• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
angeell sen harfleri neden basmıyorsun canımm..başım dönüyor senin mesajlarını okumak için biraz daha özen gösterebilirmisin rica etsemm....senin mesajını ne zaman görsem kasılıyorum resmenn...:18:

telefonda cok mesaj yazmaktan cok mesajlasmaktan kaynali bi aliskanlik teknolog

Steril novuxol kızlar kımse kullanmıyormu kabuklanma sonrası bu kremı?

merhaba kujum, ben iki defa yüz bölgesine epilasyon yaptırdım. cildim cok hassas ve yağlı olmasına rağmen belirgin bir kabuklanma oluşmadı. biz sevda hanıma gidenler olarak ozon yağı, bepanten, bactroban kullanıyoruz.

merhaba kujum, ben iki defa yüz bölgesine epilasyon yaptırdım. cildim cok hassas ve yağlı olmasına rağmen belirgin bir kabuklanma oluşmadı. biz sevda hanıma gidenler olarak ozon yağı, bepanten, bactroban kullanıyoruz.

bactraban bende ilk 2.güne kadar kullanıyorum ama bu kremıde duydum çok iyi geliyor dıye kulanan arkadaşlar varsa bilggilendiririse sevinirim

Merhaba
Thepisipisi arkadaşınzı gelip açıklama yapacak fakat bizim uygulamada hata yaptığımızı ısrarla kabul etmiyorum. Daha öncede söylediğim gibi 5 adet alınan üyelik, dahada önemlisi başka bir merkezi talihsizce karalama içerikli mesaj böyle bir uygulamaya gitmemize sebep oldu.

Tekrarı olmayacağını umuyorum.

bence sevda hanımın arkadaşları konuyu uzatarak hata yapıyorlar..sevda hanım bu yazılanları okumuş olsa, adının bu kadar uzatılarak olaya katılmış olmasına kızardı ve arkadaşlarınıda engellerdi diye düşünüyorum..

Foruma uzun suredir girmiyordum, bugun baktigimda kimi yazilar gordum. Sevda Hanim' i cok uzun senelerdir tanirim, hic kimsenin hakkini yedigini Allah icin gormedim. Hatta cok hassas davranir, onun birinde hakkinin kalmasini baska birinin kendisinde hakkinin kalmasina dikkat eden titiz biridir. O yuzden forumda onun hakkinda yazilanlar icin uzuldugumu belirtmeliyim. Zaten Sevda Hanim' in kendisini taniyanlar hep iyi niyetle hareket eden biri oldugunu bilirler, cok fazla anlatmaya gerek yok onu.

işte bunu demek istiyordum...sizler uzattıkça olay uzar...herkes sevda hanımı böyle hatırlar...bence bunu,onun için yapmayın....

Steril novuxol kızlar kımse kullanmıyormu kabuklanma sonrası bu kremı?

kujum nöbetteyim bugün... senin için eczacı arkadaşa sordum kullanıp memnun olan kişi görmedim ama zararı olmaz deneyebilir dedi bir de bacak bölgesi için mi kullanacaksın doktor mu önerdi ... böyle durumlarda bepanthene en iyi kurtarıcı dedi... :54:

evet bende katılıyorum....tabi ip adresleri aynı yerden alındığını göstermiştir amaa...sevda hanım öyle bir karakterde insan deil...çok samimi ve kişileir düşünen bir insan..bişeyler yazılmışsa bunlar bazı arkadaşların karamsar düşüncelerini silmek adına veya bazı arkadaşlara samimiyetlee fikir vermek adına yazılmış olabilinir....

Sevda hanıma ilk gidip burda tavsiye eden benim ben şahsen birebir gören insanlar var reklam amaçlı yapılmış şeyler deildi tavsiyelerimiz burdan kaç kişi ilede karşılaştık....samimiyetlee kadınların bu illetten kurtulması için verilmiş bilgilerdi..ben hiç kurtulamayacağımı düşünürken keşfettim iğneli epilasyonu artı sevda hanımı vede güngör hanımıdaa...ikisindende çok memnun kaldımm...bunu çok defa söledimm..

Ayrıca sevda hanım hiç boş bir insan deil....birde insanlara elindne geldiğincee yardım etmeye çabalayan bir insan...gidenler görmüştür zaten....biryerde yanlış anlaşılma varrr....mutlakaa varr ve düzeltilmeli diye düşünüyorumm.....

Ilk gittiğimmde sevda hanımla bu konuyu konuşacağım bilgilendiririmm...

buraya özellikle alıntıyla cevaplamak istedim... Sevda hanıma ilk gidip ilk tavsiye eden benim teknologcum. Yani ilk giden değilim tabi ama kadınlar kulübünde ilk tavsiye eden benim... Lütfen bu unutulmasın... Herkes baksın ilk sevda hanımın adına kim bahsetmiş... Açık ve seçik kadınlar kulübünde ilk bahseden benim canım. Uzun süredir de girmiyordum kadınlar kulübüne neler olup bitmiş bir kaç gündür. Yazık ki sevda hanımın zor durumda bırakıldığını gördüm.
Yine sevda hanımı ilk tavsiye eden ben, memnun kaldığımı söölediğimde açıkça güzellik merkezinin adını bile yazmadım. Deneme seansları önerdim. Sevda meşeci dedim. Isim vermekte sıkıntı olmaz diye düşündüm çünkü... Sonra insanlar deneme seanslarına başladı teknolog sen de onlardan birisin. Sonra memnuniyetlerinizi sizlerde benim gibi yazdınız. Yani sizlerin memnuniyeti sevda hanımın reklamı oldu aslında. Burda isim verilmiş verilmemiş, sevda hanımın reklamam ihtiyacı yok çok şükür. Reklam yapmakla suçlanmasına çok üzüldüm gerçekten!

işini iyi yapan insanların her yerde olduğu gibi burada da parlaması kaçınılmaz, ben tanımıyorum sevda hanımı da diğer arkadaşları da ancak riskli bir iş, kim ister ki tüylerinden kurtulayım derken yüzü izlerle dolsun, lekelensin, sivilcelensin...bir kaç kişi memnun kalmış bunu bizlerle paylaşmış ben reklam olduğunu düşünmedim belki de çok yeni bir üye olduğumdandır her neyse önemli olan amaca ulaşmaksa ve bunu düzgün yapan insanlar varsa bu forumda bizi onlara ulaştırmak için bir araç olamaz mı?

Artııııı.... Ne kadar çekemiyorsunuz başarıyı ya... Sevda meşeci işini temiz yapan, hizmetini sevgiyle sunan, piyasadaki nadir insanlardan biridir. O karalanmış dediğiniz iinsanlar kıllarından kurtulmak umuduyla giden insanların hem vücuduna zarar veriyorlar hem de maddi olarak sömürüyorlar. Bunu biliyor musunuz. Burda samimi bir paylaşımda bulundum. Sevda meşeciye gittim dedim memnun kaldım dedim sonra giden herkes memnun kaldı. Ortada bi başarı var yani. Reklam olduğunu söyleyen arkadaşım git sen de işleme gir gör bak sonuçlar ne oluyor. Hakaten meyve veren ağaç taşlanırmış. Ama bir de şöyle bir atasözü var:"güneş balçıkla sıvanmaz!" bunu da unutmamak lazım tabi...

işini iyi yapan insanların her yerde olduğu gibi burada da parlaması kaçınılmaz, ben tanımıyorum sevda hanımı da diğer arkadaşları da ancak riskli bir iş, kim ister ki tüylerinden kurtulayım derken yüzü izlerle dolsun, lekelensin, sivilcelensin...bir kaç kişi memnun kalmış bunu bizlerle paylaşmış ben reklam olduğunu düşünmedim belki de çok yeni bir üye olduğumdandır her neyse önemli olan amaca ulaşmaksa ve bunu düzgün yapan insanlar varsa bu forumda bizi onlara ulaştırmak için bir araç olamaz mı?

yani şekerim. Bizler kadınlar kulübüne nie bakıyoruz? şu kremi aldım kullanan memnun kalan var mı? Lazer miiğneli mi? Hamilelikte doktor önerileri.... Sonuçta burası gerçek memnuniyeti bildirme alanı olmalı diyorum ben. Kadınlar her türlü konuyu kırk ke sorar da yapar yani. Burda da birbirimize yardımcı olucaz die iyi niyetle giriştim kıllardan kurtulma savaşını harekatına fakat kötü niyetli başarıyı çekemeyen insanları gözardı etmişim işte şahsen ben!

kujum nöbetteyim bugün... senin için eczacı arkadaşa sordum kullanıp memnun olan kişi görmedim ama zararı olmaz deneyebilir dedi bir de bacak bölgesi için mi kullanacaksın doktor mu önerdi ... böyle durumlarda bepanthene en iyi kurtarıcı dedi... :54:

teşekkür ederim ilgin için ben koluma kullanacaktım ama o zaman bepanthane ve bactroban fucidin bırını kullanırım sağol

yani şekerim. Bizler kadınlar kulübüne nie bakıyoruz? şu kremi aldım kullanan memnun kalan var mı? Lazer miiğneli mi? Hamilelikte doktor önerileri.... Sonuçta burası gerçek memnuniyeti bildirme alanı olmalı diyorum ben. Kadınlar her türlü konuyu kırk ke sorar da yapar yani. Burda da birbirimize yardımcı olucaz die iyi niyetle giriştim kıllardan kurtulma savaşını harekatına fakat kötü niyetli başarıyı çekemeyen insanları gözardı etmişim işte şahsen ben!

katılıyorum canım bende niye bu isim göze battı anlam veremedim ama bu konudan daha fazla bahsettikçe akılda yaptığı iş değil de başka şeyler kalabilir sizde yeterince sevda hanımın yaptığı işin arkasında durdunuz, isteyen istediğine inanır zaten..

katılıyorum canım bende niye bu isim göze battı anlam veremedim ama bu konudan daha fazla bahsettikçe akılda yaptığı iş değil de başka şeyler kalabilir sizde yeterince sevda hanımın yaptığı işin arkasında durdunuz, isteyen istediğine inanır zaten..

haklısın canım. Ama napim nerde olursa olsun haksızlık görünce dayanamıyorum. Ki yine üstüne basa basa söylüyorum sevda hanımı kadınlar kulübünde ilk yazan benim. Memnuniyetimi bildirip arkadaşlara yardımcı olmak ümidiyle buraya yazan. E dolayısı ile sahipleniyorum olayı... Bayadır da girmemiştim girince yorumları görünce üzüldüm yani.

Son düzenleme:
haklısın canım. Ama napim nerde olursa olsun haksızlık görünce dayanamıyorum. Ki yine üstüne basa basa söylüyorum sevda hanımı kadınlar kulübünde ilk yazan benim. Memnuniyetimi bildirip arkadaşlara yardımcı olmak ümidiyle buraya yazan. E dolayısı ile sahipleniyorum olayı... Bayadır da girmemiştim girince yorumları görünce üzüldüm yani üzüldüm yani.

biliyorum zaten teknolog ilk güngör hanımdan memnuniyetini belirtti arkasından sen böylelikle ilk defa sevda hanımın adı geçmiş oldu sonra deneme yanılmayla bir kaç arkadaş daha tecrübe ettiler iyiyi kötüyü paylaştılar ve çok daha önce de bir kaç isim geçmişti ama istikrarlı değildi mesajlar buradan bir sıkıntı olduğunu varsaydım anlaşılacağı gibi sıkı takip ettim burayı çünkü benim için krem almaktan daha hassas bir mevzuydu o nedenle iyice emin olmanızı bekledim ve bu mevzuda da bu kadar destekçisi varsa ya büyü etkisindesiniz ya da ortaya güzel bir iş çıkıyor :)) sahiplenmekte de haklısın ama üzülme bence yardımcı oldunuz çoğu kişiye bende bir gitseydim iyi olacaktı :ssz:

Son düzenleme:
buraya özellikle alıntıyla cevaplamak istedim... Sevda hanıma ilk gidip ilk tavsiye eden benim teknologcum. Yani ilk giden değilim tabi ama kadınlar kulübünde ilk tavsiye eden benim... Lütfen bu unutulmasın... Herkes baksın ilk sevda hanımın adına kim bahsetmiş... Açık ve seçik kadınlar kulübünde ilk bahseden benim canım. Uzun süredir de girmiyordum kadınlar kulübüne neler olup bitmiş bir kaç gündür. Yazık ki sevda hanımın zor durumda bırakıldığını gördüm.
Yine sevda hanımı ilk tavsiye eden ben, memnun kaldığımı söölediğimde açıkça güzellik merkezinin adını bile yazmadım. Deneme seansları önerdim. Sevda meşeci dedim. Isim vermekte sıkıntı olmaz diye düşündüm çünkü... Sonra insanlar deneme seanslarına başladı teknolog sen de onlardan birisin. Sonra memnuniyetlerinizi sizlerde benim gibi yazdınız. Yani sizlerin memnuniyeti sevda hanımın reklamı oldu aslında. Burda isim verilmiş verilmemiş, sevda hanımın reklamam ihtiyacı yok çok şükür. Reklam yapmakla suçlanmasına çok üzüldüm gerçekten!

gibigibi tabiki sevda hanımı burda yazıp ismi zikredenlerdensinn....bunu sölemek istemedim amaa topikte uzun zmann birilerine gidip tavsiyede bulunan fotoğraflarını paylaşann ve devamlı topikteee aradaşlara bilgi veren aktif olan biri olarak bendim demek istedimm...

bunu sölerken ilkkez ben keşfettimm demek istemedim tabiki.....amaa burda takip edenler biliyorlar kujumla başlayıp bu iş birkaç kişi ilee devam etti çoğu isimler izkredilince gitsekmikii güvenilirmidir gerçekmidir herkeste bir şüphe oluşuyordu......ayrıca ilk zikreden sen deilsinn çok önceleri ajanama sevd ahanımı not almışımm....kim verdi ismi bilemiyorum konuları dolaşırken not almışımmm ve bu adreste deilmiş sveda hanım daha öncee başka bir adres yazıyorr......ikinci kz zikredilince isim veya 3.kez bilemiyorummmm arkadaşların hiç biri cesaret edememişken ben gidip deneyeceğim herkesi bilgilendiririmm dedimmm sonra çoğu arkadaş vee özelden bana ulaşan diğerleri topiğe yazmayanlarrr sevd ahanıma ulaştılarrr....

yani konu ilk ben keşfettimm tavsiye ettim olayı deildi ama madem konuya deyinmişsin bende açıklamayı yapayımmm.....

ve sevda hanımın reklamcıları olmadığımızı uzun süredir burda yazıp fotoğraflarla desteklememizz yıllar onceden klupte bulunmamaız ve binlerce mesajımız olması insanlara güven sağladı.....tavsiye mizde samimi olduğumuuzu anladılar ve sevda hanıma gittiler...insanlığınında işi gibi kaliteli olduğunu gidenler gördü zaten.....yani konu sevda hanımı ilk ben tavsiye ettime gelmiş..

ben lafımı geri alıyorum orda yanlış yazmışım mademm...

arkadaşlarr gibigibi tavsiye etti bende gidip sevda hanımın işini beğendiğimden tavsiye ettimm....bu böyle kalsın aklınızdaa.....

kızlar bişi sorucam bende sivilcelenme olabilio ertesi sabah böle beyaz beyaz fucidin sürüorum bol bol benm gittiim hanm onu tavsiye etti
sivilcelenme olmaması için ne süriim yağlı bi cildim var lütfen yardım

Arkadaşlar hepinize merhaba.
Bu yazdığım son mesaj olacak. Bundan sonra sadece okumak için gireceğim. Sizlerin tavsiyeleri üzerine bu merkeze başladım ve çok memnunum. Bu yüzden mesajları ile yönlendiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sevda hanıma gitmeye başladım ve kendisi çok iyi niyetli ve samimi bir kişi olduğu için kısa zamanda kaynaştık. Sevda hanıma bir gidişimde, müşteriler sende üye ol forumdan sorularımıza cevap verirsin diye ısrar ediyorlar, bana da bir üyelik alın bende merak edilen konulara cevap vermek istiyorum dedi, kendisi yapamamış ve kendi ismine bir üyelik istedi. Adreslerden bir tanesini onun adına ben aldım. Diğer üyeliklerde arkadaşlarıma kadınlar kulübünü tavsiyelerim üzerine bayanların merak ettiği konulara değinen bu forumda gezip sorularına-sorunlarına cevap alacakları ümidi ile alınmıştır. Evet yöneticinin söylediği gibi tüm üyelikler aynı bilgisayardan alınmıştır. Yöneticinin böyle bir şüpheyle üyeliği kapatması olabilecek bir şey fakat konuyu bilmeden yorum yazması yanlış olmuş. Ayrıca öyle art niyetle bir şey yapacak olsam aldığım her üyelikten sonra modemi açıp kapatmam yeterli olurdu ve bunu kimse anlayamazdı….
Ben sadece bir yer hakkında kötü yorum yazdım bunun nedeni o yerle ilgili yaşadığım kötü tecrübelerimden dolayıydı. Başka kimsenin benim yaşadığım kötü deneyimi yaşamasın diye idi. Ayrıca benden başkaları da o yer hakkında kötü yorum yazmıştı (kujum).
Reklam yapıyorum denilmiş evet insan memnun olduğu yeri tavsiye eder ve insanlarla paylaşır, ben sonuçları almaya başladım, arayış içinde olan kişiler doğru bilgilensin yetkin olmayan ellere düşmesin diye paylaştım, bunda kötü bir şey yok bence.
Sevda hanımı böyle bir duruma düşürdüğüm için çok üzgünüm. Kendisi de yeterince üzüldü. Lütfen bu konuyu artık kapatalım… Yönetici arkadaş yazmış olduğu mesajı silebilirse bu konununda kapanacağını düşünüyorum. Bunca şeyden sonra hepimiz için Sevda hanımı ikna edebilirsem ona aldığım üyelikle burdan sorulan sorulara cevap yazmasını isteyeceğim.
Buradaki konuyu böyle gereksiz şeylerle meşgul etmek istemezdim ama oldu maalesef.
Hepiniz hakkınızı helal edin.
Sağlıkla kalın.

bu arada bir düzeltme yapayımmm yanlışımı düzelteyimm.....sevda hanımı ajandama not almışımm ama kumrular diye aklımda kaldığı için farklı adres teymiş daha önce demiştim ama şehitadem sokak diye not almışımm yani yine aynı yeriymişş yanlışımı farklı bir yer deil düzelteyimm yanlışımı......notumda okadar eskikii silinmiş nerdeyse adres telefondaa....neyse yanlış olmasın diye düzelttimm...bencede konu kapansınn.....yeterince kırıcı oldu konu......

Back