İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Kujum,

yanlış anlamazsan birşey soracaktım.
senin yüzündeki tüyler tamamen bitti mi?
sadece iz ve leke sorunun mu var?

:)) niye yanlış anlayayım ayva tüyleri gibi tüyler kaldı ama onları sorun yapmıyorum lekelerden kurtulmak istıyorum. sonrasında belkı kalanları aldırabılırım

rica edrm canım hadi bkalım hayırlısı inş sonuçları grcektn güsel olur güsel haberlerni beklicemm

kızlar iğneliye gitmek için nerelerden para kesiceğimi şaşırdım sevda hanımdan cumartesiye randevu almıştım regl oldum gitmedim bugun dışarı çıktık arkadaşlarla bu havada otobuslerde surundum 20tl şu kadar dk iğneli yaptırırım falan diye hesap yapar oldum allahım sen görüyorsun şu kıllarla mücadele için neler çektiğimizi

Arkadaslar gungor hanimin adresini bnde alabilirmiyim ve igneyi nerden satin alacagimi da soylerseniz cok memnun olurum biktim artik killardan aynaya bakinca aglayasim geliyo

Arkadaslar gungor hanimin adresini bnde alabilirmiyim ve igneyi nerden satin alacagimi da soylerseniz cok memnun olurum biktim artik killardan aynaya bakinca aglayasim geliyo

merhaba, google houston kuafor yazarsanız adresine ulaşabilirsiniz. ben sevda hanıma gidiyorum iğneyi kendisinden aldım sizde güngör hanımdan temin edebilirsiniz. bu kıllardan herkesin kurtulması dileğiyle..

kızlar ben kol bölgesi tek seanta kaç saat çalışıldı onu merak ediyorum bir seferde tüm kolu almak ortalama kaç saat sürüyo? birde aldıran kişi tüm kolmu yarım kolmu aldırdı onuda yazarsa daha bilgilendirmiş olur.
yani ben çift kolumun yarım aldırsam dirsege kadar 10 saat sürermi

10 saat biraz abartı olmuş kujumm...sevda hanım 2.5 saatte iki kişi çalışıp tarıyoruz demişti...senin biraz sık ve incee sanırım 6 7 saat belki...olabilirr..

nasıl yazmışım öyle :26:
kolun uzunluğu ve kalınlığıda farkediyor saat açısından.1.50 boyunda 45 kiloda biriyle, 1.80 boyunda 70 kiloda birinin kolunun saati bir olmaz demek istemiştim :)

Ben şu an çok üzgünüm. Ctesi gününe kadar dudak üstünü ve yüzümü aldırmam gerekiyo ama evime yakın gittiğim yerde ctesi gününe kadar randevu alamadım, hep doluymuş. Ctesi pazar çalışıyorum ve bu şekilde mümkün değil gidemem. Mecburen ağdaya dönücem. Her şey sil baştan mı olucak, napıcam şimdi?

neenone bu sferlik güngör yda sevda hanıma gidebilrsn dha sora yine herzmn gttgn yre gtmye devam edrsn snucta burdaki kızlrn coguda yda sevda hanıma yda güngör hanıma gdio agdaya dönmktense bir defalık böle ypabilrsn hm eziyetine hm prana emegne yazık etmems olursn...

sevda hanımaa veya güngör hanıma gitmeni tavsiye ederimm..... ağdaya girişme hemen yaz gelmedne hallet bitsinnn....

bu arada kuzum sevda hanım seni çok merak ediyorr birgün atla metroya git görsün senii.....sana yardımcı olmayıda çok istiyorr sadece görüşmeye git bişey yaptırmak ozrunda deilsin sevda hanımmm epilasyon deil bazı konularda aydınlatıcı bilgilerde veriyorr....hiç deilse bir fikir verir sanaa....

hadi marş marrşş

Sevda hanımını numarasını ve adresini alabilir miyim? Şimdi tekrar iğne parası da vermek gerekicek ama neyse olsun napalım.

Sevda hanımını numarasını ve adresini alabilir miyim? Şimdi tekrar iğne parası da vermek gerekicek ama neyse olsun napalım.

Sevda meşeci yaz google'a açık adresi orada var canım.

iğnen yok mu? neden tekrar iğne alman gerekecek ki onu anlamadım.
iğnen varsa Sevda hanım onu kullanır yani sorun olacağını sanmıyorum.
ben aynı iğne ile hem güngör hanım'a hemde sevda hanım'a yaptırmıştım.

tiggo napıyorsun canım nasıl gidiyorr.....ne durumdasın??

tiggo napıyorsun canım nasıl gidiyorr.....ne durumdasın??

teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?

yüzüm tamamen alındı geçen haftada çenemde falan çıkanlar olmuştu onun için gittim.
şimdi bakınca temiz ama inceleyince böyle aralarda ince ince görüyorum :)

genel olarak durum iyi. yüzüm ve boynumdaki lazerden dolayı renk farklılığı çok azaldı artık :)
gayet memnunum şuan. tüyleri ince ince görünce biraz canım sıkılıyor ama sabretmem gerekiyor diye düşünüyorum sizler aklıma geliyorsunuz hemen :)
sabret... sabret ... diyorum :)

Tamam buldum çok teşekkür ederim. İğnem var da epilasyon yaptırdığım yerde duruyor. Ben belki muhafaza edemem diye orda kalmasını istemiştim. Şimdi başkasına gitmek için istemek de ayıp olucak ama artık mecburen alıcam sanırım.
Umarım Sevda hanım bana cuma akşamına kadar randevu verebilir. Bir de bir şey sorucam, Sevda hanımın anlaştığı bir dişçi var demiştiniz. Orda iğne vurulunca ücret ödeniyor mu?

iğne prası vrmene grek yok canım mryem hanımda nemectronla calıstgnı söylemsti tlefonda knustgmzda.sevda ve güngör haımda nemectronla calısıyor yani kendi iğnenle gdeblrsn yine

ben sevda hanıma henüz gidemedim ama giden arkadaşların yazdıklarından hatırlıyorum, dişçiye 5 lira gibi bir ödeme yapmışlar, umarım yanlış bilgilendirmiyorumdur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…