Merhaba Kujum,
yanlış anlamazsan birşey soracaktım.
senin yüzündeki tüyler tamamen bitti mi?
sadece iz ve leke sorunun mu var?
canım benim ilgilendiğin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)) bı karbon peeling diye bişey duydum buradan bı arkadaştan çok memmunmuş kızada çok güvendım bı araştıracagım bu karbon peelingi yazında yapılıyormuş yüzdeki porlar için özellikle muhteşemmiş kapatıyormuş gözenekleri ilk seansta etkisini görüyormuşsun. tüm tecrübelerimi paylaşırım canım ne demek öptüm
Arkadaslar gungor hanimin adresini bnde alabilirmiyim ve igneyi nerden satin alacagimi da soylerseniz cok memnun olurum biktim artik killardan aynaya bakinca aglayasim geliyo
merhaba, google houston kuafor yazarsanız adresine ulaşabilirsiniz. ben sevda hanıma gidiyorum iğneyi kendisinden aldım sizde güngör hanımdan temin edebilirsiniz. bu kıllardan herkesin kurtulması dileğiyle..
kızlar ben kol bölgesi tek seanta kaç saat çalışıldı onu merak ediyorum bir seferde tüm kolu almak ortalama kaç saat sürüyo? birde aldıran kişi tüm kolmu yarım kolmu aldırdı onuda yazarsa daha bilgilendirmiş olur.
yani ben çift kolumun yarım aldırsam dirsege kadar 10 saat sürermi
tabi kolunuzunluğu ve abatıda önemli. arkadaşım bacağın 14 saatte yaptırmıştı ben ise 9 saat10 saat biraz abartı olmuş kujumm...sevda hanım 2.5 saatte iki kişi çalışıp tarıyoruz demişti...senin biraz sık ve incee sanırım 6 7 saat belki...olabilirr..
neenone bu sferlik güngör yda sevda hanıma gidebilrsn dha sora yine herzmn gttgn yre gtmye devam edrsn snucta burdaki kızlrn coguda yda sevda hanıma yda güngör hanıma gdio agdaya dönmktense bir defalık böle ypabilrsn hm eziyetine hm prana emegne yazık etmems olursn...Ben şu an çok üzgünüm. Ctesi gününe kadar dudak üstünü ve yüzümü aldırmam gerekiyo ama evime yakın gittiğim yerde ctesi gününe kadar randevu alamadım, hep doluymuş. Ctesi pazar çalışıyorum ve bu şekilde mümkün değil gidemem. Mecburen ağdaya dönücem. Her şey sil baştan mı olucak, napıcam şimdi?
Ben şu an çok üzgünüm. Ctesi gününe kadar dudak üstünü ve yüzümü aldırmam gerekiyo ama evime yakın gittiğim yerde ctesi gününe kadar randevu alamadım, hep doluymuş. Ctesi pazar çalışıyorum ve bu şekilde mümkün değil gidemem. Mecburen ağdaya dönücem. Her şey sil baştan mı olucak, napıcam şimdi?
neenone bu sferlik güngör yda sevda hanıma gidebilrsn dha sora yine herzmn gttgn yre gtmye devam edrsn snucta burdaki kızlrn coguda yda sevda hanıma yda güngör hanıma gdio agdaya dönmktense bir defalık böle ypabilrsn hm eziyetine hm prana emegne yazık etmems olursn...
Sevda hanımını numarasını ve adresini alabilir miyim? Şimdi tekrar iğne parası da vermek gerekicek ama neyse olsun napalım.
Sevda meşeci yaz google'a açık adresi orada var canım.
iğnen yok mu? neden tekrar iğne alman gerekecek ki onu anlamadım.
iğnen varsa Sevda hanım onu kullanır yani sorun olacağını sanmıyorum.
ben aynı iğne ile hem güngör hanım'a hemde sevda hanım'a yaptırmıştım.
tiggo napıyorsun canım nasıl gidiyorr.....ne durumdasın??
Sevda meşeci yaz google'a açık adresi orada var canım.
iğnen yok mu? neden tekrar iğne alman gerekecek ki onu anlamadım.
iğnen varsa Sevda hanım onu kullanır yani sorun olacağını sanmıyorum.
ben aynı iğne ile hem güngör hanım'a hemde sevda hanım'a yaptırmıştım.
Sevda hanımını numarasını ve adresini alabilir miyim? Şimdi tekrar iğne parası da vermek gerekicek ama neyse olsun napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?