmden cnkü bu sezildgi an dsüncelerinizn bi önemi kalmıo egr amac yardmcı olmksa tabi.yda memnun kalınmayan bir insanıda kötülemk boyuntunda elestrmkte yanlıs anlasılablir aynı sekilde.en dogrusu kmsenin hakkını ymeden hakkını vrerek bgenileri yda memnuniyetszligi dile getrmk hrseyn fzlası zrar oldgu gbi fzla övmek yda yermkte yanlıs anlasılmalara sebp olablr umarım hrsey en kısa zmnda acıga kavuusr

angeell sen harfleri neden basmıyorsun canımm..başım dönüyor senin mesajlarını okumak için biraz daha özen gösterebilirmisin rica etsemm....senin mesajını ne zaman görsem kasılıyorum resmenn...:18:

Son düzenleme:
Steril novuxol kızlar kımse kullanmıyormu kabuklanma sonrası bu kremı?

............................................................

...............................................................................................

Yazdıklarımın hala arkasındayım !

1- Bu başlık üye olmadan takip edilebilmektedir. Bunun içi üye olmaya gerek yoktur !
2- Burada cevap verecek vakti yok ise üye olmasına da gerek yoktu.
3- Burada sadece tecrübeler paylaşılmakta X merkez hakkında memnuniyetsizlikler dile getirilirken kelimelere dikkat edilmelidir.

Yukarıda çok açık olarak 5 adet üyelik alındığını ve bunlardan sadece 1 tanesi ile mesaj yazıldığını yazdım. Bu üyelerden biri AuraGuzellikSevdaMeseci diğeride sadece mesaj yazılan thepisipisi, bu 5 üyelikte aynı makinadan alınmıştır.

Benim gördüğüm ve söylediğim budur !

Back