İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen benım özel mesajımı almadınmı? sen iğneliyi nerene yaptırıyosun

Kusura bakma canım yeni gördüm mesajını. söylediğin gibiyse gitmem zaten. biraz fazla para veririm ama düzgün temiz olur.
Sevda hanım'a gidiyorum ben. tüm yüz ve kaş üstüde alındı şekil veriliyo kaşa şuan. Boyun ve ensede alındı.
geçen ay sonunda kol altını aldırım şuan temiz.

Kujum merhaba. Eda şu an saatini 55 TL 'ye çalışıyor. BEnim kollar bitti, bacaklarım da bitmek üzere :))
eda dediğiniz nerede özel mesaj atabilir misiniz saati uygunmuş
kolların kaç seansta bitti ilk seansların ne kadar sürmüştü biliyo musun birde kollarda ellerde noktacıklar ne zaman geçiyo beklemekten deli oldumm kızlarr

Son düzenleme:

neenone naptn prsembe gdeblirm diodn gttnmi meryem hanıma

lazer sadece tüyler icn kullanılan bi yöntem degil dmar tedavisnden genclestrmye kdar bircok alnda kullanılan bi cihaz.ayrıca tüyn yapısına göre olumlu sonuc vrende bi yöntem.dogru ksiler trafndan blincli dogru uygulandgı sürece olumsz bi etksni görmüosnz. lazerle ugrasan dermatologn iyi olmadgı.yda lazerde ypan bi dermatogn pra tuzagı olan bi yer oldgu kanısına nası vardnz anlyamadm. gnellme ypmk dgru degil bnce cnkü bu işi ii ypan DERMATOLOGLRDA var

merhba hosgeldn galanodel:))))
umarm en kısa zmanda tüylernden yvas yvas kurtuldgna sahit olurs bzde burda

hoş buldum aNgeel :)) tabi ki benim bu kararı vermemi sağlayan arkadaşlar gibi ben de tüm tecrübelerimi paylaşırım ki belki birilerinin işine yarar, okuldu kurstu derken vakitsizlikten hala arayamadım sevda hanımı ama gelişmeleri mutlaka yazarım, hepimiz kurtulalım inşallah izsiz, dertsiz :))

kollarına epilasyon yaptıranlar toplamda kaç saat tuttu

kujum öncellikle merhaba...
ben sevda hanıma gidiyorum senin de gidip en azından görüşmeni tavsiye ederim.arkadaşlar dk da 60 tüy alınabildiğini yazmışlar çok şaşırdım çünkü benim seyrek ve sayılacak kadar görünen tüylerim var dk 60 tüy alınabilseydi 2 saat sürmezdi işlemlerim sormakla çok iyi yaptın bundan sonra tüm arkadaşlar burada yapılan işlemlerini saat olarak paylaşırlarsa yönlendirici olabilir.pazartesi sabah tekrar randevu aldım seninle karşılaşmak ve de tanışmayı çok isterim teknolog,sen ve birkaç arkadaş sayesinde bilgilenmiş olduk.

benim iki kol 2 saat 15 dk sürdü dk sı nakit ödemede 1,75 tl .. çalıştığım halde fiyat bakımından zorlanabiliyorum ama başladık artık bu dertten kurtulana kadar devam etmeyi düşünüyorum

senin için çok üzüldüm ama sen üzülme düzeleceğini düşün çünkü ben inanıyorum
Allah yardımcımız olsun iyi akşamlar

EDA
Bir ark önerisiyle edayla tanıştım. Gül hanımda olmayanlar onda vardı. Dakikti bir defa. İşi bırakıp gitmiyordu. Çok acilse bir şey kapatıyordu süreyi. Fiyatı uygundu. Saati 40 liraydı. Hemen atladım tabi. Kollarımın tamamı, bacaklarımın tamamı, kol altlarım, favorilerim, alnım, kaşlarım, dudak üstüm bir de boynumda gırtlağımın üstünü aldık. İlk seans o kadar uzun sürdü ki o bittiğinde ikinci seans gelmişti tam 15 gün her gün gittim. İlk seans 27 saat sürdü....
İkinci seansta hemen azalmalar başladı ama ne göreyim? Ellerimin üstünde ve dudak üstümde iz kaldı. Dudak üstüm tekrar çıkmıştı da eda alayım bişe olmaz dedi. Ben izin vermedim. İzler geçmeden olmaz dedim. Kollarım 3 seansta bitti zaten. Şu an toplam iki kolumda 10 tüy yoktur. Ellerimi bir daha aldırmadım, gerek de kalmadı. İzler iki üç nokta halinde hala var ama çokbelirgin değil. Dudak üstüm için madecassol falan kullandım geçmedi. Expigment denedim geçmedi. Azalsada zamanla kahverengi lekeler ve oyuklar geçmedi. Kasımdan sonra epilasyon yapılmadı dudak üstüme. Eda 3- 4 kez kimyasal peeling yaptı. Çok iyi geldi hafifletti ama geçmedi. En son mayıs ayında doktora gittim. Durumu anlattım baktı yapılacak bir şey yok güneşten koru da artmasın dedi. Ama tabi çok azalmıştı. Şimdi 15 ay falan geçti. Dudak üstümde bir nokta halinde oyuk var. Ama çok küçük ben bile çok dikkatli bakmayınca görmüyorum. Kahverengilik sıfırlandı. Gırtlağım hafif kahverengi olmuştu. O da geçti. Bacaklarımda nokta nokta izler vardı o da geçti.
Kıllarım bitti mi? Hayır. Yüzüm çabuk yanıt verdi 6 ayda bitti her şey. Ama bacaklarım hala devam ediyor. Tabi ilk seans 12 saat sürmüştü. Sonra 9/6/4/5/4 saat sürdüler. Bakalım 7. Seans ne olacak.
Bu arada eda her gidişimde fiyatı artırdı bakalım bu gidişimde ne olacak heyecanla bekliyorum....

SÖZÜN ÖZÜ:
1.Epilasyoncunuza ne kadar güvenirseniz güvenin yara izlerinizi siz takip edin.
2.KUJUM kendini sakın üzme. Yanlış hatırlamıyosam edanın orda tanışmıştık senle. Zor oluyor ama sonunda geçiyor yara izleri. Oyuklar tamamen geçmeyebiliyor malesef ama onlar da azalıyor. Edaya git sana kimyasal peeling yapsın. Bana ücretsiz yapmıştı. Sonuçta onun hatası. Oyuklar için n iyisi o. Geçen yıl bu zaman ben de dudak üstüm için ağlıyordum. Bugün hatırladım da girdim siteye unutmuşum bile sen düşün...
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar, kazasız belasız atlatmanız dileğiyle...[/QUOTE]

merhaba.arkadaslar.bu kadar sorunluysa Eda hanımın calışması, toplumdan epeyce uzaklasmamız gereken bir durumda kalırmısız gibi geldı bana.bana kalırsada dıkkat etmemiz gerekir. tüylerimizden kurtulmak istiyoruz altı üstü bukadar iz lekeyle neden uğraşalım ki.anladığım kadarıyla eda hanım ve figen hanım iz bırakıyor.bu kadar uzun iz kalırsa kesin rengi açılsa bile cildinde oyuk, çökme falan oluyordur.ben Sevda hanıma devam ediyorum hala..bir sorun yok.belki bende TİGGO gibi ve dığer arkadaşlar gibi diğer bölgelerime başlayabilirim..memnunum. çünkü bende tiggo gibi sevda hanımda kasını yuzunu hatta vücudunu bitirenlere rastladım.hepsiyle dost olmuş herhalde artık hiç çekinmeden açıp gösteriyorlar. ama göstersinler tabiki emek vermişler dimi :).nemlendiricimide daha dikkatli kullanıyorum.bu arada,randevuma gittiğimde orada bır hanım dikkatimi çekti. figen hanıma gitmiş.imdat der gibiydi.3 hafta önce figen hanıma yaptırmış.çene bölgesiydi.hem sivilce hem çukurlar hemde hala yaralar vardı. görmeliydiniz.sevda hn fotoğrafını çekti. eplasyon yapamayız bu cilde şu anda dedi. bakım uyguladı. Allah yardımcısı olsun .çok üzüldüm.figen hn, o hanıma DA dersini vermiş.azarlamış göndermiş.. GİT KILLI GEZ falan demiş.inanamadım. tüyümüz var altı üstü.suçlumuyuz.hem vakit hem nakit hem azarlan hem yaralan..yazık kadıncağıza.iyiki onun yerinde değilim.önce Sevda hanım pahalımıki diye düşünmüştüm ama hem hızlı çalışmas,ı hemde iz kalmaması beni çoook mutlu etti. biran önce kurtuluruz inşallah.genelde herkez ücretin ucuz olmasını yazmışlar ama bir sağlıkçı olarak bence önemlisi çukur iz falan kalmaması .ben uzun uzun iz yara bekleyip kumar oynayamam.bence artık yaptırabileceğimiz yerler gayet net oldu gibi geliyor.macera aramaya gerek yok.. başarılar herkeze. en kısa zamanda sadece yüzümü yıkayıp, sadece nemlendirici sürüp,bazen de makyaj için yüzümü kullanmak istiyorum.insanları öperken yüzümdeki kılların insanlara batabileceği riskini düşünmek istemiyorum artık. :))

merhaba.arkadaslar.bu kadar sorunluysa Eda hanımın calışması, toplumdan epeyce uzaklasmamız gereken bir durumda kalırmısız gibi geldı bana.bana kalırsada dıkkat etmemiz gerekir. tüylerimizden kurtulmak istiyoruz altı üstü bukadar iz lekeyle neden uğraşalım ki.anladığım kadarıyla eda hanım ve figen hanım iz bırakıyor.bu kadar uzun iz kalırsa kesin rengi açılsa bile cildinde oyuk, çökme falan oluyordur.ben Sevda hanıma devam ediyorum hala..bir sorun yok.belki bende TİGGO gibi ve dığer arkadaşlar gibi diğer bölgelerime başlayabilirim..memnunum. çünkü bende tiggo gibi sevda hanımda kasını yuzunu hatta vücudunu bitirenlere rastladım.hepsiyle dost olmuş herhalde artık hiç çekinmeden açıp gösteriyorlar. ama göstersinler tabiki emek vermişler dimi :).nemlendiricimide daha dikkatli kullanıyorum.bu arada,randevuma gittiğimde orada bır hanım dikkatimi çekti. figen hanıma gitmiş.imdat der gibiydi.3 hafta önce figen hanıma yaptırmış.çene bölgesiydi.hem sivilce hem çukurlar hemde hala yaralar vardı. görmeliydiniz.sevda hn fotoğrafını çekti. eplasyon yapamayız bu cilde şu anda dedi. bakım uyguladı. Allah yardımcısı olsun .çok üzüldüm.figen hn, o hanıma DA dersini vermiş.azarlamış göndermiş.. GİT KILLI GEZ falan demiş.inanamadım. tüyümüz var altı üstü.suçlumuyuz.hem vakit hem nakit hem azarlan hem yaralan..yazık kadıncağıza.iyiki onun yerinde değilim.önce Sevda hanım pahalımıki diye düşünmüştüm ama hem hızlı çalışmas,ı hemde iz kalmaması beni çoook mutlu etti. biran önce kurtuluruz inşallah.genelde herkez ücretin ucuz olmasını yazmışlar ama bir sağlıkçı olarak bence önemlisi çukur iz falan kalmaması .ben uzun uzun iz yara bekleyip kumar oynayamam.bence artık yaptırabileceğimiz yerler gayet net oldu gibi geliyor.macera aramaya gerek yok.. başarılar herkeze. en kısa zamanda sadece yüzümü yıkayıp, sadece nemlendirici sürüp,bazen de makyaj için yüzümü kullanmak istiyorum.insanları öperken yüzümdeki kılların insanlara batabileceği riskini düşünmek istemiyorum artık. :))[/QUOTE]

Merhaba thepisipisi,

Bahsettiğin hanım o gün benden önce gelmiş. Sevda Hanım banada resimlerini gösterdi. Gerçekten zor durumda inşallah yaralarından kurtulur.
Hatta o gün SAGTEK le tanıştık. benim geldiğimde onun kollarına işlem yapılıyordu
Kolları alınırken baya sohbet etmiştik. Güzel bir sohbetti

Şuanki durumumdan bahsedeyim bende. tüm yüzüm bir kere tarandı. geçen çarşamba günü çıkanlar için gitmiştim. sadece çene ve bıyık bölgemde yoğunluk vardı yanaklar falan tek tük diyebilirim. Şuan çok iyi yoğun çalışılmadığı için kabuklanma olmadı önceki işlemlere göre şimdiye kadar minik kabuklanmalar oluyordu ama şuan yok:124: çok memnunum. zaman geçtikçe az kabuklanma oluyo rahat rahat dolaşabiliyorum

Söylemeden geçmeyim çarşamba günü yine yüzü bitmiş bir kişi daha gördüm. sadece alnındaki bir kaç tüy için gelmişti. o da lazer maduruymuş. Maşallah yüzü çok güzeldi. benimde yüzümün öyle güzel olması için sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum.
İnşallah bu güzel sonuca hepimiz en kısa sürede ulaşırız arkadaşlar ...

Teşekkürler Sevda Hanım ... :) :79:

Kujum, benim kollarıma daha önce mübeccel ıpl yapmıştı. Hiç azalma bile olmamıştı onunla. Normal yoğunluktaydı benim kollarım aşırı değildi. İlk seanslar 2-2.5 saat falan sürüyordu. 6-7 seansta yok denecek kadar da azalmıştı :)

2.5 saatte iki kolunda sıfırlanıyormuydu? eger öyle ise kılların çok seyrekmiş ben tek bı seans kolumun teki 5 saat sürer diye tahmın ediyorum ince ve yogunlar.

kızlar isim kesinlikle vermek istemıyorum ama buradaki bazı niklerin reklam yaptıgını düşünuyorum. her yazılana inanmayın !!!

hepinizin kıldan kurtulmasını çok isterim bu derdi ve pisikolojısını çeken bilir ama reklam kokan hareketlerede gelmeyin

canım şimdilik araştırıyoeum ne yapacagımı pilanlayamadım

en iyisini yapıosn kujum iyice arastrdktan sonra bseyler yptrmaya krar vrmek en dogrusu.bzmki bras dneme yanılma yoluyla oldu ama dersmiz aldk ins en kısa zmanda istedgn gbi bi yöntem blup kurtulrsn izlerdn cnkü tuylermdn kurtldktn sora bnmde izlerle ugrasmam grekck ozmna kdar sen ins kurtulms olursn cnm bnde sna danısrm

Merhaba Kujum,

yanlış anlamazsan birşey soracaktım.
senin yüzündeki tüyler tamamen bitti mi?
sadece iz ve leke sorunun mu var?

canım benim ilgilendiğin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)) bı karbon peeling diye bişey duydum buradan bı arkadaştan çok memmunmuş kızada çok güvendım bı araştıracagım bu karbon peelingi yazında yapılıyormuş yüzdeki porlar için özellikle muhteşemmiş kapatıyormuş gözenekleri ilk seansta etkisini görüyormuşsun. tüm tecrübelerimi paylaşırım canım ne demek öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…