- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
hmm evet artırmış fiyatı ama ben daha fazla veriyorum saati 105 tl :S
canım sen benım özel mesajımı almadınmı? sen iğneliyi nerene yaptırıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm evet artırmış fiyatı ama ben daha fazla veriyorum saati 105 tl :S
canım sen benım özel mesajımı almadınmı? sen iğneliyi nerene yaptırıyosun
eda dediğiniz nerede özel mesaj atabilir misiniz saati uygunmuşKujum merhaba. Eda şu an saatini 55 TL 'ye çalışıyor. BEnim kollar bitti, bacaklarım da bitmek üzere :))
Ben yüzümün her yerini yaptırıyorum. Çene de dahil. Geçen yıl ilk açıldığında gittim sordum kaç yıldır yaptığını, bir daha da uğramadım. Ben 3 kere gittim henüz.Perşembe de 4. ye gitmeyi düşünüyorum. Dakikada kaç kıl alabildiğini sayarım tabi. Yavaşını bilmiyorum ama bana eli hızlı geldi ya da aslında yavaş da olabilir ama ben daha yavaş bekliyordum sanırım. Perşembe dudak üstü için gidicem, geçen sefer pek belli olmayanları bırakmıştı. Şimdi onlar belirginleşti, onları aldırıcam. Unutmazsam ve gitmeden önce bir dişçide uyuşturucu iğne vurulabilirsem sayıcam mutlaka.
cnm malesef 2 yılda 22 msj yazabilmişim daha özelden mesaj atamıyorum. ama tekrar söylüyorum benim dudak üstüm 1 seansta kahverengileşti bir yılda geçti. seninki biraz daha fazla zaman alabilir ama geçer. bir de işinde uzman, lazerle falan uğraşmayan yani para tuzağı olmayan bir dermatoloğa git derim.
sevda hanımı da merak etmedim değil :)
merhba kujum ne ypmya krar verdn bras dha iimi moralin
merhba hosgeldn galanodel:))))öncelikle merhaba, konuyla ilgili şu ana kadar yazılmış olan 147 sayfayı okudum Bu zorlu süreçte objektif olduklarını düşündüğüm ve tecrübelerini paylaşan; teknolog, kuJum, angeell, thepisipi ve tiggo' ya teşekkür ederim. Ben de uzun zamandır yüzümdeki tüylerden rahatsızım, kaynağının ne olduğundan emin olamadığım için (sivilce ilacı kullanmıştım, etkisi olabilir) ve pek tabi doğru yöntemi araştırma gereği hissettim. Rahatsızlığımı uzun süre tüy sarartıcı kullanarak gizlemeye çalıştım ancak artık oluru kalmadı, yakın bir arkadaşım sir ağda yaptırıp yüzü sivilcelerle dolunca da bu yöntemi eledim, iple aldırmaya gelince kaşıma yaptırırken bile gözlerimden yaşlar gelirken düşünemedim bile üstelik kalıcı bile olmayacaktı lazere gelince, araştırmalarım ve kadınlar kulübü yorumları kesinlikle sakalınız varsa denemeniz yolundaydı ki çok şükür şimdilik yok. İğneli içinde güngör hanım ve sevda hanımın isimleri geçmiş, merkezi bir yerde olması nedeniyle sevda hanımı bir ziyaret etmeyi düşünüyorum, dilerim tüm bu gereksiz kıl saçmalığından kurtuluruz:))) birde hacettepe hastanesine iğneli epilasyona giden varsa bilgilendirirse sevinirim.
kollarına epilasyon yaptıranlar toplamda kaç saat tuttu
EDA
Bir ark önerisiyle edayla tanıştım. Gül hanımda olmayanlar onda vardı. Dakikti bir defa. İşi bırakıp gitmiyordu. Çok acilse bir şey kapatıyordu süreyi. Fiyatı uygundu. Saati 40 liraydı. Hemen atladım tabi. Kollarımın tamamı, bacaklarımın tamamı, kol altlarım, favorilerim, alnım, kaşlarım, dudak üstüm bir de boynumda gırtlağımın üstünü aldık. İlk seans o kadar uzun sürdü ki o bittiğinde ikinci seans gelmişti tam 15 gün her gün gittim. İlk seans 27 saat sürdü....
İkinci seansta hemen azalmalar başladı ama ne göreyim? Ellerimin üstünde ve dudak üstümde iz kaldı. Dudak üstüm tekrar çıkmıştı da eda alayım bişe olmaz dedi. Ben izin vermedim. İzler geçmeden olmaz dedim. Kollarım 3 seansta bitti zaten. Şu an toplam iki kolumda 10 tüy yoktur. Ellerimi bir daha aldırmadım, gerek de kalmadı. İzler iki üç nokta halinde hala var ama çokbelirgin değil. Dudak üstüm için madecassol falan kullandım geçmedi. Expigment denedim geçmedi. Azalsada zamanla kahverengi lekeler ve oyuklar geçmedi. Kasımdan sonra epilasyon yapılmadı dudak üstüme. Eda 3- 4 kez kimyasal peeling yaptı. Çok iyi geldi hafifletti ama geçmedi. En son mayıs ayında doktora gittim. Durumu anlattım baktı yapılacak bir şey yok güneşten koru da artmasın dedi. Ama tabi çok azalmıştı. Şimdi 15 ay falan geçti. Dudak üstümde bir nokta halinde oyuk var. Ama çok küçük ben bile çok dikkatli bakmayınca görmüyorum. Kahverengilik sıfırlandı. Gırtlağım hafif kahverengi olmuştu. O da geçti. Bacaklarımda nokta nokta izler vardı o da geçti.
Kıllarım bitti mi? Hayır. Yüzüm çabuk yanıt verdi 6 ayda bitti her şey. Ama bacaklarım hala devam ediyor. Tabi ilk seans 12 saat sürmüştü. Sonra 9/6/4/5/4 saat sürdüler. Bakalım 7. Seans ne olacak.
Bu arada eda her gidişimde fiyatı artırdı bakalım bu gidişimde ne olacak heyecanla bekliyorum....
SÖZÜN ÖZÜ:
1.Epilasyoncunuza ne kadar güvenirseniz güvenin yara izlerinizi siz takip edin.
2.KUJUM kendini sakın üzme. Yanlış hatırlamıyosam edanın orda tanışmıştık senle. Zor oluyor ama sonunda geçiyor yara izleri. Oyuklar tamamen geçmeyebiliyor malesef ama onlar da azalıyor. Edaya git sana kimyasal peeling yapsın. Bana ücretsiz yapmıştı. Sonuçta onun hatası. Oyuklar için n iyisi o. Geçen yıl bu zaman ben de dudak üstüm için ağlıyordum. Bugün hatırladım da girdim siteye unutmuşum bile sen düşün...
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar, kazasız belasız atlatmanız dileğiyle...
Kujum, benim kollarıma daha önce mübeccel ıpl yapmıştı. Hiç azalma bile olmamıştı onunla. Normal yoğunluktaydı benim kollarım aşırı değildi. İlk seanslar 2-2.5 saat falan sürüyordu. 6-7 seansta yok denecek kadar da azalmıştı :)
canım şimdilik araştırıyoeum ne yapacagımı pilanlayamadım
en iyisini yapıosn kujum iyice arastrdktan sonra bseyler yptrmaya krar vrmek en dogrusu.bzmki bras dneme yanılma yoluyla oldu ama dersmiz aldk ins en kısa zmanda istedgn gbi bi yöntem blup kurtulrsn izlerdn cnkü tuylermdn kurtldktn sora bnmde izlerle ugrasmam grekck ozmna kdar sen ins kurtulms olursn cnm bnde sna danısrm